Eski erkek arkadaşımla tamamen bitirdim, hediyelerini geri vermeli miyim?

Ayrıldıktan sonra bile aramız çok iyiydi konuşur görüşürdük ara verme gibi bir şey olmuştu. Ama ben artık onun hayatında biri olduğunu düşünüyorum, yani gündüzleri neredeyse hiç çevrim içi olmuyor ama geceleri 30 40 dk çevrim içi oluyor. Yani bir yandan beni cepte tutuyor çünkü en son konuştuğumuzda ben her şeyi yüz yüze konuşmak istiyorum böyle mesajla değil müsait olduğumuz bir gün görüşelim vs dedi. Ama sonra da ben artık şüphelendiğim için (ve bana ters konuştuğu için) durmam gerekenden fazla durdum ve ona da dedim bugüne kadar bitiremiyordum ama bitti diye o da kendini açıklamış uzun mesaj atmış sonra da yüz yüze gelmek istersen konuşalım ama istemezsen de saygı duyarım yazmış. İki gün oldu dün gece uyandım saat 1 de ve çevrim içiydi o yüzden benim için artık bitti. Biliyorum çocukça ama bana aldığı her şeyi gidip kapısına bırakmak istiyorum benim hala onda olduğumu düşünüyor benim hala yazacağımı düşünüyor büyük ihtimalle ama gidip hediyelerini koyacağım kapısına. Sizce yapmalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün kendisi aradı buluştuk, bana çok değer verdiğini ne zaman arasam geleceğini söyledi ama ilişkiyi bitirdik söylediği her şeyden anlıyordum değer verdiğini, bilekliğini de arabasına koydum da gittim umarım kızmaz
Eski erkek arkadaşımla tamamen bitirdim, hediyelerini geri vermeli miyim?