Erkek arkadaşım beni terk edip aldığı hediyelerin parasını istedi, ne yapabilirim?

3 yıla yakın ilişkim 4-5 gün önce bitti sebebi kız arkadaşım sandığım kişi erkek arkadaşımın motoruna binip biz veterinere gidelim sen taksiyle kafeye geç dedi ve sevgilimde bana sormadan basıp gitti diye tabi bende kafede rezillik çıkarıp motoruna tekmeler attım hatta ayağım vs kırıldı düşüncen yobaz kıskanç köpek diye beni her yerden sildi ve onu çok seviyorum çok özledim kızgınım ama içimde kopmayan bişeyler var o hiçbişey yokmuş gibi paylaşım yapıyor ve umrunda değilim veya değilmişim gibi davranıyor ne yapmam gerekiyor çok kafaya takıyorum durumum kötüye gidiyor ayaklarım çok şişti ameliyat olacağım kırıklarım çok fazla ama canımı yakan şey onu özlemem Beni her yerden sildi ve ayağım. Kırık parmağım çatlak yürüyemiyorum psikolojim bozuldu ve aldığı telefonun parasını istiyor şurda şunu yedik vs diye benim ona aldıklarımın haddi hesabı yok o bana 4 ay da bir alıyor ben her hafta ben onu özlerken onun böyle yapması beni yıprattı

Erkek arkadaşım beni terk edip aldığı hediyelerin parasını istedi, ne yapabilirim?