Alışveriş & Hediyeler İnternet alışverişlerinizi hangi siteden yapıyorsunuz? selinbiricik3 Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor İnternet üzerinden alışveriş yapmak için hangi siteyi tercih ediyorsunuz? İnternet üzerinden hediye almak mı, görerek almak mı? İnternet alışverişlerinizi hangi siteden yapıyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Hediye Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Trendyol 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Penti, dışında İnternet üzerinden alışveriş yapmıyorum. Görerek ve deneyerek almayı tercih ediyorum 1 1 Yorumla selinbiricik3 +1 yıl başın ağrımaz güzel valla :D Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Trendyol, hepsiburada, n11, amazon, decatlon, dolaptan daha guzel bisey bulup alamadim😂 0 1 Yorumla selinbiricik3 +1 yıl :D Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı. Beğendiğim ürüne göre değişir. Kiyafet Lc Waikiki, ModanızaDiğer ürünler fiyat ve kalitesine göre N11 veya Trendyol 0 1 Yorumla Sakaryalim +1 yıl *Modanisa Yorumla
asisuskun Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Pazaryum tofisa modazeren diğer uygulamar kart bilgisi istiyor maalesef 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hepsıburada , Amazon , getir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Trendyol 0 1 Yorumla selinbiricik3 +1 yıl Benim seçimim de trendyol oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Trendyol
Penti, dışında İnternet üzerinden alışveriş yapmıyorum.
Görerek ve deneyerek almayı tercih ediyorum
başın ağrımaz güzel valla :D
Trendyol, hepsiburada, n11, amazon, decatlon, dolaptan daha guzel bisey bulup alamadim😂
:D
Beğendiğim ürüne göre değişir.
Kiyafet Lc Waikiki, Modanıza
Diğer ürünler fiyat ve kalitesine göre N11 veya Trendyol
*Modanisa
Pazaryum tofisa modazeren diğer uygulamar kart bilgisi istiyor maalesef
Hepsıburada , Amazon , getir
Trendyol
Trendyol
Trendyol
Trendyol, Boyner
Trednyol