Aynen bende maalesef bonkör davranamıyorum çünkü her şey çok pahalı. Mecburen ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız lazım yani bonkör istemekte davranamıyoruz bu kadar pahalı şeyler varken
Alınacak olan neyse ederi bellidir. Acil alınması gereken bi durum olmadığı sürece hesap yapılır. Üçün beşin hesabını yaparken zarar da edilebiliyor. Bazen daha ucuz dediğin yerden almaya giderken vereceğin yol parası bile... :D Planlı alış verişler kolay. Spontane olanlarda dikkatli olmak gerek. İnternetten yapılan alış verişler de ayrı dikkat istiyor. Wish kullanıyordum. Bi süre almayı planladıklarımı izlemeye başladım, farklı farklı fiyatlar vardı. Kafam karıştı bi an. Gözden kaçan nokta aynı ürünün ucuzunun nakliyesi yüksek, pahalısının nakliyesi düşük. Sonuçta maliyet aynı, gözden kaçan detay; ürün iadesi söz konusu olunca ucuz görünenin iade bedeli düşük olacak, pahalı görünende yüksek olacak. Uyanıklar parayı nakliye ücretiyle kırıyor.
Yani evet para sıkıntısı yok ise eğer bende o zaman bonkör davranırım yani istediğim herşeyi alabilirim. Ama eğer yeteri kadar bütçem yok ise o zaman bonkör davranamam alışveriş yaparken falan.
Yani bu kadar pahalı şeyler karşısında istesekte bonkör olamıyoruz her şey ateş pahası olmuş ne yazık ki. Eskiden olsa dolu dolu alışveriş yapardık şimdi ne yazık ki istesekte öyle olamıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır, hesap yaparım. Parayı sokaktan toplamıyoruz. Sokaktan toplayan varsa konum atsın :P
Aynen bende maalesef bonkör davranamıyorum çünkü her şey çok pahalı. Mecburen ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız lazım yani bonkör istemekte davranamıyoruz bu kadar pahalı şeyler varken
Alınacak olan neyse ederi bellidir. Acil alınması gereken bi durum olmadığı sürece hesap yapılır. Üçün beşin hesabını yaparken zarar da edilebiliyor. Bazen daha ucuz dediğin yerden almaya giderken vereceğin yol parası bile... :D Planlı alış verişler kolay. Spontane olanlarda dikkatli olmak gerek.
İnternetten yapılan alış verişler de ayrı dikkat istiyor. Wish kullanıyordum. Bi süre almayı planladıklarımı izlemeye başladım, farklı farklı fiyatlar vardı. Kafam karıştı bi an. Gözden kaçan nokta aynı ürünün ucuzunun nakliyesi yüksek, pahalısının nakliyesi düşük. Sonuçta maliyet aynı, gözden kaçan detay; ürün iadesi söz konusu olunca ucuz görünenin iade bedeli düşük olacak, pahalı görünende yüksek olacak. Uyanıklar parayı nakliye ücretiyle kırıyor.
Evet, oldukça bonkör davranırım.
Alışveriş sırasında
Yani evet para sıkıntısı yok ise eğer bende o zaman bonkör davranırım yani istediğim herşeyi alabilirim. Ama eğer yeteri kadar bütçem yok ise o zaman bonkör davranamam alışveriş yaparken falan.
sinirlenirken ne var ne yok elime geçeni alıyorum gerekli gereksiz
kolay para kazanmadıgım ıcın maalesef olamıyorum
İstediklerim beğendiklerim karşıma çıkması lazım
Pek sayılmam
Yani bu kadar pahalı şeyler karşısında istesekte bonkör olamıyoruz her şey ateş pahası olmuş ne yazık ki. Eskiden olsa dolu dolu alışveriş yapardık şimdi ne yazık ki istesekte öyle olamıyoruz
Kendime evet djddjd