4 aylik nişanliyim. Bu yaz evlenecegiz inşallah. Nişanlım 1+1 evde kaliyor. Normalde yasadigim yerden memleketlim degil. Dis hekimi. Uzmanlik kazanmis ve sehrime okumaya gelmiş. 2 sene daha burada.
Evi kucuk. Istersen 2+1 eve gecebiliriz dedi. Kabul ettim. Esyalari cogunlukla 2. el. Yatagi falan sıfır almis sadece.
Bizde burdan onun uzmanlik egitimi bitince gidecegiz baska bir sehre. Ya onun memleketine gidecegiz ya da devlete dis hastanesine nereye atanirsa oraya gidecegiz.
Istersen esyalari alabiliriz, eninde sonunda alacaksak halledelim, pahalanıyor zaten. Ama tasinmasi zor olabilir sonrasinda.
Esyalar tasinma esnasinda yipranabilir. Ben bu esyalari ya bir ogrenciye verecektim ya da satacaktim dedi. Sen karar ver. Alalim, halledelim diyorsan alalim. Bekleyelim,2 sene sonra zaten gidecegiz, bu esyalarla idare ederiz dersen oyle yapalim dedi.
Arkadaslar esyalari alirsak tasinma sıkıntısı var. Nisanlimin esyalariyla idare edersek kapiyi cikip rahatca gidecegiz, tasinma olmayacak.
Ama ekonomide belli. Esyalari illaki alacagiz. 2 sene sonra fiyatlar ne olur belli degil. Esyalari almayi ertelemede fiyat sıkıntısı var. Ha 2 sene sonra ev dizmisiz ha simdi. Arada fiyat, tasinma gibi seyler var.
Hangisi daha mantikli bilmiyorum. Kararsiz kaldim. Hangisini yapalim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer