Trendyol
Hepsiburada
N11
Getir
Amazon
Dolap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genelde Trendyoldan yapıyorum çünkü benim için daha güvenilir ve hızlı bir site. ve şuana kadar yaptığım alışverişlerde herhangi bir sorun da yaşamadım. sanırım kıyafet almıştım en son 3-4 ay önce. ve ayrıca takip uygulamasından da ne zaman geleceğini görebiliyoruz bu açıdan bakarsak da bence güzel bir site ve uygulamasını da kullanıyorum. ama hepsi burada da oldukça güzel bir site ve kullanışlı buluyorum istediğim çoğu ürün orada var
Kesinlikle hem güven açısından bence çok daha iyi bir alışveriş sitesi hemde bilindik bir site. Hepsi burada da güzel evet gayet kullanışlı bir uygulama. En azından alışverişlerde pek bir sorun olmuyor.
Önemli olan, güvenilir ve kaliteli ürünler sunan, müşteri hizmetleri konusunda başarılı olan bir site seçmektir.
Güzel site önerileri teşekkür ederim öncelikle soruma görüş yaptığın için. Çok güzel ve açıklayıcı bir görüş olmuş emeğine kalemine sağlık. Görüşlerin çok güzel ve bilgilendirici. Umarım okuyan herkesin işine yarayacağı bir yazı olmuş olur. 🥳
Genellikle alışveriş yaptığım site trendyoldur. Gerçekten çok güvenilir ve hesaplı geliyor aradığım her şeyi rahatlıkla buluyorum. Çok nadir Hepsiburada dan alışveriş yapıyorum
Aynen öyle katılıyorum. Hem güven açısından bence en iyi alışveriş sitelerinden bir tanesi. Hemde hesaplı ürünler çok var. Aradığın herşeyi kolaylık ile bulabiliyorsunuz bu siteden. Hemde çok fazla çeşit var bu sitede. Her açıdan bence çok daha iyi trendyol.
Cevap
32Cevap
Ağırlık olarak hep amazondan alıyorum gadası. Çünkü kargolama şekline bayılıyorum. Diğerleri çöp poşetine sarar gibi ürün sarıp gönderiyorlar.
Kesinlikle haklısınız. En azından diğer sitelerden daha özenli paket yapıyorlar. Türkiye'de genelde gelişi güzel bir şekilde kargo paketi hazırlıyorlar. O yüzden ben alışveriş sitesi olarak bence çok iyi bir site amazon sitesi. Birde çok uygun ve çok ucuz ürünleri var.
Yalnız Amazon paket konusunda sınıfta kalıyor
@scorpion026 neden?
Bir kalem dahi alsam karton kutunun içinde geliyor nasıl sınıfta kalabilir ki
İşte ne alırsan zarf ya da karton kutunun içinde geliyor. Mesela bi kulaklık USB ya da elektronik bir şey al zarf ya da kutuda geliyor ama suda var sıkıntı olunca arkasında duran firma yinede ilk tercihim
@scorpion026 ben yıllardır amazondan alıyorum deneyip kullanmış olduğum matkabı bile yenisiyle değiştiler
Dediğim gibi o konuda sıkıntı yok sadece paketleme zayıf. Ben yanlış şarj kablosu aldım iade ettim ürünü gondermenize gerek yok dediler para iade ettiler. Geçen hafta ayakkabı aldım ithalat ücreti düştüğü için bana 38 farkı iade ettiler. Ve dahası. Müşteri memnuniyeti en iyi firma. bir şey alcaksam önce amAzona bakarım. Sabah onda kargom gelir akşama kadar beklem derdim olmaz.
Her zaman tercihim trendyol. com olmuştur. Daha güvenilir ve hesaplı geliyor
Kesinlikle. Bence bildiğin siteden şaşmamak lazım. Yani bence onun dışında pek bir siteden falan alışveriş yapmıyorum. Çünkü güvendiğim bildiğim yerlerden alışveriş yapmak tercih ediyorum..
Getir ve hepsi burada, dan yapıyorum online alışverişimi
Bu sitelerde gayet güzel ve güvenle alışveriş yapacağınız sitelerden. Hepsi burada da yıllardır en çok kullanılan ve alışverişte en çok tercih edilen bir site. İstediğiniz herşeyi bulabilirsiniz bu site sayesinde.
En 1 yıla aşkındır bu siteleri kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım açıkçası
Hemen gemen hepsiyle nedense şu aralar hepsiburadayla içli dışlı olduk
Güzel seçim. Genelde en çok tercih edilen online alışveriş sitelerinden bir tanesi bence. Hem güven açısından oldukça iyi hemde çok hesaplı güzel ürünler bulunuyor. Birde ürün konusunda bir sıkıntı yaşamıyorsun mesela.
Trendyol daha kapsamlı daha uygun ve daha sağlam, ürünlerinin arkasında.
Kesinlikle katılıyorum. Trendyol hem çok uygun hemde çok fazla ürün çeşitliliği var. Bu site sayesinde istediğiniz herşeyi bulmak mümkün. Hemde güvenilir ve yıllardır güvenle kullanılan en çok tercih edilen sitelerden biri bana göre.
Genel olarak kendim alışverişe çıkarım internetten pek bişey almayı sevmiyorum
Yani buda tercih meselesi tabi. Aslında yüz yüze alışveriş yapmak İnternet üzerinden alışveriş yapmaktan bence çok daha iyi. Çünkü hem kendi gözünle ürünü görüp seçip akma şansın var birde değiştirme şansın var tabi. Ama İnternet üzerinden ne yazık ki öyle bir şans yok.
Evet bende öyle düşünüyorum
Genellikle online alışverişimi bu sitelerden yaparım
Yani evet. Genelde şıklardaki seçenekler en çok alışveriş yapılan siteler. Bu siteler en çok kullanılan ve güvenilir siteler. Hepside bence birbirinden güzel alışveriş sitesi. Dolap uygulaması hariç tabii. Oradan fazla alışveriş yapmadığım için bilemiyorum pek nasıl falan diye.
Haklısın bu siteler güvenilir.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hepsiburada...
N11...
Trendyol...
Flo...
Pttavm...
Çiçek Sepeti...
Favori alışveriş sitelerim bunlar 😊👍
Bu sitelerden binlerce defa alışveriş yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım, şimdiye kadar yaptığım alışverişlerimde ki tüm ürünlerim sağlam ve sorunsuz geldi 👍
Trendyolda ürünler hep sorunsuz geldi bana.
Katılıyorum. Trendyol bence bu konuda çok iyi. Hem yıllardır kullanılan bir online alışveriş sitesi hemde gerçekten hiçbir sorunu olmayan bir site. Bende kullanıyorum bayadır bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. O açıdan bence gayet güzel bir site.
Genel olarak trendyol kullanıyorum ama amazonda oldukça kullanışlı bence..
Güzel seçim. Trendyol gerçekten Türkiyenin bence en iyi alışveriş sitesi. Zaten en çok tercih edilen online alışveriş sitesi bu. Amazonda gerçekten oldukça kullanışlı ve güzel bir site. Çok ucuz ve çok uygun bir site. Aradığın herşeyi çok ucuza ve uygun fiyata alacağın bir site bence amazon sitesi.
Genelde mağazaya gidip kendim alırım çok nadir olarak online alışveriş kullanırım
Yani evet genelde yüz yüze alışveriş yapmak daha iyi oluyor. Online alışveriş bazen sıkıntı olabiliyor. Ürünü teslim edemiyorlar yanlış yete gidiyor ya da ürünü istediğin gibi göndermiyorlar. O açıdan bence yüz yüze görüp kendi elin ile almak çok daha iyi.
Evet
Trendyol hepsiburada amazon getir bunları çok sık kullanıyorum..
Güzel seçimler. Genellikle en çok tercih edilen online alışveriş sitesi trendyol. Bence gayet güzel ve kullanışlı bir site. Birde güven açısından bence en iyi sitelerden bir tanesi diye düşünüyorum. Amazonda çok iyi bir site. Ve gayet uygun fiyatlı ürünler var.
Trendyol ve Amazon, bazen yiyecek içeceklerde Getir.
Güzel seçimler. Genelde en çok tercih edilen siteler trendyol. Bu sitede hem istediğin ürünleri kolaylık ile bulabilirsiniz hemde çok cesit var. Diğer sitelerden daha güvenilir bir site bence. Amazonda alışveriş yapmak için bence güzel ve ucuz bir site.
hangisi daha uygunsaa genelde trendyol oluyor tabii
Aynen öyle hangisi uygun ise oradan alışveriş yapmak daha iyi. Yani genelde en hesaplı ve çeşitlilik açısından en çok ürün satan online sitesi trendyol. Çeşit çok olduğu için istediğin her fiyata ürün bulunuyor. Birde bence en güvenilir site
aynen genel olarak en iyisi trendyol bence de
Trendyol ve Hepsiburada sitelerini tercih ediyorum..
Güzel seçimler. En azından herkes tarafından kolaylık ile kullanılabilen bir site. Hem istediğin her ürünü çok uygun fiyata alabiliyorsun bu site sayesinde. Hemde bence çok tercih edilen online alışveriş sitelerinden bir tanesi diye düşünüyorum ben..
yerine göre değişir ama amazonun üstüne hiçbirini tanımam. müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik en iyisi olan site.
Aynen öyle. Amazon sitesi bence çok güzel ve kullanışlı bir site. Birde çok uygun fiyata istediğiniz her ürünü bulmak kolay bu site sayesinde. Çok uygun ürünler satılıyor. O açıdan çok daha iyi bir site birde çok uygun hesaplı ürünler satılıyor genelde.
dünya çapında olması nedeniyle yurtdısından gönderim oluyor. mesela bi ayakkabı begendim hiçbiryerde yoktu amazondan aldım almanyadan gönderdiler bana. tek sıkıntıları paketlemeleri zayıf. direk ürünü zarfın içine koyup yolluyorlar prime üyelik sayesinde 1 günde teslim
Amazon'dan bildirim geldi bu aldığım ayakkabının ithalat ücreti düştüğü için bana 30 küsür lira iade edilecek bunu kimse yapmaz istese amazonda vermez diğerleri hiç vermez. Bu yüzden bir numara
Hepsiburada , amazon arada dolaptan çakmak kovalıyorum
Hangisi demi satıcı güvenilirse ondan yaparım. Değişiyor.
*Hangisindeki
Kitap dışında online alışveriş yapmıyorum..
Trendyol ama fazla internet alışverişi yapmıyorum
Yani evet genelde herkes trendyol diyor. Gerçekten en güvenilir ve en güzel alışveriş sitesi burası. Aradığın her ürünü kolaylık ile bulabiliyorsunuz. Birde bence diğer sitelerden hem daha hesaplı hemde hiç sorunlu olmayan bir site trendyol.
Hepsiburada sitesinden yaptım hep ama iade konusundaki değişiklikler en son ne durumda bilmiyorum
Trendyol, amazon, hepsiburada
Harika seçimler. Türkiyede en çok kullanılan online alışveriş sitesidir bunlar genelde. Yani hem güvenilir bir site hemde çok uygun bir alışveriş sitesi bence buralar. Amazon alışveriş siteside gayet güzel ve kullanışlı bir site bence. Aradığın yer ürünü çok uygun fiyata bulabiliyorsunuz.
Trendyoldan hem alıyor hem satıyorum.
Harika. Tredyolda ürün açısından çeşitlilik çok fazla. Yani bir ürünü alıp başka bir yerde uygun bir fiyata satmak bence gayet güzel bir seçim. Hem bu sitede hic sorun olmuyor. İstediğin her ürün sorunsuz bir şekilde eline ulaşıyor o açıdan çok çok bir site
Fazla internetten alışveriş yapmıyorum
Yani tercih meselesi. Genelde online alışveriş yapmayı tercih etmeyenler en çok yüz yüze alışveriş yapmayı sever. Bazen online alışveriş sıkıntılı olabiliyor o yüzden tercih etmiyor olabilirsiniz.
Genel olarak Trendyol
Aynen öyle katılıyorum. Trendyol bence online alışverişin en çok tercih edilen sitesi. Ama öyle olmasıda bence gayet normal. Hem güven açısından çok daha iyi hemde aradığın her ürünü bulmak kolay.
Trendyol ve Hepsiburada
Her ikiside güzel seçimler. Bu siteler en çok tercih edilen sitelerden. Hemde bence çok güvenli bir site hemde yıllardır herkes tarafından kolaylık ile kullanılan ve tercih edilen online alışveriş sitesi bence.
her zaman trendyol'dan alışveriş yapıyorum.
Güzel bir seçim. Yani insanın kendi bildiği ve güvendiği bir yerden alışveriş yapması bence gayet güzel bir seçim. En azından istediğin herşeyi gayet kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz. Birde çok fazla çeşit var bu sitede güzel alışveriş seçimi.
Trendyol kullanıyorum
Güzel seçim. Trendyol bence online alışveriş sitesinde en çok kullanılan ve tercih edilen bir alışveriş sitesi. Hem güven açısından bir sıkıntı yaşanmıyor hemde çok çeşit ürün var. Yani genelde en çok tercih edilen alışveriş sitesi bence.
Bu aralar en çok getir
Güzel seçim. Getirde bence gayet güzel bir site. Çok fazla tercih edilen bir site. Birde hemen anında geliyor ne alıyorsan al. Müşteriyi bence fazla bekletmiyorlar o açıdan bence gayet güzel ve kullanışlı bir site.
Hepsiburada kesinlikle… daha iyisi henüz yooook 😎
Yani evet. Güzel ve sorunsuz bir alışveriş sitesi. En azından aldığım ürün sorunsuz bir şekilde eline ulaşmış oluyor. Birde güven açısından bence güzel bir site. Hemde çeşit çok fazla bu sitede uygun ürünlerde var bence. Gayet kullanışlı bir site.
Elektrınik ürünlerde trendyol
Aynen öyle. Genelde elektronik ürünleri güzel trendyolun. Bende saç makinesi almıştım gerçekten hiçbir sorunu yoktu. Bu açıdan bence çok daha iyi ve kullanışlı bir site. Diğer siteler bu site kadar bana açıkçası güven açısından pek güven vermiyor..
Bildiğim kadarıyla elektronik olarak orjınal ürün satmak zorunlu
Genelde Trendyol
Aynen öyle. Genelimiz zaten trendyol demiş ee haksızda sayılmazlar bence bu konu hakkında. Gayet kullanışlı ve rahat rahat istediğin her ürünü bulacağın bir site. En azından kullanışlı ve çok fazla ürünü bulunuyor. Yani birde çok sorunsuz bir site.
Trendyol ve hepsi burada 😀
Güzel seçimler. Online alışverişte en sık tercih edilen alışveriş sitesi bence trendyol. Hem aradığın ürünleri kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Hemde bence güven açısından en iyi online alışveriş sitelerinden bir tanesi diye düşünüyorum ben. Bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım bu siteden.
akakçeye girer en ucuz nerede ise ordan alırım :)
yalnız şu var ki; Amazon Prime ile aynı gün teslim olayı harika bişi.
Aynen akakçede gayet güzel bir site. Pek bilinmesede bence en iyi ve en kullanışlı alışveriş sitelerinden bir tanesi. Bu site hem daha uygun diğer sitelere göre hemde bence daha güzel ürünler var.
Trendyol dan yapıyorum.
Gayet güzel bir seçim. Genel olarak en çok tercih edilen online alışveriş sitesi bu. Bence en güvenilir bir alışveriş sitesi. Bu siteler sayesinde aldığınız ürünleri sorunsuz bir şekilde alabiliyorsunuz. Hemde bence aradığın her ürün var..
dolap hariç hepsinden
Aynen öyle. Bende dolap hariç diğer online alışveriş sitelerini biliyorum ve bence gayet kullanışlı güzel bir alışveriş sitesi. Dolap uygulamasını hiç bilmiyorum ve kullanmadım o yüzden bu uygulama hakkında herhangi bir fikrim yok.
trendyol iyi ya kampanya vs yapıyor hep.
Aynen öyle katılıyorum. Trendyol ucuzluk açısından bence çok iyi bir site. Birde güven açısından oldukça iyi bir site. Bu sitede istediğiniz her ürünü bulmak çok kolay. Gayet kullanışlı bir online alışveriş sitesi bence bu alışveriş sitesi.
Nike Adidas GsStore marka takıntımız vardır biraz
Nerde uyguna bulursam
Online alışveriş yapmıyorum 😂
bu firma hariç diğerleri ile çok sorun yaşadım.
Yani genelde en güvenilir alışveriş sitesi deyince aklımıza ilk trendyol gelir. Diğer sitelerden bende çok fazla bir ürün falan almadım. Sadece trendyolu kullanıyorum online alışveriş sitesi olarak. Bence gayet güzel ürünler vat birde hiç sorun yaşamadım daha önce.
Online kullanmam
Yani tercih meselesi tabi. Genelde online alışveriş yapmayı pek sevmeyenler normal alışveriş yapmayı tercih ederler. Yani bu aslında kişinin kendi tercihi diye düşünüyorum. Ama eğer online alışveriş yapmak isterseniz trendyol gayet güzel ve kullanışlı bir site tavsiye ederim size
Trendyol
Aynen öyle. Bence güzel bir online alışveriş sitesi. Herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorsun genelde. Birde diğer sitelere göre bence çok daha güzel ve kullanışlı bir alışveriş sitesi. En azından herkes tarafından çok fazla kullanılıyor güvenli bir site.
Çok doğru en iyi en iddialı 🙏
Trendyol
Güzel tercih. En çok kullanılan bir alışveriş sitesi bence trendyol. En azından diğer sitelerden çok daha güvenilir. Ve bence aradığın her ürünü bu site sayesinde çok kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz. Yani çeşit çok fazla her fiyata her ürün bulunuyor.
Trendyol.
Güzel seçim. Online alışveriş yapmak için bence gayet güzel bir seçim. Güven açısından hiçbir sıkıntı yaşamıyorsun o açıdan çok iyi ve kullanışlı bir site bence. Birde ürün çeşitliliği çok fazla aradığın herşeyi gayet kolay bir sekilde bulabiliyorsunuz.
Trendyol
Trendyol güzel seçim. Yani genelde en çok tercih edilen alışveriş sitesi burası. Yani bu kadar tercih ediliyorsa bence hakediyor. Gayet kullanışlı bir site bende uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntı falan yaşamadım.
Evet bende bir sorun yaşamadım
Trendyol
Güzel tercih. Genelde en çok alışveriş yapılan uygulama bence. İnsanlar bu siteyi çok fazla kişiyle ve tercih ediyor. Bence tercih ettikleri kadar var. Hem ürünleri gayet güzel hemde çok güvenli bir online alışveriş sitesi bence.
Trendyol
Güzel seçim. Online alışveriş bence en güzel trendyol ile geçiyor. Hem çok uygun ürünler bulunuyor hemde çok fazla çeşit var bu sitede. Birde ürünleri gerçekten çok kaliteli ve hesaplı. Hiç daha önce bu sitede sorun yaşamadım bence gayet kullanışlı bir alışveriş sitesi trendyol.
Genellikle Trendyol
Yani zaten genellikle en çok tercih edilen alışveriş sitesi bu. Bende çok fazla alışveriş yaparım bu siteden bence gayet güzel ve kullanışlı bir online alışveriş sitesi. Uzun zamandır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
🙃🌺
trendyol iyi hocam
Kesinlikle katılıyorum. Trendyol bence en iyi alışveriş sitesi. Birde yıllardır çok fazla kullanılan bir site olduğu için bence en çok tercih edilen online alışveriş sitesi haline geldi. Birde aradığın herşeyi bu site sayesinde rahat ve kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz bence.
Amazon ve trendyol
Kesinlikle katılıyorum. Amazonda çok güzel ve kaliteli bir site bence. Gayet uygun fiyata bulabileceğiniz bir çok ürün var. Çeşit ve ucuzluk açısından bence amazon diğer sitelere hem daha çok ucuz hemde daha hesaplı diye düşünüyorum ben.
trendyol
Trendyol bence gayet güzel bir seçim online alışverişte. Genelde online alışveriş deyince ilk akla trendyol gelir. Bence çok güzel ve kullanışlı bir alışveriş sitesi. Hemde güven açısından çok daha iyi. Aldığın ürün ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamıyorsun genelde o açıdan bence çok daha iyi.
bence de
Trendyol
Aynen öyle. En sık kullanılan ve tercih edilen bir uygulama zaten trendyol. Hem güven açısından bence diğer sitelere göre çok daha iyi. Hemde çok fazla ürün çeşitliliği bulunuyor. O yüzden bende bu siteyi çok severek kullanıyorum.
Trendyol
Güzel seçim. Bu site çok fazla kullanılan bir site. İnsanlar genelde online alışveriş deyince hep trendyol diyorlar ama bence hiç haksız değiller bu konuda. Bencede çok güzel ve gayet kullanışlı bir online alışveriş sitesi.
Trendyol
Güzel bir seçim. En çok kullanılan online alışveriş sitesi bence trendyol. Yani hem bir ürün alırken çok fazla çeşit var. İstediğin her fiyata her ürünü kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz. Bu yüzden bence en iyi site diyorum trendyol.
Daha guzel seyler var
Hiçbiri
Trendyol candır
Aynen öyle. Zaten herkes genelde bu siteden alışveriş yapmayı tercih ediyor. Yıllardır herkes tarafından kolaylık ile kullanılan gayet güzel ve kullanışlı bir site. Hemde bence güvenli bir site burası. Aradığın her ürünü rahat bir şekilde bulabiliyorsunuz.
Öyle evet
trendyol
Aynen öyle. Bence gayet güzel bir seçim. Hem en azından en çok tercih edilen bir site burası hemde çok uygun ürünleri bulabileceğin bir site. Yani genelde en sorunsuz bir alışveriş sitesi diyebilirim bu site hakkında.
Güvenli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?