MİGROS
A101
BİM
ŞOK
Mahalle Bakkalı
Uygulamadan Söylüyorum

Diğer (Yoruma yazabilirsiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu ürüne göre değişiyor aslında. Ve hangi market yakınsa genelde orası kullanılıyor.
Bimdeki bazı çikolatalar mesele resmen mazot gibi kokuyor tadı ya acımtırak ya da pütür pütür yavan bi şeker gibi.
Ama temizlik ürünleri alınabilir mesela. Gıda tarzında şeyleri bi tık dikkatli almaya çalışıyorum.
Ya migrostan alisveris yapmak bana fuzuli geliyor. Ayni urunler normal bir markette daha ucuza. Bazen aktuel urunleri icin migrosa gidiyorum, bazen kitaplar ucuz oluyor ordan alabiliyorum ama bu kadar. Yaz bitmeden piknige gidelim dedik. Kömür migrosta 60 liraydi. Baska bir marketten ayni kömürü 30 liraydi. 60 liraya iki tane aldik. Yani migrostan alisveris yapanlar elbette tercih meselesidir ama ayni urunlere fazla para vermekte ne bileyim yani, para cok herhalde. Ha migrosa özel sevilen urunler vardir ya da sadece migros getiriyordur gider alırsın ama diger bircok sey diger marketlerde de var ve sirf migros diye fazla para vermek yazik gunah yani.
Cevap
32Cevap
Migros
Kampanyaları takip ediyorum hangisi daha cazipse değişiyor ama daha çok BİM oluyor
BİM fakir dostudur
Migrosa gidiyorsa çoğunluk cidden herkes zengin
ya burada aşko kuşko geçinenlerin çoğu migrosun önünden geçmemiştir :D
Alacağım şeye göre değişkenlik gösteriyor ki. Yakınlığa göre ne denk gelirse 😅
Bana en yakın marketten hangisi olursa artık.
Kendi bakkalimdan ediyorum esnafda kazanmiş oluyor
yakınımızda daha çok BİM ve a101 var ve bimi tercih ediyoruz.
Hepsi ama Migros tercih ederim, her şey daha kapsamlı çünkü
Kim neyi uyguna satıyorsa ve kaliteliyse oradan alırım
migros hariç hepsınden zaman zaman bır seyler alırım
İndirimli olan bir çok marketten alışveriş yapıyorum ama çoğunlukla BİM kooperatiften
Migros göz bebeğim benim.
Hangisi denk gelirse 😀
Migros ve carfoursa
Genelde BİM ya da a101
Mahalle bakkalı/marketi ve Şok market
Değişiyor genelde
#Mirliva
Diğer (Yoruma yazabilirsiniz)
En yakini hangisiyse o amd
Anda
A 101 hadi uygulaması kazançlı
Yani migros, A101 falan. Hangisi denk gelirse.
Daha yakın taze ürünleri buluyorum
Migros ve BİM çünkü en yakın ikisi
hiçbirini (birinde dağıtım yapıyorum)
En çok migros sonra a101
Hangisi uygunsa
A101
Migros
Migros
Migros
carfour
Fark etmiyor bana
BİM den
Migros
Hem cebime hem de sağlığıma zarar veriyor, eğleneyim derken adeta hayattan koparıyor deyip hiç içmeyebilirsin mesela ama sen bilirsin, 21:59'da gidip alarak stoklayabilirsin. Bir şeyler yeterince çalışabiliyorsa
O zaman dediğimi yapabilirsin 23'de içiceksen bile 21:59'da alıp dolaba koyduğunda aynı oluyor
Afiyet olsun iyi içmeler.
Ahahahah eskiden içmiş olmam ve bunun hiç beklemediğim bir şekilde kansere yakalanmama sebep olması nedeniyle başka insanlar da bunu yaşamasın diye uğraşıyorum :)
Rica ederim. Çok şükür ben kurtuldum ama aynı sebepten ölen milyarlarca insan var. Hayırlı günler
Migros
Migris
Bunların hepsini
Sok market 😃
Migros
Bakkal erdal
Hangisi denk gelirse
Migros, şok, a101
Migros bazende BİM
A101
diğer 😅
BİM.