Kızarım
Umursamam pek.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kızmak değilde alınırım açıkçası. Bir yıl 365 gün ve sen bu bir yılın için sadece bir gün senin doğum günü yani planlamak için çok zamanı vardı ama son dakikaya bırakıp hiçbir şey almadıysa cidden değer vermiyordur. diğer görmemekte bir insan için en ağır şey.
20 yirmili yaşlarında bu tarz şeyler cidden hiç önem vermezdim maddiyat veya farklı bir durum değil bu bu tamamen değer vermek.
Bir yıl 365 gün. Ve doğmuşum işte. Yani varım. Doğmuşsam eğer bu günlerden biri olmak zorunda. Takvimde olmayan bir zaman diliminde doğmak mümkün değil. Ve benim gibi milyonlarca belki milyarlarca insan aynı gün doğdu-doğacak. O yüzden yok burçlarmış, yok doğum günüymüş... çokta skmdedeğil.
Cevap
7Cevap
Ben sevgilime kızmam
bilemeyiz belki alacak maddi durumu müsait değildir ama unuttuğunu sanmıyorum bence parası yoktur
Aynen zaten maddi durumu müsait değil ise o kişiden hediye beklentisi içerisinde olmazsın Yani durumu ortadadır zaten. Ama değer verdiğin biri ise ve almıyorsa insan biraz üzülür diye düşünüyorum
Hatta bir hediye uydururum şayet toplum içerisindeysek onu onore etmek adına
Üzülürdüm sonuçta ilgilenen seven birisi seninle ilgili her şeyi önemser ve kacırmaz unutmaz ayrılmayı gzden geçirirdim
Hatırlayıp bir kerecik yanamdan öpse en büyük hediye o olur
Doğum günü unutulmamalı ama hediye bir objedir unutulabilir. Materyalist değilim :D
işi gücü vardır kızmam nolacak bir dahakine kutlar iyi kötü pekte önemli değil.
Aynen buda olabilir tabi. Bu gibi konularda bence biraz anlayışlı olmak lazım diye düşünüyorum ben. Yani belki o an unutmuş olabilir sonuçta hepimiz insanız unutmak biz insanlara mahsus bir davranış.
İkisi de değil. Kırılırım.
Yani insan hatırlamıyor diye bir miktar kırılabilir. Bende üzülmem veya hediye almadı diye kızmam tepki falan göstermem. Zaten o beklenti içinde olan biri değilim. Ama hatirlasa mesela o gün çok hoşuma gider.
Doğum günlerini önemserim. İnsanlık hali unutabilir ama telafi etmesini beklerim. İnsan sevdiğini mutlu etmek istemez mi? Hediyeleşmek güzel bence.
Bu gibi özel günleri umursamam. Napim doğduysam 😅
Yani aslında bende pek önemseyen biri değilim öyle. Benim için hediye alınması veya kutlanması pekte önemli şeyler değil. Benim için en önemli olan şey bana değer vermesi ve o günü hatırlamış olması.
Hediye alması umrumda değil de bi öpse yeterli
Aynen hediye alması falan önemli değil benim içinde. Benim için en önemli olan şey o günü unutmamış olması hatırlaması. Bu bile benim hoşuma gitmeye yeter. Yoksa hediye almamış falan hiç umursamam.
Aynen öyle
Hatirlasa şükrediyorum ne hediyesi😕
Hiç umurumda olmadı.
hiç önemli değil
Umursamam
Kızarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?