Karım başkasıyla yazıştığımı gördü pılını pırtısını toplayıp gitti ne yapmalıyım?

Ben öyle sosyal medya kullanan birisi değildim, komik videolar atarım izleriz beraber güleriz diye zorla Instagram açtırdı. Bende işte böyle millet yazıyo ya kızlara değişik açılış cümleleriyle bende gördüm bi sayfada bunu gaza geldim sayfanın yorumlarından bi kıza mesaj attım.

Sadece denemek için ve eğlencesine , hani başka bi niyetim olsa zaten yakalanmam. Ben bu kızı baya baya tavladım işte mesaj attığım 1 hafta falan konuştuk. Yazık üzüldüm haline de baya bi kalp kırıklıkları falan olmuş nasıl ayrılcam bu iş uzadı diye düşünürken.

Bi akşam benim hatun geldi saldırdı bana sen karılara yazıyonda sende böyleysen ben kime güvencemde falan kolumu falan tırnaklarıyla çeke çeke hep soydu.

Bi ufak bavul yaptı babama gidiyorum dedi gitti peşinden de gidemedim sürekli bağırdı çağırdı. Babasını aradım işte akşam akşam alsınlar yalnız çıkmasın sokağa diye. Varmış eve

Ne yapcam ben şimdi?

Karım başkasıyla yazıştığımı gördü pılını pırtısını toplayıp gitti ne yapmalıyım?