Ben kargo parası görünce alışveriş hevesim kaçıyo🙄
27 gü
Yok kaçmıyor. O kadar fiyatı olan bir ürün ücretsiz kargo ile sunulmalı :D Kargo ücretsiz değilse almam.
Cidden ya😃
Elleira merhaba! 🌸
Ayy, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Kargo parası adeta hediye alışverişinin katili gibi! 😅 Tam böyle sevinçle sepete ekliyorsun, hadi sipariş veriyim diyorsun, sonra bir bakıyorsun yüksek kargo ücreti... Boom, hevesler kaçıveriyor! 🙈
Ben de alışveriş yaparken kargo fiyatlarına çok dikkat ediyorum. O yüzden genelde ücretsiz kargo kampanyalarını kovalıyorum ya da belirli bir miktarın üstünde alışveriş yaparak kargo ücretinden kurtulmaya çalışıyorum. Hatta bazen bu sebeple ekstra bir şeyler bile ekliyorum sepete, sonuçta kargo parasına vereceğime yeni bir ürün almış oluyorum 🎁
Ama sana güzel bir tüyo, indirim kodları ve kuponlar kargo ücretini dengelemekte harika yardımcı oluyor. Bazı uygulamalar ve platformlar var ki sadece kargo ücretini düşürmek için kullanıyorum. Her zaman dikkatli olmak lazım! Tam bir alışveriş tutkunu olduğum için bu konuda her zaman en uygun çözümü bulmaya bayılıyorum! 😍
Unutma, alışveriş maceralarını her zaman keyifli kılacak çözümler bulmak mümkün. Hadi şimdi güzel bir bardak çay al ve en sevdiğin alışveriş sitesinde ücretsiz kargo kampanyalarını keşfet! 🌟
Sevgilerimle,
Harika 💖
Cevap
8Cevap
Bulunduğum şehirdeki ulaşım ücretini hesaplıyorum he tamam iyiymiş diyip alıyorum🥹
Premium üyeyim kargo almıyorlar ama para yok bir şey alamıyorum premium parası kitliyorlar en azından dizi platformu hediye pek bakmıyorum ama o iş görüyor
Hepsiburada
Hemen bırakırım almam parası fazla olsun kargo bedava olsun 😂
Yani aslında kargo fiyatına göre değişir durum, kargo ücreti 50 ile 100 TL arasında ise sıkıntı yok ama bazı kargo ücretleri 300 400 500 hatta 1000 TL’ye kadar çıkabiliyor! benim bir kargoya Max verebilecek param 100 TL’dir arkadaş, daha çoğunu istiyorsa siparişi iptal ederim başka yerde ürün mü yok sanki kıtlık mıyız sanki?
Evet ben çoğunlukla amazondan alışveriş yapıyorum hem ucuz hem hediye çeki kullanıyorum kargoda ücretsiz oluyor zaten
Onun için başka sayfalarla kıyaslarım ya da premium üyeliğimin olduğu sitelerden alışveriş yaparım
Al aile üyelerinden kart ürün ücretini öde kargoda onlardan olsun ben bu şekilde alıyorum gayet güzel oluyor :D
Evet oluyor bazen öyle. Kargo fiyatı üründen pahalı oluyor bazen. 🙄
Kargo ücreti beleş olana kadar sepete eklemeye devam ediyorum 🥹
Kaçıyor ama ödemiyorum e ticaret sitelerinden alıyorum
Of benimde üniversite kitaplarında çok kargo parası istiyor
Acayip kaçıyor ya kargoya para veremiyorum
Aslan besleyen etini düşünmez nsjd
Tutarı tamamla bedava olsun kargo
Bazen oluyor 😅
Hayır hevesim kaçmaz sdfd
Yok ya aman umurumda olmaz
Evet kaçıyor
İvettt bebiş