Alışveriş & Hediyeler Kimden aldığınız hediye sizin musmutlu hissetmenizi sağlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Kimden aldığınız hediye sizin musmutlu hissetmenizi sağlar? Kimden aldığınız hediye sizin musmutlu hissetmenizi sağlar? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hediye aldığımda mutlu oluyorum kimin aldığı önemli değil 1 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. karşılık beklendiğinde hiç bir hediye mutlu etmiyor herkes kendine almış oluyor 1 0 Yorumla
EngineerAres Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Hoşlandigim kişiden bana karşi içten bir gülümseme fena olmazdi 1 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değer verdiğim kişilerden 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevdiklerimden 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hediye aldığımda mutlu oluyorum kimin aldığı önemli değil
karşılık beklendiğinde hiç bir hediye mutlu etmiyor herkes kendine almış oluyor
Hoşlandigim kişiden bana karşi içten bir gülümseme fena olmazdi
Değer verdiğim birinden
Eski sevgilim
Kendi maaşımla aldığım hediyeler
Değer verdiğim kişilerden
Sevdiğim kişiden
Herkesten gelen hediye beni çok mutlu yapar