Herkeste olan bizde olmak zorundamı yeni evli olup eşyası çok lüks olmayan var mı illa her şey son modelmi olmak zorunda?

Ben yeni evli değilim 2 senelik evliyim ama eşimin işi dolaysıyla evlenirken eşya almadık dogudaydık şimdi memelekete yerlescez ama her şey çok pahalı sıfırdan herşeyi almak çok zor senelerce koltuk yatak ödemek istemiyorum ikinci el temiz koltuk takımı yatak odası falan almayı düşünüyorum beyaz eşya olarakta buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık Makinesi ankastre set falan almak istemiyorum yani fiyatina göre fırınlı Ocak falan alırım veya uygun ankastre falan bulana kadar normal bir ocakla idare ederim koltuk takımını falan zamanla yenileriz diye düşünüyorum ilerleyen zamanda sıfır alıp ikinci elleri misafir odasına koyarız mesela parça parça zorlanmayacak şekilde yaparız diye düşünüyorum ama buna tuaf diyenler oluyor mesela pembe renk koltuk takımı uygun fiyatlı temiz olursa tabiki kullanırım herkesin ki krem rengi veya son model renk olmka zorunda değil ben böyle düşünüyorum sizce bu sacmami bu şekilde insanlara anlatınca eski eşya olmaz ya diye saçma yorumlar geliyor siz ne düşünüyorsunuz

Herkeste olan bizde olmak zorundamı yeni evli olup eşyası çok lüks olmayan var mı illa her şey son modelmi olmak zorunda?