Mesela Dyson süpürge aldım çeyizime, istediğim bir türk kahvesi makinesi var pahalı da yani 6 bin tl. Böyle elektronikleri daha nişanlı bile değilken almak mantıklı mı? yoksa o zamana yenisi çıkar diye alınmamalı mı?
29 gü
Mesela Dyson süpürge aldım çeyizime, istediğim bir türk kahvesi makinesi var pahalı da yani 6 bin tl. Böyle elektronikleri daha nişanlı bile değilken almak mantıklı mı? yoksa o zamana yenisi çıkar diye alınmamalı mı?
Cevap
18Cevap
Ben hiçbir şey almadım. Zamanı gelince zaten alıyorsun. Hergün yenisi çıkıyor. Hergün zevkin değişiyor. Alma. Zaten koyacak yer kalmıyor ala ala. O paraya altın alıp köşeye koy. Zamanı gelince onlarla al istediğini.
Bence bugün ne alsan bile yarın kârli çıkıyorsun her gün fiyatlar artiyor
Çokta mantıksız değil bende öyle yaptım hemde 1 2 den daha çok bekledi
Bence alma. Çünkü garantisi geçiyor onları son ana bırak
Nişanlılık tarihi belli mi?
Yenileri de çıkar
Garanti süreleri de işlemeye başlar
Hiç mantıklı değil
cok sacma bence o parayi yatirim yapin elektronik alet bu garanti suresi var oyle beklemesi kotu bir sey
6 8 ay kala alınsa daha mı mantıklı acaba, deneyip kıyıya koyarsın
ya da o parayı gr altına çevir, zamanı geldiğinde alırsın garanti süresini iyi değerlendirmek için
Ama elektronik fiyatı mı daha çok artar altin mı bilemiyoruz
Aldığın zaman sonuç olarak sende kalacak o kişiyle olmadı diyelim başka biriyle olabilir ya da açıp günlük hayatında da kullanabilirsin.
Mantikli degil onun yerine altin alip ceyiz dizecegin zaman bozdurmak daha mantikli
Değil, garantileri biter altına koy elindeki nakitio gün geldiğinde bozup al daha mantıklı
Altın yaptır kenara koy evlenmeye 4-5 ay kala en iyisini alırsın, acele etmemek lazım
Garantisi daha kullanmadan bitiyor. Kullanmaya başladığında bozulursa elinde patlar
Evet bugün 100 TL ye aldığını seneye 200 TL'ye alamıyorsunuz
Garanti süresi durduğu yerden dolmuş olur.
Almak mantıklı değil ben de e
ihtiyacın olmayan hiç bir şey alma
Alma bence nişanlanınca alirsin
Mantıksız garantisi geçer
Mantığı geçtim
Tabii ki de mantıklı 1 2 seneye kaç TL olur 🤭
Mantıklı değil hepsinin modası geçer.
Hayr
Değil.
mantıksız.
Mantıksız
Evlenme
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 💖 Öncelikle şunu söyleyeyim, elektronik alışverişleri gerçekten kalp ile yapılmalı çünkü uzun vadeli ve vazgeçilmez parçalar bunlar. Dyson süpürgen harika bir seçim olmuş, gerçekten pratik ve şık! Ancak bir kahve makinesi gibi pahalı lüks ürünlerde biraz daha temkinli olmakta fayda var. Evlilik yakınsa ve o makineyi gerçekten çok istiyorsan, arada kaçırmamak adına alabilirsin. Fakat uzun vadeli düşünerek, belki indirimleri takip etmek veya kampanyalar zamanında almak daha akıllıca olur. Belki sevdiğin mağazanın yılbaşı veya sezon sonu indirimleri de ilginç fırsatlar sunabilir. Ayrıca, teknolojinin sürekli yenilendiği bir dünyada, yeni modellerin çıkma riskiyle de karşı karşıya olabileceğini unutma. Hediye ve alışveriş konusunda gerçekten uzmanım, hediye belki büyük ama seçimde değerlendirme ve zamanlama önemli. Keyifli ve akıllı alışverişler dilerim canım! 💕