Merhabalar arkadaşlar benim 4 yıllık beraber yaşadığım bir insan vardı bu süreçte bana altın olarak hediyeler almıştı dediğim gibi 4 yıllık bir ilişkiydi ama olmadı ben ayrıldım cunku cok yalan soylemeye basladi arkamdan is cevirmeler filan oda bu ayrılığı hazmedemedi şimdi bana haber göndermiş aldıklarımı vermezsen seni hırsız diye savcılığa şikayet ederim diye karakteri belli zaten burdan işin ilginç tarafı önceden yaptı bunu yine ayrılmıştık sonra gidip şikayetini geri aldı özür diledi elimde mesajlar ifade kağıdı hersey var ben vermek istemiyorum ben ona onca zaman ayırdım emek verdim her sözünü dinledim hata yapmışım sizce bir sorun yasarmiyim ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence hediyelerini geri verip, onu her taraftan engelleyip ve işi bitirebilirsiniz. Maalesef sahtekar insanların sayısının fazla oldığu bir dünyada yaşıyoruz. Sizinle iletişime. geçmek için eşya tarzı şeyleri kullanmış. Ayrıca sizi savcılığa vermez merak etmeyin. Adam özür diliyor demişsiniz ayrıca sizdede kanıtlar yeterince var gözüküyor. O yüzden sorun etmeyin her türlü siz kazanacaksınızdır.😊 Onla geçirdiğiniz vakitler içinde üzülmeyin bence. Mutlu olduysanız sorun yok değil mi? Hem size ihaneti o yapmış o üzülsün siz neden acı çekesinizki?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yasal olarak birsey yapamaz ben ona verdiğim emeklere üzülüyorum beni anladınız
- +1 yıl
Evet emin olun sizi anlayabiliyorum. Bende yakın zamanda arkadaşım tarafından arkamdan bıçaklandım. O emekler size bir şeyde geri dönecek belkide. Hiç değilse siz elinizden geleni yapmışsınız, terbiyesizliği yapan o en azından bununla motive edebilirsiniz kendinizi. Hem aynı olaya yakılı kalmak yerine geleceğe odaklanılmalı değilmi? Siz doğrusunu yapmışsınız, gerisi kimin umrunda. Hayat devam ediyor aynı yerde takılı kalmak yerine gelecek için çabalamamız gerekmez mi?
Soran+1 yılHaklısınız
En İyi Cevaplar
Ablacım sevgili oldun, mesai karşılığı hizmet vermedin ki maddi karşılığı olsun. Ver zibidiye ne aldıysa, ne hali varsa görsün.
Ki zaten sevgiliden niye pahalı hediye kabul edersiniz yani.02 Yorumla
Soran+1 yılCanım imam nikahı kiydik bunlar senin mehirin helal olsun diyerek verdi
Zaten o mesajı yazmış olması suçluluğunu gösteriyor. Ayrıca verdiği hediyeleri geri isteyemez adı üstünde hediye. Yazışmalar duruyorsa bir şey yapmaz. Sen de cevap olarak de ki zamanında verdiğin hediyeleri hırsızlık diye suclayamazsin. Zorla mı aldım senden dersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılPolis te birsey olmaz dedi uzun zaman yasamissin bundan birsey çıkmaz demişti
Gizli Üye(18-24)+1 yılHadi karşı taraf karaktersiz sende mi o karaktersizliğe uyup hediyeleri geri vermeyeceksin altınları vs ? zaten böyle biriyle çıkanda suç yani böyle olduğunu bildiğin halde neden tekrar barışıyon
01 Yorumla
Soran+1 yılAnca anladım oda benim hatam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
31Cevap
Olay tam olarak anlattığınız gibiyse, normal şartlarda, yasal olarak bir sorun yaşamazsınız ama, size farklı yollardan farklı sorunlar çıkarabibilir mi buradan bu soruya cevap vermek mümkün değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılFarklı yollardan olabilirmi Bilmiyorum
Soran+1 yılEvet tam olarak anlattığım gibi
+1 yılŞey şeyy böyle biriyle nasıl kaldın gerçek yüzünü gördüğün müddette bile. Burdaki suçluluğu senden seziyorum böyle bir adam olduğunu bile bile çıkmaya devam ettim belki de tek istediğin şey onun verdiği hediyelerdi. Bilemiyorum artık sırf para için kendini zaten harcamışsım onca yıldır sonra gel buraya masummuş gibi rol al tam oldu bak. Çocuğa hediyeleri geri ver sonra kendine gel
14 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum beni aldattı en sonunda o yüzden terkettim
- +1 yıl
Çocuğun altınlarını geri ver, zaten parası olduğu için onunla flört etmişsin
Soran+1 yıl@yildizalbay_33_777im vermiyorum
- +1 yıl
Tamam 🌹🌷
+1 yılAdı üstünde hediye o arkadaşa de bu hırsızlık değil kendi isteğiyle rızasıyla almış sana ve kendisinin haberi olan kendi verdiği şey nasıl hırsızlık oluyor savcılığa de bunlar hediye kendi rızasıyla verdi de
20 YorumlaBirlikte olduysanz sende onu bana tecavüz etti diye şikayet et. Ona da söyle kısasa kısas yani
223 Yorumla
Soran+1 yılHay aklinla bin yaşa aynen öyle 4 yılım geçti hadi desem ki 2 ay durdum adamı kandırmadim etmedim herkes biliyor
Soran+1 yılYani yıllarım geçmiş onun derdi beni uğraştırmak benim dönmemi istiyor ama ben asla dönmem karaktersiz olduğunu amca kafam bastı iyice sogudum
- +1 yıl
Çok mantıklı
Soran+1 yıl@ms38kysr bende hırsız değilim mesela o da onu ispatlasin
- +1 yıl
@ms38kysr hakkı yok ben olsam yüzüne atardım
Soran+1 yılOda çaldığımı ispatlasin demi
- +1 yıl
Adamda demeyecek mi o benim imam nikahlı karım hatta altınları mehir olarak benden istedi diye. İki üç altını geri vermiyim derken başına daha çok dert açılır.
Soran+1 yıl@ms38kysr bende vermiyorum. Vicdanım rahat ah kardeşim seni tanımam ama ne kadar emek verdim ona insanca davrandım küçük bir çocuğa bakar gibi baktım sevdim oda beni aldatmış hemde defalarca bana insan gibi ayrılalım git deseydi bu kadar canım yanmazdi dışarıda haltlari yiyip yiyip eve gelip yüzüme güldü
Soran+1 yıl@KomandoYüzbaşı açılmaz karakolda ifade verdi kağıt bende altınları bana hediye ettiğini söyledi ifade kağıdı bende
Soran+1 yılAltınları sibel hanıma hediye aldım altınları istemiyorum diye ifadesi var mesajlar da cabası sadece beni geri kazanmak için uğraşıyor ama yanlış yolda iyice kaybetti beni hem aldattı karaktersiz
Soran+1 yılAynn 😅
- +1 yıl
Ben bunu altınlar için değil tecavüz iftirası için söyledim. Sen tecavüz etti dedikten sonra kocan olduğunu öğrendiklerinde sana demeyecekler mi bize tecavüzcü dediğin adam kocan çıktı yalan ifadeler verip bizi neden oyalıyorsun diye. Sana tecavüz eden adamla nikah kıyıp bir de altın mı istedin yani buna kimse inanmaz.
- +1 yıl
Resmi nikahlı es tarafndan tecavüze ugrayanlar normal tecavuz olaylarini nerdeyse solluyor resmi nikahlı es dahi olsa kafinin rızası yoksa cinselliğe gerçekleşemez rızası dışında gerçekleşen cinsellik tecavüzdur kocası olması bu gerçeği degstrmio. Saf msn bu konu hakknda cidden hcbirsey bilmiyor musn. Şu yaşıma kadr neler duydum gördüm bir bilsen şok olursun evli olsun bekar olsun farketmiyor @KomandoYüzbaşı
+1 yılHediyelerini ver al da bi tarafına de.. sonrada 4 yılını böyle omurgasız kalıpsız karaktersiz bir pezeweeenge verdiğin için otur ağla.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok ağladım daha ağlamak gelmiyor içimden sadece uzaklaştım huzurluyum
+1 yılŞikayet eder diye değil, böyle bir adamın hediyelerine ihtiyacın olmadığını göstermek için ver hediyelerini geri. Adamın hediyelerine mi kaldın sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyle söyleyim ailem yok ve onun hediye ettikleri hediyelerden başka birseyim yok kimsem yok sıfıra sıfır sokakta kalmak istemem hayat zaten zor inan durumum iyi olsa yüzüne çarpardim beni çok kandirdi
boş ver Allah kurtarmış böyle birisinden seni. Verilen altınlar senindir. Sanmıyorum bir sorun olacahiniy
03 Yorumla
Soran+1 yılİmam nikahı yapmıştık senin mehirin helal olsun dedi 4 sene beni fena bir şekilde aldatmış bende terkettim onu o yüzden vermek istemiyorum ona güvenmiştim tüm umutlarımı ona başlamıştım aldatacagina git deseydi bana ayrılalım deseydi bu kadar üzülmezdim
Soran+1 yılOnda birsey yok bende çok şey var bende onun ifadesi var karakolda verdiği altınları bana hediye ettiğini söylediği kağıt bende
+1 yılGeri ver sende. Niye vermek istemiyordan odasana zamanını ayırmış sonuçta. Ver gitsin geride alma hayatına
03 Yorumla
Soran+1 yılOda 4 senemi versin.
- +1 yıl
Sende ona 4senesini versin bu mantıktaysan
Soran+1 yılCanım biz imam nikahı yaptık bunlar senin mehirin al helal olsun. Dedi öptü verdi vermem üstelik benim onlardan başka birseyim yok ailem de yok sıfıra sıfır sokakta kalırsam hep sevinir üstelik kendisi para babası onun derdi başka
+1 yılİstediğini ver ona onlar sana haram bi kere 👍🏻
Korkman gereken bir şey yok zaten aldığı şeyleri ver s! ktir et gitsin 👍🏻02 Yorumla
Soran+1 yılHaram mı imam nikahı kiymistik bunlar senin mehirin dedi helal etti ve 4 yıl karı koca gibi yaşadık onu terketmemin sebebi beni aldatması oldu
- +1 yıl
Sen yine de ver başına bela olur bak
+1 yılİstiyorsa versene çocuğun altınlarını. Kendin ayrılmışsın onun rızası olmadan. O belki ciddi düşündüğü için almıştı sana o hediyeleri. Hırsız
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldattı 4 yılımı versin. Oda ozaman
Soran+1 yılZaten imam nikahı yapmıştık mahir olarak verdi helal etti beni aldattı
- +1 yıl
Hırsızsın sen
Soran+1 yılSem fakirmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla arkadaş ilişkilerinde bile olan bir şey bir yere gittiğimde açsam bile görgüsüzlük olmasın diye tokum diyen biriyim. Çoğu kadın nasıl para sövüşlemeyi gururuna yediyor anlamıyorum. Ben olsam zaten istemezdim
05 Yorumla
Soran+1 yılBuradakiler ver diyor oda 4 yılımı versin. O zaman adam olsa istemezdi
Cevap sahibi+1 yılBurdakilerde görgüsüz olduğu için öyle diyor. Kimse kimseye bedava bir şey yapmaz İnan insanın ailesi bile buna dahildir. Bir şekilde insanlar karşılarında ki insana birşeyler yaparken içinde Gizli Anlaşmalar ve Beklentilerle yaparlar bu böyledir maalesef. Tercih senin ben olsam verirdim.
Soran+1 yılİmam nikahı yaptık biz mehir olarak verdi biz karı koca gibi yaşadık
Soran+1 yıl4 yıl hani nasıl desem sevgili gibi görüşüp elim eline değmeden verse alsa tamam ama biz evlendik yani bilmem anlatabildimmi
Cevap sahibi+1 yılMehir olayı başka mehir dışında olanlar başka
+1 yılBizde 5 yıllık bi ilişkşyi bitirdik beraber tüm eşyaları almıştık ayrıldığımızda eşyalarımı bile almadım evden montumu aldım çıktım.
07 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun
- +1 yıl
Parayı bozdurdum harcadım de mahkemeye versede bişi kanıtlayamaz hediyeleri vermek zorunda değilsin
Soran+1 yılHicbirsey kanıtlayamaz çalmadım çok şükür kendi aldı getirdi elimde mesajlar var hatta herkes biliyor bunu daha önceden gitti şikayet etti polise ifade verdim sonra gitti geri aldı şikayetini karakteri ortada işte 4 yılım geçti hep yalan iftira tehdit kafam anca bastı
Soran+1 yılSürekli aynı şeyi yapıyor o zaman alma verme dedim nedir bu
- +1 yıl
Valla o kadar haklısın ki keşke bu kadar dayanmasaydın bu herife keşke.
Soran+1 yılNe bilim seviyordum ama böyle hareketleri yalanları bitirdi herseyi her sözü yalan
- +1 yıl
Olsun bu daha hayırlı olacaktır
Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı. Bu adam kafadan kontak. 4 yıl ona dayandiysan senin durum da bence şüpheli m
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle bende bazen nasıl katlandım diyorum. İnan kendime hayret ediyorum ama tabi son sene çok değişti manyaklasti
Soran+1 yılBende onunla dura dura kontaklastim
+1 yılAy böyle tehtitlerde bulunan bir adamı zaten hayatından def et camdan at hediyelerini gelsin kapından toplasın canım
00 Yorumla
+1 yılDünya malına o kdar değer veren biri nasıl vermiş o hediyeleri 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok varlıklı ve zengin bir adam imam nikahı kiymistik mehir olarak vermişti helal olsun diyerek
- +1 yıl
Verme o zmaan. Mehir senin hakkın
Soran+1 yılSadece sevgili olsaydik bana o zaman alsaydı elim eline degmeseydi verirdim inan ki ama 4yil karı koca gibiydik o yüzden benim zoruma gidiyor
- +1 yıl
Asla verme
+1 yıl"Onceden bunu yapti." bile bile lades olmus sizinki.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama birdaha yapmayacagim demişti bana özür diledi gitti ifade verdi şimdi o ifade bende var yalan attığı ordan belli
Soran+1 yılİfadesinde altınlar ona verdim vazgeçtim demis kağıt bende
- +1 yıl
Musluman bir delikten iki kere isirilmaz.
+1 yılGeri istenilen hediyeyi kullanacak kadar düşürmesin Allah kimseyi.
02 Yorumla
Soran+1 yılOda 4 yılımı versin. Ozaman
- +1 yıl
Satılık mısın sen?
Ayrıldıysan ve hediyeleri geri istiyorsa ver işte ne uzatıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılOda 4 yılımı versin
Soran+1 yılVermem
+1 yılVer gitsin ne aldıysa niye uzatiyon. Ve kurtul yoluna bak
00 Yorumlaohhaa şaka gibi lann sjiansjsn
kurtulmuşsun yemin ederim. Git hediyelerini kapısının önüne at00 YorumlaŞimdi şikayet olsada oradan sonuç çıkmaz ama tamam o kadar zaman ayırmışsın sende haklısın ne aldıysa ver gitsin pislik insandan pislik bulaşır sen dilenci değilsin ver gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılOda 4 yılımı versin verebilir mi veremez keşke öyle birsey olsa
Soran+1 yılBenimde haklı sebeplerim var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir de böyle bir adam ile birlikte aynı evde yaşamışsın ve seni kullanmışta.. otur ağla bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
+1 yılKendisi isteyerek almış hediye olarak hiçbir şey olmaz hatta sen ona söyle seni suclarsa ve beraat edersen karşı dava olarak iftiradan şikayetçi olacağım dersin tazminat falan alırım dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerse de bisey cikmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılPoliste öyle demişti yinede fikir alıyorum burdan
Cevap sahibi+1 yıltamam soyledm bisey cikmaz. Hakkinda uzaklastirma karari cikartirsin istersen. Davranislari endise verici vs diye..
Soran+1 yılAynn
+1 yılTabi ki verilmeli altın olduğu için özellikle artık ayrilmissiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl benimle karı koca gibi yaşadık oda benim 4yilimi versin o zaman kiralık mi almisti
+1 yılKurtulmuşsun. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılSahte gelin gibisin inşallah kapalı cezaevini boylarsın hırsız seni
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah seni şikayet eder kapalı cezaevine gidersin
+1 yılİstediklerini gönder geç olması gereken bu zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 yılımı versin oda
- +1 yıl
Sen ona verebilecek misin?
+1 yılNiye vermiyorsun? Ver kurtul
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 yılım geçti kendisi aldı bana ben istemedim. Doğru düzgün çalıştırmadi bile herseyi ben karşılarım dedi yani benim kenarda bunlardan başka birseyim yok sıfıra sıfır sokakta kalmak istemedim hayat zaten zor
- +1 yıl
Ne kadarlık şey aldı sana? Ver fakirin eşyalarını.
Soran+1 yılTrilyonluk adam😁
- +1 yıl
E ruhu fakir. Taşıyamayan bi ayı o zaman. Şehir değiştirmeye ne dersin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiçbişii ama hiçbişi olmaz.. korkma...
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılneden vermiyorsun altınları ?
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin ya eşyalarını. Sümsük.
00 YorumlaVer altınıni falan napcaksinki
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılvalla yolla gitsin uğraşma
00 Yorumla
+1 yılOha ya 4 yılını boş biriyle geçirmişsin
00 Yorumla
+1 yılYuuuhhhhh hediyeleri geri istemek ne yaaa
00 YorumlaNe manyaklar var.
00 Yorumla
+1 yılHuzuruna huzur katmak isterim😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerme 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılVermem
Cevap sahibi+1 yılAferin aşkım döv onu
Hicbir sey yapamaz. Sakin korkma
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah biliyor korkmuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni aldattı mı
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet yalan dolan neler neler
Cevap sahibi+1 yılAldatmasaydı ver diyecektim aldıklarını ama aldatmış. Hiçbir şeyi ispat edemez. Aldıklarını kendim aldım dersin
Soran+1 yılEvet bende o yüzden kızgnım anlamıyor bazıları ver diyor ne vercem fikir almak için yazdım buraya üstelik imam nikahı yapmıştık onun mehiri olarak verdi al dedi ben gidip çalmadim ki
Cevap sahibi+1 yılHediye vermiş çalıntı maI yok ortada sordun mu hiç utanmıyor mu verdiği hediye sana hırsız diyor neyi çalmışsın
Soran+1 yılDedim o zaman barışalım bana dön diyor amacı beni geri döndürmek bunlar bahane üstelik çok zengin varlıklı bir adam böyle şeylere ihtiyacı yok ama yanlış yolda
Cevap sahibi+1 yılErkekleri anlamak zor cidden. Seni aldatıyor ondan kurtulmak istiyorsun elindekilere ihtiyacın yok yinede seninle olmak istiyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yıl4 yılını bı çöp torbasıyla geçirmişsin.
00 Yorumla
+1 yıl4 yıl nasıl sevgili kalabildin onunla
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki
+1 yılBu kadar da yüzsüz olamaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzsüz sensin adam gibi yorum yap
- +1 yıl
Anlamadim hala eski sevgilini mi savunuyon bana
+1 yılAt çöpe
02 Yorumla
Soran+1 yıl200 milyarimi
- +1 yıl
Doyasıya eğlenmek
Ver hediyelerini basına calsın
00 Yorumla
+1 yılHediyeleri verin
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bi karaktersizlik be
00 Yorumlabişey olmazz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yılGücüne mi gitti kim geldi aklinq
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > 4 yıllık sevgilimle ayrıldık, aldığı hediyeleri geri istedi, beni hırsız diye şikayet edecekmiş. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler