Selam herkese, sizlere bir şey danışmak istiyorum çünkü konuşacak kimsem yok. Daha doğrusu kimseye anlatmak istemiyorum. 6 aylık evliyim ve eşimle dün akşam tartıştık. Aynı konu yüzünden daha önce defalarca tartıştık ve her seferinde ben üzülüp ağladığım için bunu kaldiramadim ve ailemin yanına gitmek istedim. Her seferinde engel oldu bırakmadı beni sevdiği için. Ailemle aramızda 8 saatlik mesafe var. Ama artık son raddeye geldim. Konu ne derseniz size abes gelebilir ama benim çok rahatsız olduğum bir şey. Sigara içmesi. Baştan beri sigara içen birini istemediğimi bildiği halde gizli gizli içip üstü başı duman kokar halde eve geldi. Neden içtin diyorum, ne içmesi ya falan diye beni kandırmaya çalıştı. En sonunda kabul etti her seferinde. Ama bu kez hep inkar etti. Ve ben de bu sefer gidicem dedim. Şimdi sabah oldu valiz hazırlarken yine gitmemi istemedi ama naparsan yap deyip çıkıp işe gitti. Bir yandan kpss çalışıp bir yandan böyle aptalca şeylerle uğraşmaktan yoruldum. Sizce ne yapmalıyım bana bı akıl verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Olaya bakış açım değişti. Görüş paylaşan herkese teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer