3 yıla yakın ilişkim 4-5 gün önce bitti sebebi kız arkadaşım sandığım kişi erkek arkadaşımın motoruna binip biz veterinere gidelim sen taksiyle kafeye geç dedi ve sevgilimde bana sormadan basıp gitti diye tabi bende kafede rezillik çıkarıp motoruna tekmeler attım hatta ayağım vs kırıldı düşüncen yobaz kıskanç köpek diye beni her yerden sildi ve onu çok seviyorum çok özledim kızgınım ama içimde kopmayan bişeyler var o hiçbişey yokmuş gibi paylaşım yapıyor ve umrunda değilim veya değilmişim gibi davranıyor ne yapmam gerekiyor çok kafaya takıyorum durumum kötüye gidiyor ayaklarım çok şişti ameliyat olacağım kırıklarım çok fazla ama canımı yakan şey onu özlemem Beni her yerden sildi ve ayağım. Kırık parmağım çatlak yürüyemiyorum psikolojim bozuldu ve aldığı telefonun parasını istiyor şurda şunu yedik vs diye benim ona aldıklarımın haddi hesabı yok o bana 4 ay da bir alıyor ben her hafta ben onu özlerken onun böyle yapması beni yıprattı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili sena senin psikolojin ayağın kırıldıktan sonra bozulmamış, zaten psikolojin bozulduğu için ayağını kıracak hareketlerde bulunmuşsun. Haksız ya da paranoyaksın diyemez kimse. Zaman kötü zaman. Kimseye güvenilmiyor. Kıskanmanı anlıyorum ve hak da veriyorum. Ben aynı durumu yaşasam bende çok üzülürdüm. Ama kafede rezillik çıkarmak seni terk etmek için adama haklı bahane çıkarmış. Üstelik ayağını kıracak kadar şiddet eğilimin olduğunu görmek karşı taraf için de baya bir korkutucu. Ve adam açısından bak, bir kızla motorda geldi diye sevgilisi neler yapıyor neler. Belki sevgilinde kötü niyet yoktu. Kötü niyetli olduğundan da emin değiliz. Seni yobazlıkla suçladığına göre biraz rahat biri belli. Sen rezillik çıkarınca omun gözünde bu ilişki bitmiş ve gerçek kişiliği ortaya çıkmış. Kişilikli kimse ilişki sırasında pahalı hediye kabul etmez ve verilen ufak tefek hediyeler yemek paraları filan istenmez. Durumuna üzüldüm ama bu ilişkinin geri dönüşü yok gerçekçi ol. Ve bence öfke kontrol problemin var ve üç düzeyde, bugün kendine yarın başkasına duygular yüzünden zarar verebilirsin. Aslında zayıf birisin ama karşıdan bakınca ürkütücü gözüküyor ve şefkat değil kaçma hissi uyandırıyor. Hemen psikolojik destek alman şart. Çok geçmiş olsun. Motorlardan da uzak dur. Özellikle kız olanlardan. :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa arkadaş aşağıda bazı yorumları okudum da amaç ne ya. Kızın zaten gitmiş psikoloji, fiziksel sağlık. Hala kullanıldın bilmem ne diye kızı tahrik etmeye çalışanlar var. Bu kızın tek suçu narsist birinin oyuncağı olmak , ve maalesef okuduklarıma göre seninki sevgi değil bildiğin takıntı. Obsesyon geliştirmişsin. Sanırım buna yatkınlığın var. Zaten narsiste bu kadar uzun süre genelde obsesif bireyler sabrediyor. Bak o senden daha zengin, popüler veya çekici olabilir. Daha çok dikkat çekip karşı cinsi istediği zaman daha kolay elde ediyor da olabilir ama o uzun süren bir ilişkiyi sağlıklı değer vererek iyi hissettirerek devam ettirecek biri değil. Okuduklarım korkunç.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere senin olduğun bir ortamda sevgilin de oradaysa kız arkadaşına sana ne yapacağını söylemek düşmez. Keşke dinlemeseydin. Erkek arkadaşının da biraz sana arka çıkması gerekirdi tabi orada. Öfke kontrolü çok önemli. Haklıyken haksız duruma dusmussun, hem de zarar görmüşsün. Geçmiş olsun. Erkek arkadaşın da karaktersizmis, bence kız arkadaşın onu dolduruyor olabilir. Hediyeyi isteyebilir pahaliysa ama şunu yedik bunu yedik diye parasını istemesi çok saçma. Hediyesini de geri gönder. Onun hediyesine kalmadın yani. Seni umursamayan birini sen de umursama. 3 yıla yakın ilişkin olmuş, ayağın kırık, ve umursamaz davranıyor.. Çok acı verici olabilir ama kendine sağlığına iyileşmeye odaklan. Benim de eski sevgilim 1 aylık ev kiramı ödemişti, aldığı hediyeler de var, borcumu göndereyim diyorum IBAN vermiyor. Hediyeleri de geri istemiyor. Ayrıca Netflix üyeliği almıştı benim için, şimdi dünya para olmuş, kapattır üyeliği dedim ama kapatmayacağını söyledi. Bir insanla beraber olmak kolay olmasa da ayrılması kolay olmalı. O karaktere olgunluğa sahip olmalı. Anlaşamadık ayrıldık ama ne kadar iyi bir insan olduğunu görüyorum..
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sitede çok kez gördüm. Trol olduğunu düşünmedim değil , ama sorun bana samimi geldi nedense. Üzülmeni anlıyorum ortada bir yaşanmışlık var. Ama kendini hiç değmeyecek biri için yıpratman üzücü bir durum.
Birşeyler olmamış yaşanmış ve bitmiş adı üstünde bitmiş zamanla bu duruma alısacaksın biraz zamana ihtiyacın var sadece. Sevgilim aldığı hediyeleri geri istiyor diyorsun. O istemeden keşke kafasına fırlatsaydın hediyelerini. Bu nasıl kendini bilmezlik böyle gönlünden kopmuş almış bide geri istiyor beyin fukarası
Sakın hediyesini vermemezlik yapma o kişinin hediyelerine tenezzül bıle etme. Hediyeleri ver ama inceden bı ayar da vermen lazım bence. ağlama dik dur ve şöyle de " seninle birşeyler yaşadık iyi kötü ve bitti bundan gram üzüntü duymuyorum. bazı şeylerin farkına senin sayende vardım insanların bu kadar basit olduğunu gördüm. Kendin gibi bu basit hediyelerini al sana da bu basit şeylere de ihtiyacım yok bı daha karşılasmamak ümidiyle" diyebilirsin ve en önemlisi hediyeleri eline değil yere at böyle daha iyi...00 Yorumla
Kızım Allah akıl vermis fikir vermiş su aklı kullanmak çok zor bir şey değil bı dene bakk ! Nasıl bir avanaklik bu adamın yaptıklarına bak sen ayağından olacak duruma gelmissin özlüyorum diyorsun seninki özlem değil aptllikk Bir insan bukadarda kendisini yok saymamali haksız etmemeli telefon almış yok öyle bir dünya, almasaydın o zaman arkadaş. 3 tl de olsa 30 bin de olsa almasaydın. yüzsüzlük başka bir şey değil yaptığı. İğrenç bir davranış. Anca bukadar küçülür. Gözümde ikinizde aynısının
02 Yorumla- +1 yıl
Telefonu veya para istemesi değil ki asıl mevzu beni Prada bırakıp kız arkadaşım arkasına atladığında beni bırakıp gitmesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılBurada her gün benzer soruları okumaya başladım ya siz nereden buluyosunuz bu insanları anlamıyorum. Senden aldığı hediyeleri geri isteyenden sen de ona ayırdığın zamanı geri vermesini iste, yapabiliyorsa yapsın sen de o zaman aldıklarını geri verirsin ya da yediklerinizi kusarsın.
Bunun dışında bir kıskançlıkla sosyal bir ortamda delirip, rezalet çıkarıp motora da olsa şiddete başvuran insan olduğunu göstermişsin böyle birine kim geri döner? Bu profilden daha korkuncu varsa o da karısını/ sevgilisini öldüren ya da yüzüne kezzap atıp kaçanlar zaten. Kusura bakma ama sen bence ilişki yürütebilecek sağlığa sahip değilsin.25 Yorumla- +1 yıl
Burdan anlıyorum ki sen seni bırakıp kız arkadaşını motora bindiren sevgilini tebrik edersin
- +1 yıl
Ben de buradan anlıyorum ki senin dengeli düşünmen mümkün değilmiş. Her durumda kafan sadece aşırılıktan yana. Sorunları çözmenin yolu bir şeyler kırıp dökmekse -hatta bu kendi ayaklarını kıracak kadar- ilerde kocan aynı şeyi senin üzerinde denerse ona da hak verirsin.
- +1 yıl
Ya bak beni yanlış anlama seni tanımıyorum ama bak bu olayın ardında başka şeyler de var sürekli kıskandırmak çabaları bana yaptığı saygısızlık mesela sen sevgilin bir şeyleri yanlış anlar diye veya ona saygısızlık olur diyip hareketlerini tartarak ölçerek yaparsın işte erkek arkadaşım böyle yapmıyordu beni saat 11:12’ye geliyor orada bırakıyor kız arkadaşın motoruna binmiş onunla basıp gidiyor nasıl olsa gideceğimiz yer aynı diyor böyle bir şey olamaz kız arkadaşımı kibarca reddedebilir de sonuçta dürüst insan her zaman dürüst dur yanlış insan da yanlıştır madem kız arkadaşım yanlış beni tanıyan üç yıllık sevgilim de mi yanlış beni artık bu konuma getirdi sürekli küçümsemeleri aşağılamaları en son Yaptığı şeyde sabrımı taşırdı
- +1 yıl
Biz senin burada anlattıkların dışında olanları bilemeyiz ama sabrın taşdıysa ayrılırsın sağa sola saldırmak sağlıklı bir davranış değil. Etrafa saldıran karşısındakine de saldırır çünkü öfke kontrolü yok. Sen sabrım taştı dediğin insan yedirdiklerinin bile parasını isterken hâlâ seviyorum özlüyorum diyosun ayaklarını da ne hâle getirmişsin, sence sağlıklı mı tüm bu hislerin? Değil tabii ki. O yüzden çocuğu bırak kendi ruh sağlığınla ilgilen ayaklarının sağlığına bak kendini düşün. Sana zarar veren ilişkini değil.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
ya senin beyninde sorunmu var neyin kafasını yaşıyorsun. bahsettiğin adam aşağılığın teki körmüsün sen. delikanlı bir adam kendini bukadar küçültürmü üç kuruş için. diğer yaptıklarını saymıyorum bile. he bunun yanında kusura bakma ama senin içinde çok düzgün şeyler söyleyemeceğim üzgünüm. böyle birinin pşinden giden biraz garip biri olmalı. neyse genede sen ona göre daha iyisin, ama kendine çeki düzen vermen lazım. bukadar kıskançlık, sinirlilik halleri vs vs hiç hoş değil sana yakışmaz. daha kimler çıkıcak karşına onlarada böyle davranırsan bu iş sürer gider. olgun ol kendşne güven , gidenin dötüne koy tekmeyi bakma bile gelen ağam giden paşam hesabı. sen kendine bak boş ver.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana bunları yapan insanı nasıl özleyebiliyorsun? Kocasından dayak yiyip karakolda şikayetçi olmayan kadınlar gibi eziksin :D sen bu kafayla istediği parayı da ödersin. Nasıl buluyorsunuz böyle canım nasıl kaldırmayı başarıyorsunuz bir taraflarını sbdbbdbdbd
14 Yorumla- +1 yıl
Eğer okuduysan tamamen o bana diyor ki kız arkadaşını motorla götürmem normal sen yobazsın kıskançsınn diyor
- +1 yıl
Bak meselelere değil yapılanlara bir bak. Böyle aşağılık davranan birini nasıl özleyebiliyorsun? Bu normal değilki...
- +1 yıl
Evet doğru söylüyorsun ya takıntı yaptım ya da gerçekten aptalım
- +1 yıl
Sal gitsin boşa zamanını harcama. Kendine yazık edersin ona bişey olmaz.
+1 yılKız sen bir karaktersize nasıl dayandın niye bırakıp gitmedin onu seni eziklemesi sana acı veriyordu bu acıdan zevk mi alıyordun sakın aldıklarının parasını verme utanmaz adiye sakın. Gelsin verebiliyorsa senin kırılmamış parmağını versin yerine.
06 Yorumla- +1 yıl
Ona sorarsak ben kıskanç Yobazın tekiyim onun kız arkadaşımı alıp götürmesi normalmiş aşırı kıskançmışım her şeye tepki veriyormuşum falan filan YouTube kanalı açtı bir kız falan yorum yaptığında beğeniyor yetmiyormuş gibi cevap veriyor cevap vermesen geçmiyor çok sinirlerim bozuluyor yani biraz mesafesini ayarlamayı bilmiyor sanki başı bağlı değil gibi rahat rahat hareket etmeye çalışıyor en sonda sabırtaşınca zarar verdin ve olan bana oldu yine yazmıyor aramıyor sormuyor ne haldeyim bilmiyorum ve umrumda da değil yazmış
- +1 yıl
Sana yaptıklarını düşün not al sonra oku onları hu yaptıkları senin insanlığına sığıyor mu bence çok beyinsiz birinden kurtulmuşsun başta yapmalıydın kız arkadaşına ilgisi olduğunu görünce kesip atmalıydın
- +1 yıl
Kız arkadaşıma ilgisi yok ona %100 eminim fakat yaptığı hareket çok saygısızca sadece bu hareketti değil daha başka problemlerde oldu bir tane kadınla flört ediyor ayrıldıktan sonra kadın kendisinden 10:15 yaş büyük sonra kadınla tartışmaya başladık ve bir süre sonra kadın bana benden hoşlandığını söyledi meğersem eşcinselmiş yani yaşadıklarımın hiçbiri normal değil zaten
- +1 yıl
Bu benim başıma da geldi. O yüzden sevgilin çok dengesiz psikolojisi bozuk biri aslında onun kirli enerjisini sakın üzerine çekme
- +1 yıl
O benim piskolojim bozuk olduğuna inandırdı o beni kötüledi artık en ufak durumda bile hatta şu durumda bile kendim de hata arıyorum onu haklı çıkartıyorum
- +1 yıl
O haklı değil sen haklısın işte onun yapmak istediği de bu çünkü o da anne babası tarafından ezik biri olarak büyümüş sevgi VS hiç bilmiyor zavallı birisi ama sen öyle değilsin o yüzden senin enerjini emmek istemiş bence böyle pislikten kurtulmak istemiş ruhun ve bedenin valla senin adına çok sevindim senin canını yakan ise enerjinin çalınması dopamin hormonunu araştırmanı öneririm
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sakin ol biraz. Oncelikle hicbiseyin parasini verme sakin. Iliskinizde dizginleri ona teslim etmissin oda bunun rahatligiyla haddini fazla asmis. Ayahini kiracak kadar sinirlendiysen demek ki altinda biriken biseyler var. Psikolojinin a. Koymus. Sakinlesirsen sen kazanirsin. Kafanda herseyi olanlayip asla yumusamamalisin.
08 Yorumla- +1 yıl
Oh be Allah razı olsun beni anlayan biri çıktı sadece tek olay değil Genel olarak aşağılama küçümseme yaptıklarımı küçük görme dalga geçme bir çok şey yapıyordu altında tek bir neden yatmıyor ve son yaptığı olay sabrımı taşırdı
- +1 yıl
Ama bunu yaptin e bence hakliydin, geri adim atma. O zaman en buyuk yanlisi yaparsin. Deyata girsen 3 yil icinde kimbilir neler yapti seni ne hale getirdi. Evet sen dururken arkadasini motora bindirmek nedir ya. Arkadasinda duzgun olsa binmezdi zaten yakisik almaz. Yobazmis, ulan iyice b. kunu cikardilar edebin dogrunun. Bu kadar genis olunursa civisi cikar dunyanin. Bisver o belkide arkadasina yav. siyodur belki arkadasinda hosuna gidiyordur gozu vardir. Ikisinide sileceksin. Beni dinliceksen ben sana yaoman gerekenleri soylerim. Bitirirken ve daha sonrasinda. Ya kapilip gideceksin perisan olacaksin toparlayamicaksin, ya da hic olmadigi kadar kendine deger verip kendin icin dimdik duracaksin. O simdi bisey olmamais gibi oaylasimlar yapiyor biliyor ki sen gorup kotu olacaksin. Ya bu p. c senin agzina si. mis. artik dur de. Onsuz daha huzurlu mutlu ve ozguenli olacaksin. Dediklerimi dusun, tamam ne gerekiyorsa yapicam diyosan oyle cevap ver bana.
- +1 yıl
Ayy Allah razı olsun içim rahatladı burada. Kafayı yiyorum sürekli girip bakıyorum ne paylaştı ne yaptı diye iyice delirecektim çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım kendime geldim
- +1 yıl
İradeliyim çok inatçı bir yapıya sahibim parçalansan da yazmam ölsem de yazmam
- +1 yıl
Kızla zaten onu birbirlerine düşman etmek için muhatap oldum artık muhatap değiliz zaten orada problem yok ama engellemedim numarasını falan sildim her yerden
+1 yılKızmakta haklısın da onunla gitti diye ayağın kırılana kadar motorunu tekmeleyerek haklıyken haksız duruma sokmuşsun kendini. Benim sevgilim bunu yapsa, ruh hastası herhalde diye ben de ayrılırım. Böyle bir olay da bu kadar deliren, başka olayda beni de döver. Bundan olmaz diyerek kaçmış herhalde adam da. Haklıydın ama böyle yaparak psikopat izlenimi vermişsin.
010 Yorumla- +1 yıl
Bak yazdıkların doğru fakat gerçekten olayın içeriğini bilmiyorsun burada yazılamayacak şeyler var mesela yatıyorken o iş üzerindeyken bana kız arkadaşımdan bahsedip kıskandırmaya çalışıyor vs
- +1 yıl
Yuhh.. Ayrılması hayırlı olmuş o zaman senin için. Hediyeler duruyorsa ver, durmuyorsa da artik yok ve parasini da veremem de. O da o zaman omrunden harcadigi zamani geri versin.
- +1 yıl
En son yaptığımızda bile spor salonunda bi öğretmen var onu yapmıyorum seni yapıyorum diyor yani bu f@ntezi değil bu başka bişey ve rahatsız edici söylediğim halde devam etti
- +1 yıl
Aynisini sen niye ona yapmadin yaa? Okurken sinir bastı
- +1 yıl
Bende o kadar karaktersiz değilim başka birini araya katmadım ama vibrat@r istedim kendisini yetersiz hissetsin diye
- +1 yıl
Yaa bak şu an bir süredir ilişki yasadigin icin ozluyorsun. Bu gereksiz hissi biliyorum cunku ben de bir sure bana kazik atan kisiyi ozledim. Sigara da zararlidir ama baglaninca ozlersin. O zehirli bir sigara gibi, o sana iyi gelmiyor ve ihtiyacin yok, sadece bagimlisisin. Bir sure sonra bu durum gecince iyi ki kurtulmusum diyeceksin inan bana, tecrubeli biri olarak soyluyorum.
- +1 yıl
Umarım öyle olur ekstra takıntı yapmaya başladım sürekli bunalımdayım
- +1 yıl
Sana tavsiyem, once kafandaki soru isaretlerini tamamla. Mesela su noktada sucluyum dediginde, nedenlerini hatirla ve icinde coz bir seyleri. Ozlem olayini da aklina her geldiginde kafani dagitarak ve delirsen de kendini tutup stalklamamayla asabilirsin. Bil ki dusundukce daha zor gecer.
- +1 yıl
Dönmesini istiyorum her şey düzelsin istiyorum eskisi gibi
- +1 yıl
Saka mi?
Ozlemden mantikli dusunemiyorsun, sakin yapma bunu. Bak ben belki duzelir diye buyuk hatasini affetmistim ama bu sefer de bunu bile affediyorsa kesin bensiz yapamaz diye iyice saldı kendisini. Bak asktan ben sacmalamistim, ayni hataya sen de dusme. Eger affedersen değerin kalmaz. Seni objelestirmis bir de hediyesini isteyecek kadar kuculmus. Boylesi bir erkek kayip degil, sadece bagimlisin Şu an . Tut kendini ve barisma. 1 sene sonra ohh iyi ki sudeyi dinlemisim diyeceksin yapma..
+1 yılBen sevgilime aldığım hediyenin parasını ya da hediyenin kendisini asla istemem. Böyle insanlar erkeğim diye gezinir birde, zaten aile de geçindiremez. Sen o hediyeyi güzel günde güzel hislerle aldın. O artık onun manevi değerleriyle birlikte. Benden ayırılısa (Allah göstermesin) atar çöpe gerekirse veya saklar onun bileceği iş ama ben asla geri istemem de geri almam da.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onu heryerden engelle ulaşamasın neticede alırken onu kimse zorlamadı almasaymış ve sende ona almışsın bişiler ayrıca yaptığın kıskançlık olsa bile doğru bir kıskançlık ben daha beterini yapardım benim erkek arkadaşım olsa o beni değil ben onu silerim sevsem bile umrumda olmaz bir insan her zaman gururunu ön planda tutmalı ve evet şu an kötü zamnalar geçiriyor olabilirsin ama bizim iyi gördüklerimiz şer kötü gördüklerimizde hayır vardır belkide bilemeyiz hani derler ya Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Sen sabret elbet hayatın senin için planları daha güzeldir.
03 Yorumla- +1 yıl
Köpek gibi pişman olsun istiyorum deliler gibi
Cevap sahibi+1 yılkaçan kovalanır bunu unutma yeter sen onu değil o seni kovalasın
- +1 yıl
Uzak durucam zaten teşekkür ederim
Aç köpek yiaa ver gitsin, fazlasını ver sadakan olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayaklarım kırık parmaklarım çatlak en çok ona ihtiyacım var evet bi nevi haklı olabilir kırdım döktüm :( sinirim bozuldu kız arkasında binip basıp gidince
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelli ki sizi sevmiyor. Sevmeyenden beklentiniz olmasın. Hele de verdiği hediyenin parasını bile isteyecek kadar ileri giden birinden nasıl bir beklentiniz olabilir ki?
Dünyanın sonu değil. Karşınıza ondan çok daha iyileri çıkar ve umarım ki, "İyi ki bırakmışım!" dersiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak işte değeri parayla ölçenlere İbret olsun daha öncede çok gördüm. Size birinin para harcıyor olması beklenti amacıyla yapar kimse kimseye bedavadan binlerce lira harcamaz O iş çıkar ilişkisine donusur size soylemesede Paraya tapmaya devam edin sonuç ortada
00 Yorumla
+1 yılTek kuruş verirsen yeryüzünün en aptal insanısın. Motoru var diye kendini bir halt sanıyorsa fazla yüz verme. Bakma şimdi damlarlar, ver gitsin karaktersiz vs diyenlere. Götür sat parayı sokak hayvanlarına ver ona verme.
00 Yorumla
+1 yıl3 kuruş dahi olsa asla verme knk senden çalmiş olduğu günlerine zamanına saatlerine say telefonuda verme sakın bak şu an çok sinirlisin kendini zamana bırak seviyorum demişsin sakın yalvarma sen dilenci değilsin kendine değer ver saygisizlarin karşısında kendine olan saygini sakın yitirme sakın seni görmezden geliyorsa aynısını sende yap göreyim seni açın zamanla azalacak göreceksin yap bunu kendine sen çok çok değerlisin unutma😍
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥹🙏🏻Geri dönsün istiyorum çünkü güzeldi ilişkimiz
- +1 yıl
İşte geri dönsün istiyorsan dediklerimi aynen uygulacayacsin bak yaşandı biliyorum sessiz kal bir süre seni ozlemesine fırsat ver yanlız kalsın ne oluyor desin bı
- +1 yıl
Görünmemem gerekiyor o halde
- +1 yıl
Tabiki gormiyecek hiç bir şekilde şu an seni cepte gibi görüyor
Ver gitsin bundan bir cacık olmaz özlemeye bile değmez sevmeye bile değmez. Hak etmemiş hiçbir şeyi, ver parasını ve hayatından çıkar. Çocuklarada lokum dağıt böyle birinden kurtuldun diye.
00 Yorumla
+1 yılVer adamın parasını ahahahaha çocuk gibisiniz valla hatta 10 yaşındaki çocuklar bile böyle ilişki yaşamaz ajajsjs
01 Yorumla- +1 yıl
Adam benim aldıklarımı ne yapacak tatlım ahahahs çocuk diyorsunda asıl sen çocuksun ilişki içinde alınanlar istenir mi şaka mısın
+1 yılBu hediye mevzusuda bu hafta KS de viral oldu galiba..
Tekrar söylüyom.. ben vermem.. zaten zamanımı vermişim bi bedeli olmalı😅00 Yorumla
+1 yılyani seni taksiyle gonderdi ve senin arkadasini arkasina alıp gitti oyle mi. d. d
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çünkü kız arkasına binmiş olabilir kim olursa olsun ben asla ilgilenmiyorum kimin ne yaptığıyla beni tanıyan üç yıldır benimle olan adamın bana saygı duyup gitmemesi gerekirdi
- +1 yıl
en basta kıza ora sevgilimin yeri iner misin demeliydi
Hala seviyorsan senin kendine saygın yok. At kendini köprüden aşşağı
01 Yorumla- +1 yıl
3 sene dile kolay
Gizli Üye(36-45)+1 yılDedik sana seni terk eder, o adamı unut diye, haklı tabi hediyelerin parasını geri vermem lazım, bide enayi gibi beleşe yatmış olucaksın onunla 3 sene ckfkfkd
08 Yorumla- +1 yıl
Bu yazdığından dolayı sana büyük beddua ediyorum Allah beş beterini başına versin dalga geçtiğin ne varsa hadi eyvallah
Cevap sahibi+1 yılZiyaaa öyle şeylere şnanma beddua falan, kendin ettin kendin buldun, adamın motorunu tekmelersen olucağı buydu, uyanık adammış şimdi senin arkadaşınla yatıyordur senin ayağın alçıdayken
- +1 yıl
Whahaha arkadaşım özür diledi konuştuk çözdük aynen yatıyordur çok canım yandı sjsjsjsks
Cevap sahibi+1 yılTerk etmiş seni sonuçta zır deli djdkdkd sen hediyelerin parasını ayarla önce djdjd
- +1 yıl
Deliyim evet çünkü çok sevdim çok değer verdim beklentisiz karşılıksiz isteyerek onunla yatıp kalktım her şey güzeldi pişmanda değilim bundan sonra her şey olacağına varır neyse Allah’a havale ediyorum seni Allah düşmanıma vermesin bunları
Cevap sahibi+1 yılSevindim adam kurtulmuş senin gibi ruh hastasından, 3 sene beleşe becermiş hediyeleride geri alıcak aferin akıllı adammış fkkfkd
- +1 yıl
İyi izle olacakları sen başına gelecek belada bu yorumları hatırla
Cevap sahibi+1 yılBen inanmam öyle şeylere, sen asıl ölüp bittiğin adamın seni terk etmesini nasıl atlatıcaksın onu düşün fjfkfkf kullanıp attı seni tuvalet kağıdı gibi gkfkf
+1 yılSeni Allah kurtarmış
00 YorumlaOndan vazgeç..! Sonra daha çok üzülürken bulursun kendini..
00 Yorumla
+1 yılVarsa paran ver defolup gitsin sevgiyi bi kenara bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKurtulduğuna sevin bence ilişki boyunca bu masraflar tek taraflı değil karşılıklı olduysa da kimsenin kimseye alacak vereceği yoktur çocuk aşırı karaktersizmiş
00 Yorumla
+1 yılSende ayni sekilde iste o zaman. Böyle igrenc insanlarla sevgili olmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana aldıklarının parasını ver ben de verecegim de. 3 yıllık sevgilin böyle düştüyse emin ol seni aldatmış üstelik arkadaşım dediğin kişiyle. Düşüncen yobaz falan değil arkadaşını arkasına alıp sana sen taksiyle git diyen erkek müsveddesi ile yanındaki şıl. lık çok işler çevirdi kesin.
00 Yorumla
+1 yılAllah kurtarmış seni ondan dua et valla ne pislik biriymiş ben utandım onun yerine
00 YorumlaHiç bir şey ödeme. Senin önce öfke problemini halletmen lazım destek almalısın
00 YorumlaHiçbir şeyi vermek zorunda değilsin... Ama telefonu geri verirsen iyi edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy sakın ona dönme bak sakın. Ezik durumuna düşme knk daha neler ya özlediysen özledin göm içine içinde yaşa dik dur biraz
010 Yorumla- +1 yıl
Kanka bende çok ileri gittim beni bırakıp kız arkadaşımla gidince bana sormadan gaza basınca sinirlerim bozuldu orada afedersin mal gibi kaldım yani ne münasebet beni bırakıp kız arkadaşımla gidiyorsun :(( gittim ortalığı dağıtttım vurdum kırdım kendime de zarar verdim herşeyi geçtim sürekli ilişki içinde para konusu bi ezikleme vs
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşın hangi hakla sana bunu teklif edebiliyor ve erkek arkadaşında kabul ediyor? Ya kızım kendine gel sen evet ileriye gitmişsin ama bu sana yaptiklari * değiştirmiyor. Gururun olsun azicik. Ver parasını da utanmaz rezil adamın kurtul. Hayır gelmez kızım ondan sana. Seni bırakıp kız arkadaşını tercih etmiş s@ktir et yol ver pislige
- +1 yıl
Yardım etmek istemiş olabilir iyi niyetli de olabilir evet herşeyi düşündüm ama nolursa olsun 3 yıllık sevgilisiyim ben onun :)) beni bırakıp gitmesi hiç mi hiç hoş değil
Cevap sahibi+1 yılYa başlatmasın iyi niyetine. Ne münasebet ya ne hakla benim arkadaşımı ben dururken bana sormadan götürüyor. Kızım kendine gel eğer adamla barışmak istersen yalvarirsan ima yaparsan senin ne kadar ezik olduğunu düşünür biliyor musun? Ancak sağlam duruş sergileyip s@kine bile takmazsan ileride pişman olup döner. Tecrübe bunlar hep inan bana
- +1 yıl
Hiçbişey yapmayacağım ne yaparsa yapsın geri dönüp pişman olmasını istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle hiçbir şey yapma. Vakti zamanı gelince o geri dönecek sana yeter ki ona kendini cepteymiş zayıf birisiymis gibi gösterme. O kızla da küstün mü erkek arkadaşınla konuşuyor mu hala
- +1 yıl
Kızla konuştuk bana yazdı ben motor taksiden daha hızlı diye bindim sana da sordum orada izin vermeseydin dedi benim kötü bi niyetim yoktu vs dedi sonda bende tekrar hissettiklerini ve düşüncelerimi anlattım haklısın ama tartışma ve rezillik çıkarıp ileri gittin dedi
Cevap sahibi+1 yılİkisine de yol ver varoşlarla ne diye muhatap oluyorsun. Bunlarda olan genişlik uzayda yok ayol. İleriye gitsen bile sonuç olarak sen haklisin hu hareketi yarın birgun yine yapacak
- +1 yıl
Öyle zaten kızla konuşma amacım ikisini birbirine düşürmek herkes hak ettiğini alacak o balık erkeğiyse ben oğlak kadınıyım
Cevap sahibi+1 yılYa aşkım inan uğraşmaya değmez ucube hepsi gerçekten bak kalitesiz varoşlar zaman ayırma
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh cidden yuhhhh benimki kesinlikle geri istemedi ben kendim zarar verip çöpe attım Allah eski sevgilininde hayırlısını versin
08 Yorumla- +1 yıl
Daha ayrılalı 5 gün oldu olayı anlattım okuduysan durum böyle beni caddede bırakıp kız arkadaşımı motora bindiğinde basıp gitti sormadı bile bende ortalığı birbirine kattım yumruk tokat vs en son konuşmada ise neler oldu neler
Cevap sahibi+1 yılKanka gönder imkanın varsa ama gönderici ödemeli gönder kargo numarasını verip aldığın ürünlerin fiyatı kadar karakterin yokmuş de
- +1 yıl
Hiçbişey umrumda değil ki gözün görmüyor onu çok özlüyorum o lafları gerçekten söylediğine inanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılİnansan iyi olur parmağında oynatır yoksa seni
- +1 yıl
Yaptı zaten
- +1 yıl
Kız arkadaşını götürmem normal diyor beni orada bıraktı ortalık malı gibi hiç gözüme bile bakmadı insan. Bi düşünür kız arkadaşımı burada bırakıp gidiyorum ne münasebet diye
Cevap sahibi+1 yılDirek iletişimi kes aklı başına gelsin
- +1 yıl
Öyle yaptım zaten ama o da bana yazmıyor işte sorun orada
+1 yılNalaka mk böyle bir zorunluluğun yokki adı üstünde hediye kendi almış sen zorla aldırmadın boş yapmış takmaaa sg de enayi gibi paranı yedim de denebilir😍🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhaa erkeğe bak ne rezil parasini istemiş bence o aç ondan sevgili de olmaz koca da
00 YorumlaO da sana 3senelik vakit geri ödesin sonra telefonunu öderim de ona
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen Bir daha kimseye aşık olma bence aldıklarını da geri verme sakın
00 Yorumla yazdıklarını bıle okumadım AMA HAYIRDIR ALDIGI HEDIYLERIN PARASINI ISTEYEMEZ
öyle bı dünya yok00 YorumlaVerme hicbiseyi geri. sonuct aseni cinsle olraka bedava kullandi
00 Yorumla
+1 yılHediye parası istemek ne ya
13 Yorumla- +1 yıl
Hediye parası istemesi umrumda mı yanımda değil :(( ben onu o kadar sevdim ki aramızda farklı bir bağ vardı
- +1 yıl
Bunu yapan bi daha dönmez zaten boşuna bekleme
- +1 yıl
Özlüyorum canım çok yanıyor
+1 yılVe sen hala bunu özlüyorsun öyle mi
06 Yorumla- +1 yıl
3 sene dile kolay yürüyemiyorum psikolojim bozuldu ve yanımda olması gerekiyor ama o beni her yerden sildi
- +1 yıl
boş ver dostum yoluna bakacaksın sana bu sözleri soyleyen biriyle ve iğrenç bir şekilde yapmış olduklarının parasini isteyen bir karakterle olmaz yoluna bak özleme dostum yani
- +1 yıl
Haklısın ama engel olamıyorum kendime umarım hatasını anlar özür diler
- +1 yıl
Kıyamam be kankam ne diyim umarım dileğin kabul olur üzüldüm senin adına elimden bir şey gelirsede yardımcı olmak isterim kardeşim
- +1 yıl
Teşekkür ederim Allah razı olsun ama şu an kimse bişey yapamaz o hatasını anlamadığı sürece
- +1 yıl
Ben hala yoluna bak taraftariyim kankam bunlardan adam olmaz yani öyle diyim ister kız ister kızma
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılVerme beyinsiz puşta bak ya
00 Yorumla
+1 yılYapacak bişe yoo vereceksin
00 YorumlaIyy verme oarayı felan hiç bişe verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSor bakalım bi fatura istiyor mu
00 Yorumla Önce sağlığımı düşün
00 Yorumla
+1 yılAldığı her şeyi iade et unut onu
00 Yorumla
+1 yılAsla verme ben vermem, hatta geç dalganı 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bu ne saçmalık arkadaş ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılat yzune al lan de totos de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTenekeci mi o adam🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılVermeseydi hediyeleri olur mu öyle saçmalık
02 Yorumla- +1 yıl
Hediyeleri istemesi veya para istemesi problem değil ki benim için benim için şu an bu durumdayken yanında olmaması çünkü ben bu hale gelene kadar emin ol o kadar sabrettim ki her şeyi alttan aldım ama insanı çileden çıkartıyor bir süreden sonra sabretmek ve kendisi beni bu duruma getirdi fakat hepsinin sorumlusu ben oldum
- +1 yıl
Gerçek yüzünü gördün işte onu unutmanı kolaylaştırıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılVerme her yerden engelle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. canım galiba
00 Yorumla
+1 yılBu ne ya 🤦 siz kimlere aşık oluyorsunuz 🤷
00 YorumlaGeri verip vermemek sana kalmış
00 Yorumlaödeyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılVerme para falan
00 YorumlaOlum siz kimlerle takılıyorsunuz 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖdeme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılona ödemelisin :D
00 Yorumla
+1 yılVerme
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım