Market alışverişi için tercihin hangisi?

Görüş
20Görüş
Ben Migros'u tercih ediyorum. Çok yakınımda var ve kaliteli ürünleri de bulabildiğim için seviyorum.
En çok Migros ama diğerlerine de uğruyorum.
Benim tercihim genele Migros oluyor. Yüklü bir alışveriş yapacaksam Migros'a gidiyorum.
Migros'a pahalı diyorlar ama..
Gerek sanal marketi, gerek Migros Hemen'i, gerek mağazaları, kampanya takip edildiği taktirde, hem kaliteli hem de ucuz alışveriş yapmanıza olanak sağlar. Cuma'dan cumaya indirimleri ile de renk katıldı mağazalara.
İsim vermek istemiyorum zira bir kaç yıl önce okunmuş ürün satıyorlar diye dalga geçtiğimiz hukumet yalakasi market bu gidişle iki yıla terör örgütü diye anılacak başımıza iş açmasından çekiniyorum ayrıca bu marketlerde kart kullanıp arkada belge bırakmamak da lazım sadece nakit çalışmalı artık sonucta biz gandirildih diyerek yirtamayiz 🤣🤣🤣
Ne alırsam alayım ürün kalitesi çok iyi.
Ayrıca sipariş veriyorsun geliyor, saat seçiyorsun ya da hemen gelsin diyorsun geliyor.
İptal ya da iade olduğunda sorun olmuyor, bir ürün yoksa arayıp hemen söylüyorlar
iletişim de iyiler.
Yani bu Listenin dışında birçok market var malum Market alışverişlerinde genelde büyük Ross marketleri tercih ediyorum Ankara 'da bunlardan çok fazla var
Bunun dışında mahalle marketinden alıyoruz. Ali abimiz var bizim 😁
Evime yakın diye yani yaşadığım şehir de metro macro olsa oraya giderdim
Daha Teforatlı Daha düzgün Daha ideal fiyatlar piyasaya göre biraz yüksek olsada
101 BİM ve şok üçü de evime çok yakın. Hepsinden de alışveriş yapıyorum.
En az şok ve a101. En çok Migros, BİM ve Carrefour.
Belli başlı markaları nerde en uygunsa oradan alıyorum
A101 gördüğüm kadarıyla daha ucuz ben a101 tercih ediyorum
A101 hariç hepsinden yapıyorum
Sevmiyorum, fiyatı uygun değil, kuruyemişleri kötü, yani bi albenisi yok
Hiçbirisi. Tarım krediden alıyorum
Migros genelde
FIRSAT nere biz ora🙂
Genelde BİM ve A-101 oluyor.
Kafama göreyim genelde
En İyi Görüşler