Evime herşeyin en son teknılojisini almak istiyorum. Beğendiğim gelinlik 2000€ ama kiralamak istiyorum vs
Gözüm asla aç değil ama insan bir defa evleniyor değil mi?
misal tencere , robot kahve makinası misal 500€ da başlıyor?
Evime herşeyin en son teknılojisini almak istiyorum. Beğendiğim gelinlik 2000€ ama kiralamak istiyorum vs
Gözüm asla aç değil ama insan bir defa evleniyor değil mi?
misal tencere , robot kahve makinası misal 500€ da başlıyor?
Böyle insanları çok gördüm. Evine her şeyi aldırdı sanki mal mülk eşya mutlu edecek ya.
Ama boşandıklarına şahit oldum. Daha yeni birisi boşandı ve memleketine geri döndü. Hani bir söz vardır attan inip eşeğe binmek gibi.
Büyük konuşmamak lazım. Bu niyette olursan herkes birbirini kullanır. Sen onun maddiyatını kullanırsın O da senin gençliğini ve güzelliğini kullanır.
Dünyanın altı en boş cümlesi ''bir kere evleneceğim ama'' 5 kere evlenince en son teknoloji olmayan bir ürün iş görüyor da, bir kere evlenince görmüyor mu mesela :D
Eğer sen kendi bütçenden karşılayacaksan haklısın.
Ama yok ben hepsini evleneceğim insan alsın diyorum diyorsan da haksızsın. Böyle şeylerde en son modeli almak istiyorsan ve yükü sadece erkeğin omuzlarına yükleyeceksen olmaz. İki taraf da razıysa bir şey diyemem.
O halde istediğini almakta özgürsün zaten
😇😇
1 defa evleniyorum lafı kadar saçma bir şey yok. Böyle diyenler, nerden bileceksiniz belki boşanıp 2. nciye evleneceksiniz?
Marka takıntısı yapmayın, gözünüz fazla yükseklerde olmasın. Bir yuva da huzur yoksa, son teknoloji ile evini dayasan döşesen ne olur?
Cevap
28Cevap
Siz haklısınız tabi ki ama önce para bulmanız lazım.
Tabikide almalısın ama borca girip kredilerle alıcaksın al önce ev almalısın araba veya son teknoloji eşyalar değil birbirinizi borca sokmayın huzursuz ve mutsuz bı yuvanız olur standart eşyanız olsun birikim yapıp ev almaya çalışın sonra ufak ufak nakit parayla veya taksitle alirsiniz
Eşyalar seni mutlu etmez evleneceğin insana maddi şartlar koşarsan mutlu olma şansın azalır. Günümüzde altında kalkması çok zor bi masraf evlilik bunu kolaylaştırman gerekir. Eşyalalarla değil eşin le evleniyosun.
Eğer ki bütçen buna el veriyorsa tabi dilediğin gibi alabilirsin ha yok el vermiyorsa karşı tarafa yıkacaksanız gereği yok ayağını yorganına göre uzat derler :))
Haksızsın. İnsan bir defa evleniyor bahanesine sığınarak elini ve kendini maddi olarak zorlaman yanlış. Sonra borçlardan dolayı aranız açılacak ondan sonra da ev eşyası yerine avukat ararsın. Biraz ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı bilin. Ayda 50 -100 bin almıyorsan dikkat edeceksin kardeşim.
Maddi durumun elveriyorsa al tabiki de, ama herşeyin en iyisini almak isteyip, elini cebine sokmayıp tamamını eşine yüklemek istiyorsan, sen bi haddini bil bakalım derler adama!
Haksızsın... Öncelike bir kere evleniyorum cümlesi çok saçma yani nereden biliyorsun belki iki ay sonra boşanıp 3 ay sonra başkasıyla evleneceksin? Düğün çok gereksiz bir masraf ama evini dayama döşeme konusunda haklısın.
Her şeyi eşinden bekliyorsan aç gözlü sayılırsın, kendim kazanıyorum alacağım diyorsan en doğal hakkın tabi.
Arada ince bir çizgi var…
Yarın daha güzeli, daha yenisi çıkacak. Ve ortalama 2 yıl ömrü olan makineleri 10 yıl ve fazlasında kullanan tek milletiz. bende öyleydim ama şimdi tamir yoluna gidiyorum alınacak gibi değiller
Maddi durumunuza göre alın bence sonra satıp daha iyilerini alabilirsiniz. Borç yapmak mutsuzluk huzursuzluk getirir. Evliliğiniz mutluluğunuz herşeyden daha önemli
Teşekkür ederim. Sizin gibi düşünen çok çok az kadın var. Herkes evliliği milyonlarca lira harcayıp mala mülke eşyayaya sahip olmayı arkadaşa akrabaya Hava atmak sanıyor.
Başkalarına tüm değerleri verirken , kendi ilişkimizi değersiz hissetttirir olmuşuz. Evlilikten beklentim o kadar farklı ki bu yüzden uzun süreli ilişkilerimde evlilik konusu açıldığında kaçıyorlar hemen.
Bu cümle herşeyi bitiriyor işte; insan bir defa evleniyor değil mi?
Arkadaş bizimde 85. Evlenişimiz değil.
Onun için herkes bütçesine göre almalı ve gençler evlendikten sonra maddi olarak zor durumda kalmamalı
Ay hiç böyle bir kız olmadım eşyanın en iyisi olsa nolur evde huzur olmadiktan sonra en güzeli huzurlu olmak eşyanın en pahalisi olmasa da olur
Evleneceğin kisi zenginse ya da sen zenginsen haktır, aksi takdirde gereksiz yere borca girmeye ya da son kuruşuna kadar harcamaya değmezzz
Cebindeki parana güveniyorsan al gülüm? Başkasının parasını harcamak kolaydır. Kendin kazandığın zaman bunu duymak isteriz
Evet insan bir defa evleniyor bir ömür taksit veriyor değmez 1 günlük eğlence mutluluk için bir ömür taksit verilmez 😅
Eşyanın hiçbir önemi yok evde mutlu olamadıktan sonra
Haklısın tabiki herkes kendisi için en iyisini ister
Beklentilerini de karşılayacak birisini bulduysan veya yaşadığın hayat elveriyorsa ne güzel
İyi bakalım :)
Gelinliği kiralacagina daha uygun gelip alıp evinde hatıra olarak saklayabilirsiniz. Teknoloji konusunda haklısınız. Kaliteli olmayınca elinde kalıyor
ama beğendiklerim 2000€ dan itibaren başlıyor:/
Para konusunda sadece erkeğe ödettirmeyeceksen olur
Elektronik konusunda haklisin da, gelinlik ne alaka yahu? Euro dediğine göre Avrupa'da yaşıyorsun o zaman normal.
Zamanla da alabilirsin her sey dort dortluk baslamaz
Eger durumun iyiyse farketmez tabi
Varsa paran okey
yarı yarıya bölünecekse paran varsa alırsın. her şeyi erkeğe aldırırım kafasındaysan zaten erkeğin haline yanarım
gönüll hoşluğu
en değerli olan şeydir..
Türkiye'desin, hemen hiçbir şeyin son teknolojisini burada bulamazsın
kendi kazandığın parayla alıyorsan istediğini alabilirsin tabi
Yazdıkların en iyisi değil en pahalısı gibi geldi bana ama
Schatzi es ist dein Leben, içinden ne geliyorsa istediğin gibi yap. Wenn du finanziell die Möglichkeit dazu hast dann gönn dir das auch🤍
Paran kadar haklısın, yokluğu kadar haksızsın.
Sırf şu lüks meraklılığı yüzünden evlenmek istemiyorum
Çalış kazan al herif tüm maaşını sana mı yedirecek yok öyle hazırcılık
Onay almak zorunda değilsin bu konuda. Senin tercihin kime ne?
Zaten 34e gelmiş yaşın artık son şansın, fazla zorlama bence
Hayırlısı, yaşın evde kalmaya müsait bence 😬
Öyle değil işte yaşlanıyoruz valla, bende 36 oldum, benimde evlenmem istediğim tek bi kadın var oda pariste şu an mülteci olarak gitti çalışmaya ukraynalı, bi türlü ikna edemedim temelli İstanbul'da yaşamaya :( 6 senedir tanışıyoruz, gitmediğimiz yer kalmadı tr de, uzaktayken sürekli acı çekiyorum, alkol, nargile içiyorum acımı hafifletmek için
Sende yurt dışında mı yaşıyorsun herşeyi euroyla yazmışsın
Aç gözlü aynı zamanda zenginsin sanırım. En son modeli en pahalısı demek. Trol olman daha olası
Bir defa evlenecegm ne malum böyle söyleyerek evlenip de boşanan daha sonra iki üç defa evlenen çok var senin onlardan olmayacgn ne malum.
"Gözüm asla aç değil ama bir kere oluyor." Aç gözlüsün işte
Haksızsın. Bir kere evleneceğim diyorsun da. En pahalısını aldığın eşyaları bir kereliğine almıyorsun. Birkaç yıl sonra çok daha iyileri çıkacak. Biraz düşünceli olmak lazım
Kendini neden zora sokacaksın ki her şeyi almak zorunda mıısn al zora sok ozaman kendini alllahım yaa
34yaş evlilik için geç değil mi
anlamadım
Teknoloji konusunda haklısınız hanımefendi
Sen tüm kadınların en iyisi misin?
Yurt dışında mı yaşıyosun
En doğal hakkın ama bu pahalılıkta zor.
Haklısın
Paran varsa elbette almalısın
asko paran varsa al ama lüks icin borca girme
bence anneni de pek zorlamamaya calıs
Allah seni alana sabır versin
Çalış al o zaman