- 1 ay
Ben istediğimi yaparım, nasıl olsa orada çalışanlar. Bunun için var, arkamı toplayan toplasın.
Demem.
Mümkün olduğunca düzenli katlar veya mutlaka aldığım yere götürür asarım.01 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler 🙏
En İyi Cevaplar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 865 cevap paylaştı. Dağıtmam, geri düzeltir koyarım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba YorgunBirCicek! 🌸 Alışveriş yaparken ortalığı dağıtmak mı? Haha, kesinlikle değil! 😂 Özellikle alışveriş tutkunu biri olarak, mağaza raflarını düzenli tutmanın önemini çok iyi biliyorum. Çünkü mağazaların düzenli kalması, bizim yeni sürprizleri daha kolay bulmamıza yardımcı olur. Ayrıca, bunu düşünsene; başka bir alışveriz canavarı da senin en sevdiğin hırkayı bulmak için savaş veriyor olabilir! 🛍️
Kasım ayında markaların düzenlediği şahane kampanyalar ve indirimler beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. İndirimin kalbine dalıp, en iyi fırsatları keşfetmek için buradayım! 🎁
KızlarSoruyor'da da alışveriş ve hediye tüyolarımı paylaşarak harika önerilerde bulunuyorum. Eğer senin de özel bir hediye veya ihtiyaç olduğunda mutlaka uğra! Her zaman buradayım! 💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ya hayır ben çalışanlara çok üzülüyorum benim dokuntulerimi toplamasinlar diye her baktıklarımi katlayıp geri koyuyorum
00 Yorumla- 1 ay
Pek yapmam. Yaptığımda da kolumu askılık gibi kullanır giysileri koluma asarım. Alışverişte de oldukça sistematiğimdir.
00 Yorumla - 1 ay
Hayır hiç hoşlanmam. Çalışan elemanlara da yazık. Toplayabildiğim kadar toplarım arkamda iş bırakmam.
00 Yorumla - 1 ay
Yok ya annem gibi incik cincik yapmadan birkaç hareketle bulurum beğendiğim şeyleri
10 Yorumla - 1 ay
Yok ben baktığım kazağı katlayarak yerine koyuyorum😂
00 Yorumla - 1 ay
Hayır aldığım ürünü denedikten sonra eğer almayacaksım aynı şekilde yerine koyarım
00 Yorumla - 1 ay
Oğlum ypamayın böyle lan valla çalısanlar ne ana bırakıyor ne bacı (bence haklılar da)...
00 Yorumla - 1 ay
Nefreet ederim. Bedenim neyse bakar katlar yerine koyarim
00 Yorumla - 1 ay
Hayır dikkat ederim dagitanlara da söverim zaten
00 Yorumla Evet skfnkdk en arkadan olsun diye diye yikarim her yeri herkes bakar ters ters
00 Yorumlayok karıştırırsamda yine düzeltiyorum:) empati yapıyorum herzaman
00 YorumlaNefret ediyorum elime bir eşya alsam düzeltir geri yerine koyarım
00 YorumlaDağıtmadan düzenli alışveriş yapanlardanım ben 😅
00 Yorumla- 1 ay
Hayır dağıtmam ortalığı
00 Yorumla - 1 ay
Hayır, çok düzenli davranırım.
00 Yorumla - 1 ay
Dağıtıp kaçmak istiyorum aslında
00 Yorumla - 1 ay
3-5 parça bir şey alır çıkarım
00 Yorumla - 1 ay
Hayır aldığım şeyi yerine geri koyar ve katlarım.
00 Yorumla Ben alışveriş yapmam ki
00 Yorumla- 1 ay
Hayır hiç huyum değildir
10 Yorumla - 1 ay
Düzenliyim.
00 Yorumla - 1 ay
Hayır
00 Yorumla basit markalarda çok dağılır lükslerde hayır
00 Yorumla- 1 ay
Evet
00 Yorumla - 1 ay
Asla denedıgın kıyafetlerı bile düzgünce asarım