Durduk yere aklıma böyle bi soru geldi aahsha hangisini seçerdiniz?😄 hoşlandığınız biri yoksa bile var olduğunu düşünün...

Durduk yere aklıma böyle bi soru geldi aahsha hangisini seçerdiniz?😄 hoşlandığınız biri yoksa bile var olduğunu düşünün...

zaten etiler'de oturuyorum İstanbul'un en sosyetik yeridir istediğim şeyi kolayca elde edebilirim sadece sevdiğim erkeğin bana bir şans vermesini isterdim ama o da vermiyor belki benim varlığımdan bile haberi yoktur neyse böyle de mutluyum Yeter ki o mutlu olsun ona açıldığım ilk zamanlarda sevgilisi vardı rezil oldum öyle kaldı boş verelim
Hoşlandığım bana açılsa ne güzel olurdu hazır taze taze hoşlanıyorken hem bu seferki benden çok büyük de değil genelde 30 yaşının altındaki insanları hayatta beğenmezdim bu seferki 30’un altında hazır normal bir insan moduna geçmiş iken iyi olurdu jdjdjdj ama diğer alışveriş seçeneği de beni bir cezbetmiyor değil😃😂
Biri var ama hoşlanmıyorum açılsa mutlu da olurum. Bu yüzden a şıkkı 😂😂
Hoşlandığım kişi açılsın isterdim. Gerçi böyle bir durum olsa ben ona fırsat vermem açılırım hemen 😅Ama beni sevdiğini bilmek çok mutlu ederdi.
Cevap
23Cevap
Hoşlandıgim kişinin açılmasını isterdim 🤗❤️
Alışveriş bolca kedi maması alırım 😃
Alışveriş yapmak. Ama noterler kapandı yarın sabahtan 1 saat olur mu?
bedava alışveriş 😃 kartı elime verin var ya avmye bile gitmeye çabalamam online parmaklarım nasırlar olana kadar almadığım bir şey kalırsa adımı değiştiririm 😂
🤔🤔şey şimdi hoslaandiğim kişi zaten bana açıldı o zmqnq bir saat alışveriş vardı geriye 😂😂
2side iyimiş hoşlandığım açılsın sonra da 1 saat bedava alışveriş yapalım beraber nasıl hahahah. 2. seçenek tabi ki
Siz bir saatliğine bana sınırsız kredi açın, BIST100'un spekülatörü olmassam işimden istifa ederim. 😃😃
hoşlandığım kişinin bana açıldığı zaman beraber bedava alışveriş yapmayı tercih ediyorum :D :D
İkincisi tabii ki 1 saatte yapacağın alışverişi parayla da yaparsın, diğerinin mutluluğu eşsiz ve ömür boyu da olabilir..
Alışveriş yapmak beni çok mutlu ediyor. Hoşlandığım biri bana açılsa ucu açık ilerisi belli değil o yüzden alışveriş daha mantıklı.
Hoşlandığım kişinin gerçek duygularını bilmek isterdim..
Alışveriş tabi ki.
Hoslandıgım kişiye ben her türlü açılırım
2. Daha belşrsiz bi durum, alışveriş somut. 1 o yüzden
Hoşlandığım kişinin bana açılmasını isterdim
Hoşlandığın kişinin bana duygularını söylemesi
Hoşlandığım kimse yok olsaydı da yine alışveriş derdim ben skdkd
Hoşlandığım kişinin bana açılmasından sonra alışveriş yapmak.
Hoşlandığım kişi olmadığı için ilk seçenek daha uygun olur
hoşlandığım kişi olmadığı için birinci seçenk derim
Hoşlandığım kişi yok şu an da ama öyle bir durum olsaydı bunu seçerdim
Hoşlandığım kişi bana açılsın. :D alışverişi boş ver.
Alışverişi alalım
Bir saat bedava alışverişş
Bedava alışveriş daha mantıklı. 😃
Bedava alışveriş tabiki 😂
Açılsın bana red edeyim 😂
İkinci şıktan vazgeçeli çok oldu 😂
Bir saat boyunca bedava alışveriş isterdim.
1 saatte insan neler alır, neler : ))
Bedava alışveriş tabi.
Bir saat alışveriş tabi ki😂
Bedava alışveriş üff tüm stresim giderdi..
Hoşlandığım biri yok 🥲
Alışverişe çıkayım ben.
Karı bulunur ama bedava alışveriş asla
bedava alışveriş
bi saat boyunca bedava alışveriş
Bedava alışveriş
@Mavibira o kadar çok mu seviyon alış verişi
Anladım bende paraci zannettim seni 😂
Bilmem belkide
İkiside hayır
Ben bu ülkeden uçmak istiyorum bana Avrupa'da yaşam lazım
Hoşlandığım kişinin bana açılması
Alışveriş tabikisi
Ödemeyi ben yapmayacaksam eğer alışveriş :)
bedava alışveriş
Alışveriş.
Alışveriş
Alışveriş 🤣
alışveriş daha önemli
Hoşlandığım kişi bana açılsın tabi ki dee
Bedava alışveriş
Alis veriş
2. Seçenek...
Alışveriş yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?