Alışveriş & Hediyeler Market alışverişinde hangi marketi tercih ediyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz? mesutguneriODUNCU Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En çok nelere dikkat edersiniz Güncellemeler+1 yıl En iyi soru seçilmiş Market alışverişinde hangi marketi tercih ediyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fukanınhatunu Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl En yakınımda şok market var. Genelde ordan yapıyorum. 1 0 Yorumla
Serentiy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Bim a101 ucuzluguna 1 1 Yorumla mesutguneriODUNCU +1 yıl Anladim Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bim, hammar 1 5 Yorumla bezginnbirii +1 yıl Hammar nerde be 😄 Yorumla Sessiz_insan +1 yıl Hakmar iştee ya Yorumla bezginnbirii +1 yıl Ne biliyim ben hakmari Yaşadığım yerde yok Nerenin marketi o Yorumla Sessiz_insan +1 yıl Ben İstanbuldayım ama tokatta ve rizede de görmustum Yorumla bezginnbirii +1 yıl Hmm tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
En yakınımda şok market var. Genelde ordan yapıyorum.
Bim a101 ucuzluguna
Anladim
Bim, hammar
Hammar nerde be 😄
Hakmar iştee ya
Ne biliyim ben hakmari Yaşadığım yerde yok Nerenin marketi o
Ben İstanbuldayım ama tokatta ve rizede de görmustum
Hmm tamam