Düşünün bir şansınız var. Tercih ettiğiniz mağazada 10 dakika boyunca ücretsiz alışveriş yapacaksınız. Ne alırsanız alın bedava olacak. Tercihiniz hangi mağaza olurdu? Ben kesinlikle teknoloji marketlerinden birini tercih ederdim.
Bir mağazada 10 dakika boyunca bedava alışveriş yapma şansınız olsa. Hangi mağazayı tercih ederdiniz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 373 cevap paylaştı.
Kuyumcu reyonu için 10 dakika çok bile. Ama özel vitrinin kilitleri ve kasa kilidi mutlaka açık olmalı. Kıymeti yüksek olanlar orada malum. Sadece aldıklarımı kollarını bağladığım tişörtümün tavsa montomun içi alır mı onu düşünüyorum şu an. 😬🤩😎
Merhaba, eğer bir mağazada 10 dakika boyunca bedava alışveriş yapma şansım olsa idi galiba senin gibi teknoloji mağazasını tercih ederdim. Ve kuyumcu da olabilir sanırsam kuyumcu ya da teknoloji mağazasını seçerim en mantıklı bu ikisi. Hazır bilgisayarım bozuk iken bilgisayar alırım, telefon alırım ya da ne bulursam toplardım sonuçta 10 dakika zamanım var az değil çok bir zaman. Kuyumcu sanki daha mantıklı olabilir hem ürünleri alması çok daha kolay olur. Keşke böyle bir şans olsa.
Çoğunluk teknolojiyi tercih etse de şu sıralar temel gıda ürünlerindeki fiyatların giderek daha da arttığını düşünürsek bu ürünleri satan bir mağazayı tercih ederdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kuyumcu reyonu için 10 dakika çok bile. Ama özel vitrinin kilitleri ve kasa kilidi mutlaka açık olmalı. Kıymeti yüksek olanlar orada malum. Sadece aldıklarımı kollarını bağladığım tişörtümün tavsa montomun içi alır mı onu düşünüyorum şu an. 😬🤩😎
Merhaba, eğer bir mağazada 10 dakika boyunca bedava alışveriş yapma şansım olsa idi galiba senin gibi teknoloji mağazasını tercih ederdim. Ve kuyumcu da olabilir sanırsam kuyumcu ya da teknoloji mağazasını seçerim en mantıklı bu ikisi. Hazır bilgisayarım bozuk iken bilgisayar alırım, telefon alırım ya da ne bulursam toplardım sonuçta 10 dakika zamanım var az değil çok bir zaman. Kuyumcu sanki daha mantıklı olabilir hem ürünleri alması çok daha kolay olur. Keşke böyle bir şans olsa.
Teknosaya gider en pahalı ürünleri bedava alırdım. :D
Mediamarkt olurdu. Reyonları falanda geniş bam bam bam. Her şeyi alırdım.
Bir de kuyumcu da olabilirdi. On dakikada tüm kuyumcuyu boşaltırdım malum tek reyon😂
Çoğunluk teknolojiyi tercih etse de şu sıralar temel gıda ürünlerindeki fiyatların giderek daha da arttığını düşünürsek bu ürünleri satan bir mağazayı tercih ederdim.
Düşünmedim bileee..⚡
Direkt belli 🤤
D&R 🤤😍🤤😍
(Ama tabi şu an yeni bi' laptop'a ihtiyacım olduğu aklıma geldii)
Media Markt diyerek ters köşe yapma hakkımda var aslında 😁😁
Çakallık yapıyorum bu konuda 😅
Kuyumcu olurdu daha sonrası altını satar istediğim herşeyi alırdım.
Tabi ki teknosa.. Keyifli akşamlar..
#smellsmoke
Teknoloji marketlerden birine giderdim.. On dakikada dünyayı toplarım. :)
Teknoloji mağazasında 1 dk bile yeterli benim için 🙈
İhtiyacım olana giderim. Araba mağazası iyi gibi, 😂
Bershka 😅 hiç acımaz ne var ne yok toplardım valla.
magazayı boş ver kuyumcuya girerdim
Teknosa, mediamarkt falan
Michael Kors; saat, çanta, ayakkabı..
migros sanırım elektronik :D
Direkt Ferrari galerisine hemen.
h&m ya da sephora olurdu
İstikamet araba mağazaları.
Bende teknoloji derdim kesinlik ile.
ulysse nardin olurdu..
Şeker sjsjsjakd
Teknosa
kuyumcu :)