En çok hangi sanal marketten alışveriş yapıyorsunuz?
İste Gelsin
Yemek Sepeti
Migros Sanal Market
Getir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

En çok hangi sanal marketten alışveriş yapıyorsunuz?
Ben migrostan alışveriş yapıyorum her zaman için. çünkü migros benim için daha kalitelidir istediğim ve aradığım ürünleri kolayca bulabiliyorum tabi ki de. diğerlerini pek sevmiyorum kaliteli olmadıkları için. birde aradığım ürünleri de kolay bir şekilde bulamıyorum o tür marketlerde. bu yüzden de migros sanal market daha iyi bir seçenek oluyor benim için. zaten bir çok insanın da tercihi olduğu için güveniyorum bende sonuna kadar.
Aynen öyle çeşit çokluğu açısından bence migros sanal market çok daha iyi. Hemde ürünleri gerçekten çok özenli ve çok temiz ve son derece taze. Biraz pahalı bir yer ama bence çok güzel ürünler satılıyor.
teşekkür ederim şu soruma görüş atar mısın lütfen? Evren ile ilgili en çok neleri merak ediyorsunuz? ↗
ve şuna da rica etsem Yaş aldıkça üzülüyor musunuz? ↗
Sanal marketleri çok çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum kendim seçip almayı seviyorum ama mecbur kalırsam ürün çeşitliliği vs daha iyi olduğundan trendyolda bulunan çevre marketleri tercih ediyorum
Yani evet buda bir tercih meselesi tabi. İnsanın kendine gözü ile görüp seçip alması bence çok daha iyi diye düşünüyorum. Trendyolda da gerçekten güzel ve çeşitli birçok ürün bulunuyor o yüzden bende tercih ederim bazen.
Cevap
5Cevap
Getir çok hızlı oradan alıyorum gadası
Evet orasıda gayet hızlı bir site. Yani çok sık tercih edilen bir sanal market hemde ürünleri gayet güzel ve taze. Hemen aldığın sipariş ettiğin zaman ürün gerçekten çok hızlı bir şekilde eline ulaşıyor.
2 adım yol bea Uğur market var işte kuruyemişçi falan ayağımızın aşınacak hali yok ya
Yemek Sepeti veya Getir
Evet getirde gayet güzel ve kullanışlı bir site. Hemde bence en güvenilir ve en hızlı sanal market sitelerinden bir tanesi. Çokta iyi ürünler var o açıdan çok iyi bir site. Yemek sepetide aynı şekilde çok iyi ve kullanışlı bir site.
Migros iyi oluyor
Aynen öyle migros çok iyi ve gerçekten kaliteli ürünler satıyor. Hemde bu marketten bence çeşit çok fazla. O yüzden bende tercihimi migros sanal marketten yana kullanırdım. Biraz pahalı olsana bence gayet kaliteli ürünler satılıyor burada.
her gün yemek sepetinden bişeyler sipariş ediyom
Yemek sepetide gayet güzel bir site. Buda çok fazla tercih edilen bir alışveriş sitesi. Ürünler hemen kısa süre içerisinde eve geliyor gerçekten hızlı ve güzel bir sanal market. Migros ve getirde çok iyim
Migrostan yapıyorum
Evet migros bence en kaliteli ve en taze ürünler satan bir sanal market. Biraz pahalı bir yer ama bence çok kaliteli ürünler satılıyor. Hemde çok kısa süre içerisinde eline ulaşıyor. Birde çok güvenli bir site.
Hiçbirinden ama yapsam getir'i seçerdim.
Evet getirde gayet güzel bir sanal market. Bir ürün alırken hemen kısa süre içerisinde geliyor o açıdan çok hızlı bir sanal market gerçekten. Hemde güzel ve güvenli bir site bence arada bende alıyorum..
Getir
Evet getirde çok fazla tercih edilen bir sanal market. Hemde gayet kısa süre içerisinde geliyor gerçekten sipariş ettigimiz ürünler o açıdan bence diğer sitelerden bin kat daha iyi. Migros ve getir.
Migros iyidir
Migros gerçekten sanal marketler arasında en çok tercih edilen bir sanal market. Hem ürün kalitesi açısından oldukça iyi bir site hemde çok hızlı ve kısa süre içerisinde ürün eline ulaşılıyor o yüzden çok iyi bir sanal market.
migros
Evet migros bence en iyi sanal marketlerden bir tanesi. Hemde çok güzel ürünler ve kaliteli ürünler satılıyor bende. O yüzden bende ara ara sipariş ederim gayet güzel ve kullanışlı bir site bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?