Alışveriş & Hediyeler 1 ay Bir mağazadan ücretsiz alışveriş yapabilseydiniz, hangisini seçerdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bir mağazadan ücretsiz alışveriş yapabilseydiniz, hangisini seçerdiniz? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
intaharEdicem Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 98% 1 ay Nerden alışveriş yaparsak yapalım dükkandaki herşeyi alıp satıp paraya çevirirdik, bu soru hatalı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meraklıbirisi2727 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 ay İhtiyacim olan birseyi secerdim, bazi arkadaslar gibi nike , iphone vs secmezdim, kaldi ki bunlar bana bir sabunun verdigi faydayi vermez, ayrica bu devirde kim kime versin ucretsiz birsey Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
curlyboyyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 1 ay Elektronik eşya satan herhangi bir mağaza Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 99% 1 ay Defacto Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
muhsinaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 79% 1 ay Kesinlikle apple Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İkizlerBurcuDüşmanı Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 ay Teknosa 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Nerden alışveriş yaparsak yapalım dükkandaki herşeyi alıp satıp paraya çevirirdik, bu soru hatalı.
İhtiyacim olan birseyi secerdim, bazi arkadaslar gibi nike , iphone vs secmezdim, kaldi ki bunlar bana bir sabunun verdigi faydayi vermez, ayrica bu devirde kim kime versin ucretsiz birsey
Elektronik eşya satan herhangi bir mağaza
Defacto
Kesinlikle apple
Bershka, Puma, Nike
Teknosa
Teknosa 😅
Boyner