- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMutlu yıllar barış. Doğum günün sana mutluluk ve neşe getirsin. Yaşam dolu yıllar diliyorum yeni yaşında gönlünce bir sevgili olur inşallah yanıbaşında ve kalbinde 🥳 iyi ki doğdun iyi ki varsın. Hep var ol 🎈🎉 Yaş aldıkça güzelleştirdiğine inanıyorum ben bazı şeyleri yıllandıkça güzelleşen bir çift şarap gibi. 🍷
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler abla, güzel dileklerin ve yazdıkların için de teşekkür ederim. sende iyi ki varsın, sen de her zaman iyi ve mutlu ol. 🤗✨☺️🌺
- +1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim her beraber inşallah hayat bize iyi yıllar katsın güzel günler görmeyi nasip etsin 🙏🏻🎉🎈🥳🧡
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır üzülmüyorum. Ben bu hayata üzülmek için gelmedim. Elbette üzgün olduğum şeyler oldu olmaya da devam edecektir. Fakat ne olursa olsun hadi diyip kalkarım. Çok güçlü bir ruha sahibim Allah'a şükür. Deli dolu yaşamak istiyorum hayatımı sevgilimle özellikle ve bunu da yapıyorum. Bir gün ölsem siz de duyarsınız hayatını kaybetmiş demeyin. Ölümü kazanmış diyin. Her kaybettiğimden bir şey kazanan biriyim çünkü. Böyle de devam edecek. Doğum günün kutlu olsun canım benim. Nice güzel yaşların olsun
61 Yorumla- +1 yıl
Haklısın abi teşekkür ederim saol kutladığın için.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun knksss nice bizli yıllaraa❤
Ya bende şimdi soru sorcaktım sen sormuşsun 😬
Yaşlanacağım için evet ama öte yandan ölüme bir adım daha yaklaştığım için seviniyorum da.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler kanksss <3
Ne güzel aynı anda sormuşuz :D
İyi ki doğdun, iyi ki varsın canım benim 💜 Nice mutlu yılların olsun 🌸
Üzülüyorum evet. :((
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abla çok mutlu oldum 💜🌸
- +1 yıl
🎂🥳🎉🎈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun kuzucum musmutlu uzun yıllar dilerimmmm🌺
İyiki doğdun 🥳🎂🎂
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abla iyi ki varsınnnn 🌺🤗🥳
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKutlu olsun barış, üzüntü değil ama tuhaf bir his oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. senin de doğum günün kutlu olsun.
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim ☘️
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Mutlu yaşlar...🎉
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğumgünün kutlu olsun Barış 🥳🥳
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abla 🤗☺️
- +1 yıl
🥳🫶
- Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelam kardeşim 🙃
Doğum günün kutlu olsun. Allah uzun ömürler versin. Sevdiğin insanlar her daim seninle olsun. Her yaşın kendine göre güzellikleri vardır. Önemli olan hayatı dolu dolu yaşamak ailene, sevdiklerine ve kendine zaman ayırma şansına sahipsen dünyanın en mutlu insanın sensin demektir.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abi saol kutladığın için :) haklısın insan sevdikleri ile olunca hayat güzel geliyor. sende sevdiklerinle huzur dolu bir hayat yaşa her zaman.
- +1 yıl
Sağolasın gardaşım
+1 yılBen bu soruya geç kalmışım, kaçırmışım.. 😕
Mutlu yıllar Barış, geç de olsa..
Yeni yaşının umarım getirdikleri daha fazla olur.. Çok mutlu ol🤍
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.. geç bile olsa kutlaman daha önemli :) mutlu oldum gerçekten de.
Sana da her zaman hayatında mutluluklar ve güzellikler diliyorum.. teşekkür ederim 🤍 - +1 yıl
Teşekkürler 🙃
+1 yılDoğum günün kutlu olsunnn. Benim de yarın doğum günüm. Bence zaman akıp gidiyor üzülmek bunu değiştirmez. Tadını çıkartmak lazım. Yaşlılık da bence sıkıntılarıyla birlikte keyifli bir şey. Tabikide yaşayabilene. Yoksa şuanki gençler de zaten yaşlıdan farksız.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. seninde doğrum günün kutlu olsun şimdiden
- +1 yıl
Çok sağol
+1 yılÖncelikle doğum gününün kutlu olsun🎁
Güzel bir yaşın olması dileğiyle 🎂
Evet biraz üzülüyorum ama yaşımı göstermediğimi söyledikleri içinde seviniyorum
Her yaşın muhakkak kendine özgü bir güzelliği var
Bulunduğumuz yaşı dolu dolu geçirmek
En mantıklı olanı bana göre
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :) :)
Evet diyebilirim. Çünkü yaş aldıkça sorumluluk üstüne binen yük artıyor ve bu insanı yoruyor hâliyle. Ardından da sırtını yaslayacak yükünü hafifletecek biri istiyorsun sonra o insan yanlış kişi olunca daha da artıyor yükün kalp ağrısı ile o yüzden keşke hep çocuk kalsaydım diyorum bazen. Mutlu olacağım tek konu bitmeyen enerjim ve dertlerimi dert etmiyor oluşum. Kuştan hafifim şu an yani )
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler güzel dileklerin için. sen de çok iyisin her zaman mutlu olmanı diliyorum bende. ve kendin gibi güzel kişiler ile karşılarsın umarım🌺☺️
Üzülüyorum maalesef sevmiyorum doğum günlerimi
11 Yorumla- +1 yıl
@helene1 ✨🌺
+1 yılİyi ki doğdun Barış. Yeni yaşın sana manita getirsin 😄🌸🥳
14 Yorumla- +1 yıl
En güzel dilek :D saol bro
- +1 yıl
Elini sallasa ellisi ama kimseyi beğenmiyor beyefendi 😅
- +1 yıl
Elli diye bir kız tanımıyorum ben :D
- +1 yıl
Bak nasıl lafı başka yere götürüyor:)
- Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılYaş pek umrumda değil yaşa bağlı yaşamıyorum. yaşsızım ben o yüzden öyle bir derdim yok yaşlanınca üzülmek gibi, fakat yaşarken bulunduğun yaşın hakkını verememiş olmak işte o üzüyor. İnsan yaşarken tatlı güzel anı biriktirmeli, böyle bir anısının olmaması üzüyor
10 Yorumla
+1 yılHappy birthday o zaman !!🎉🎉🎉
Üzülmekten daha çok şaşırıyorum nasıl yani daha offff daha 18 olmama 9 yıl var diyen o küçük kız nasıl şimdi 23 yaşında olabilir diyorum arada 😂😂 garibime gidiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bende şaşırıyorum bazen kendime :D :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaş almak güzeldir. Maşallah zaten hoş bir yüzün var, yaş aldıkça daha da güzelleşeceksin, nice mutlu, sağlıklı, güzel senelerin olsun. Sevdiklerinle, sevenlerinle mutlu bir yaşam diliyorum, iyi ki doğdun 🌺
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abla. sana da sevdiklerine mutlu bir yaşam diliyorum 🌺 :)
- +1 yıl
Rica ederim🥳🌺
+1 yılİyi doğmuşsun... anneni tebrik ediyorum böyle iyi bir evlat herkese nasip olmaz... ikinizinde bu mutlu günününüzü en içten dileklerimle kutluyorum... #iyikivarsınbarıs 🤗🤗🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
111 Yorumla- +1 yıl
*iyi ki 🤣🤣
- +1 yıl
Teşekkürler sende #iyikivarsınQueen 🤗🤗🤗🤗
- +1 yıl
Buda parti balonlarî yolda geliyorlar🤣🤣
youtube.com/shorts/Qc_P-kIV--k?feature=share - +1 yıl
Teşekkürler çok güzel görünüyor şarkılar dur dinleyim :D :D
- +1 yıl
Umarım yeterince dolu birşekilde dogum gününü kutlamışîmdır🤣🤣
- +1 yıl
Bide doğum günübdansî😅 youtube.com/shorts/qpl90GVyXKI?feature=share
- +1 yıl
@queenofsea Bunlar bana 1 yıl yeter teşekkür ederim, doğum günü dansı 😂🤣😅
- +1 yıl
🤣🤣🤣 umarım rahatsız etmemişimdir.. sadece şımarmayı hakettiğini düşündüm🤣🤣
Çok hızlı gidiyoruz, bu yas konusu biraz agirdan alsa fena olmaz :)
Doğum günün kutlu olsun, mutlu mutlu, sağlıklı yılların olsunn🤗🦋🍫🎈
14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim abla, iyi ki varsın 🤗🦋🌹
Zaman hızlı geçiyor gerçekten de, sana da huzur ve güzellikler dilerim inşallah 🌹 🙏 - +1 yıl
Bende çok teşekkür ederim söylediklerin iyi geldi abla. Rica ederim 🤗🦋
+1 yılDaha 19 olmama rağmen üzülüyorum önceden bu yaşlarda çok olmak isterdim. Lise dönemini özlüyorum bayağı şu an. Büyüdükçe de sorumluluk artıyor, masumluk azalıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
sonradan fark ettim. Doğum ünün kutlu olsun :)
- +1 yıl
günün*
- +1 yıl
- +1 yıl
ricalarr
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 🥳🥳🥳iyiki doğdun canım kardeşim daha nice 23yıllara.. sevdiklerinle beraber, dilerim seni hak eden bir sevgili çıkar karşına..
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ablam iyi ki varsın :) :)
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Nice nice güzel ve sağlıklı yaşlara inş
Sevdiklerinle bir arada
Üzülmüyorum. ama yaş ilerledikçe yüzümde oluşmaya başlayan ince mimik çizgileri arada sinirlerimi bozmuyor değil.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abla sen de sevdiklerinle birlikte mutlu yaşa her zaman.
+1 yılKutlayan olmazsa evet. Ama ertesi gün geçiyo kaldığım yerden devam ediyorum. Mutlu yıllar Barış kalbin kadar güzel bir hayat dilerim sana 🙂iyi ki doğmuşsun🌺
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🌺🤗
Tekrardan iyi ki doğdun knk. 🌸
Evet, büyüyünce sorunlar, sorumluluklar artıyor, anlamadığın şeyleri anlamaya başlıyorsun, acıların, üzüntülerin oluyor...12 Yorumla- +1 yıl
Tekrar teşekkür ederim knk 🌸 evet öyle maalesef insan daha çok farkına varıyor her şeyin
+1 yılYakında 20 olacağım bi yandan üzülüyorum ama bi yandan da her yaşımın altında yatan güzellik olduğunu düşünüyorum 😌 (evet 70lerimde bile)
İyi ki doğdun nice güzel seneler... 🎈
12 Yorumla- +1 yıl
Senin de şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim 🌸 Teşekkürler
- +1 yıl
🥂 ✨
Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın :) Ben yaş aldıkça üzülüyorum gençliğim boşa gidiyor ve ben hiçbir şey yapamıyormuşum gibi hissediyorum :D
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sende iyi ki varsın ☺️ bende aynı şekilde hissediyorum sadece bir sayı ama insan bir tuhaf oluyor :D
+1 yılİyi, dolu dolu senelerin olsun. Bir konuda üzülüyorum zaman geçiyor yapabildiklerine baktığında çokta fazla bir şeyler olmadığını farkediyorsun bu biraz endiselendiriyor. Yaşamak güzel :)
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler, evet haklısın kesinlikle :)
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer yaş aldıkça daha çok yaşlandığımı fark ettikçe daha çok üzülüyorum. Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun. 🎂🎉🎊🎈
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abla 💐✨🤗 hala gençsin
- +1 yıl
Ruhum sadece genç 😂🤣
- +1 yıl
İkisi de genç abla bence, ben de mesela bazen 23 oldum diyorum ben bile triplere giriyorum 😂😅
+1 yılDoğum günün kutlu olsun barış 🎉🎊🎈
Hayır üzülmüyorum
aksine daha da çok özgüven ve enerji katıyor.🧚🏻♀️21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :) ☺️
Doğum günün kutlu...🎂
Üzüluyorum açıkçası hep bu yaşımda kalmak isterim ama maalesef 20 gün sonra bir yaşta ben alıyorum😊11 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılnice güzel yaşlara... yaş almak çok güzel bir şey. yaşanmışlıklar olumlu veya olumsuz sana, karakterine ve davranışlarına katkı yapar.
11 Yorumla- +1 yıl
Saol abi eyv teşekkür ederim
+1 yılBen üzülmüyorum, seviniyorum. 😂
Doğum gününü kutlamıştım ama tekrardan doğum günün kutlu olsun. 🌸🌺12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim özür dilerim görmemişim 😂 Sende her zaman mutlu ol hayatında 🌸🌺
- +1 yıl
Sorun değil, rica ederim.
+1 yılMutlu yıllar Barış. Umarım yeni yaşında forever lonely olmazsın 😄🎂
Sorunun cevabına gelirsek evet bayağı üzülüyorum ve yaşlandığımı hissediyorum11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :D
Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. İyi ki dogdunnn nice yıllara. Sen bir yere gitme KS sensiz olmaz 😂
Yok ya üzülmüyorum. Ama kırışmasin yüzüm xvvbzbsbxj11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler kutladığın ve güzel dileklerin için :D
+1 yılMutlu yillaar :) kafandaki 3-4 şeye tik attigin bi yaş olsun. Sevdiklerinle gecirecegin nice uzun yillara 💜 iyi ki dogdun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :) ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Üzülmüyorum aslında çünkü yaş alsam da yaşımı göstermiyorum avantajlıyım bu bakımdan ☺️Size de güzel yaşlar ve yıllar diliyorum 🎉🎂☺️
11 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatinin en güzel çağındasın. Hayat dolu huzurlu ve sağlıklı bir ömür dilerim sana çünkü hak ediyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler abla 🤗🌷
Bende yarın 23 olacağım, şahsen ben yaş aldıkça üzülmüyorum daha çok edindiğim tecrübelerimi göz önünde bulunduruyorum 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Doğum günün şimdiden kutlu olsun :D sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum sana :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun 💐 burcum yengeç demişsiniz cevap olarak kayıtlı kalmış da nasıl yengeç oluyorsun o zaman 4 Nisan doğumluysan 🤔😏
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 💐
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ya burcunu da yazsaydın bari merak ettim gerçek burcun Koç mu yengeç mi 😂
- +1 yıl
Burcum Koç yükselenim Yengeç 😂
Cevap sahibi+1 yılBurçlarla çok haşır neşirim seni de çok görüyoruz sitede yatıp kalkanlardansın sorayım dedim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKoç burcu olmayı sevmiyorsun herhalde 😂
- +1 yıl
Evet burçlar beni değil ben burçları seçerim dedim ve Yengeç burcu oldum 😂
Cevap sahibi+1 yılÖzelliklerini taşıyorsun o zaman yengeç burcu nün 😂😉
Yaş aldım diye üzülmem ama hayatta ki bakış açısı, yaşanan olaylara karşı ve bazı şeyleri daha iyi anladıkça eskisine göre daha çok üzülüyor insan tabi ki.
Bu arada Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı senelere 🥳🥳🎈10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Minik bir hüzün çöküyor üzerime. Bu arada doğum günün kutlu olsun 💫😀
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :D ✨
+1 yılDoğum günün kutlu olsun ablacım 🌹
Üzülüyorum 🥺
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler abla :)
+1 yılİyi ki doğdun mutlu yıllar 🎂🎉
30 a kadar üzülmüyorum 30dan sonrası üzer 😀12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ama üzülme bence :D :)
- +1 yıl
Ölüme yaklaşıyoruz üzülme sebebim ondan 😭
+1 yılBaroooo 24'üne girmeden bir karı bul artık 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Demesi kolay :D aramıyorum ki çıkarsa çıkar
- +1 yıl
Doğru, alın yazınsa gelir bulur seni ama sırt çevirirsen nasıl olabilir ki o iş
+1 yılDoğum günün kutlu olsun barissss iyi ki dogdunnnnn yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Evet ruhum seninkinle aynı yaşta ama her yaş günümde 14 / 04 ömürden bir sene daha gitti diye bir hüzün kaplıyor içimi gençliğinin kıymetini bil bir daha geri gelmiyor.
Nice senelere 👏🏻 🎂 🎉
10 Yorumlaiyi ki doğdun barıışş yeni yaşın sana güzellikler getirsin inşallah..💙
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abla :)
+1 yılDoğum Günün kutlu olsun Barış koca bi bebek oldun artık
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Öncelikle doğum günü kutlu olsun. 23 daha bebeksin sen. Keşke bende 23 olsam ☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abla :) bence 33 de genç bir yaş
+1 yılNice senelere barış doğum günün kutlu olsun 🎊
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abi
Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli sevdiklerinle bir ömür dilerim. Bıraktım yaş tutmayı.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler:)
+1 yılDoğum günün kutlu olsun güzel kardeşim. Seni seviyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
:) Teşekkür ederim abla
+1 yılYaşlanmak beni mutlu eder, doğum günün kutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılDoğum günün kutlu olsunn 😀 Yanii biraz bir hüzün oluyor tabii 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Güç seninle olsun teşekkürler :D
- +1 yıl
Olsun olsunn 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılHayırr üzülmüyorum
Bu arada doğum günün kutlu olsun.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Mutlu yıllar barış yeni yaşın sana sağlık mutluluk aşk ve para getirsin🙏😊
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDoğum günün kutlu olsun barissss iyi ki dogdunnnnn yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, sen de yanı şekilde mutluluk ve sağlık diliyorum
Mutlu yıllar🙏 yaş ne ki sadece rakam bence bugün ya da bu yıl nasıldım nasılım bunlar daha önemli
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️ haklısın aslında sadece bir rakam insanın kendini nasıl hissettiği daha önemli
Doğum günün kutlu olsun ✨ hayır üzülmüyorum bence güzel bir şey
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler:)
Evet, yaşlanmaktan hoşlanmıyorum.
Doğum günün kutlu olsun ayrıca.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yoo 30 oldum geçen ay alışmaya başladim, doğum günün kutlu olsun 🎉🎊
12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş doğum günün kutlu olsun abi. teşekkür ederim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Doğum günün kutlu olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Saol abi teşekkür ederim
Evet bir tuhaf oluyorum
Doğum günün kutlu olsun 🎂🎉🎉11 Yorumla- +1 yıl
- Devamını Gör (195)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği