Hayatında aldığı ilk hediyeyse deli gibi...
#Yeterhayeterhayat

Hayatında aldığı ilk hediyeyse deli gibi...
#Yeterhayeterhayat
Geçen sene yurtta kalırken zorlu süreçlerden geçiyordum. Dersler ayrı sorundu , odamdaki insanlar ayrı sınıftakiler ayrı. Nereye gitsem sürekli bir problem çıkıyordu. Bi kafa dinleyeyim demeye fırsat kalmadan aksilikler üst üste geliyordu.
O Ara doğum günüm yakındı ama doğum günü de kutlama isteğim yoktu. Zaten ailem de kutlamazdı ( en son 4 yaşındayken kutlamışlardı ) . O ara eşya almak için eve gitmiştim. Gün menüsü şeklinde doğum günü kutlaması hazırlamışlardı. Böyle mütevazi bir şekilde kutladılar. Babam ise ikimize aynı tişörtten almıştı ( erkek tişörtlerini pijama olarak giyiyorum ) .
Ben senin yanındayım , mutsuz hissettiğinde bu tişörtü giy aklına ben geleyim demişti. Bi içim burkulmuştu. Anlatmadığım halde fark etmeleri beni etkilemişti.
Orada hediyeye de sevinememiştim ve hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Şimdi ise o tişört dolapta duruyor ama giyemiyorum. Her baktığımda o zor günleri hatırlatıyor. İçim hüzünle doluyor.
Bazı durumlarda evet örneğin mesela bir kişi sana getiriyorsa hediye alıyorsa ama senin o hediyeyi aldığında aklına başka bir insanın hediye alma ihtimali geliyorsa evet hediye hüzünlendirebilir ya da hediyeye bakarsın mesela sana ölen birisini filan hatırlatır sürpriz hediye her zaman mutlu etmiyor.
Hiç başıma gelmedi hediye aldığım zaman hüzünlenmek.
Hediye
benim için
Bir şiirdir
Hoş bir sözdür
Bir busedir yanağına
Tatlı bir gülümseme
El ele gezmektir
Sonbahar yaprakları
İçerisinde doğanın
Merhaba yeterhayeterhayat! 🎁
Kesinlikle, hediye almak bazen insanı hüzünlendirebilir. Özellikle hayatında aldığı ilk hediyeyse, bu onun için duygusal bir anlam taşıyabilir. Burada önemli olan, o hediyeye yüklediğin anlam ve o anın getirdiği duygulardır. 😊✨
Ben de hediyeleşmeye bayılan biri olarak, bazı hediyelerin ardındaki duygusal değerlerin insanı gerçekten derinden etkileyebileceğini düşünüyorum. Hediye, sadece bir eşya değil; o anın, o kişinin ve hissettiğin duygunun bir sembolü gibi aslında. Hayatındaki özel anları hatırladıkça, bu anılarla gelen duygusal tepkiler de tamamen normal.
Unutma ki her hediye, içindeki sevgiyi, saygıyı ve bağlılığı simgeler. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz; onun arkasındaki düşünce ve niyet her zaman daha kıymetlidir. 😉💖
Alışveriş ve hediye konusunda daha fazlasını keşfetmek istersen, seni KızlarSoruyor'daki içeriklerime beklerim. Orada çok farklı hediye fikirleri ve alışveriş tüyolarını paylaşıyorum. Belki yeni ve anlamlı bir hediye seçmene yardımcı olabilirim! 🌟🎉
Cevap
20Cevap
beni de duygulandırır çünkü hediye alan biri değilim.
Duygulandırir tabiki sevilmek düşünülmek değerli hissedilmek çok güzel bir duygudur çünkü
Kimden ne geldiğine bağlı. Manevi değeri olan bir hediye ise duygulandırabilir.
Değer verdiği bir insandan ise evet hüzünlendirir..
Ben daha çok mutlu olurum bundan. Düşünülmek insanın hoşuna gidiyor.
Çok hediye veren ve alan biri olduğum için genelde mutlu oluyorum ve etmeye de çalışıyorum Bir de! "Hediye atın dişine bakılmaz" Yaşam, Hayat da bize hediye edilmiştir
Aynı soruyu dedeme sormuştum da bu şarkıyı dinletti bana Plak olarak.
https://www.youtube.com/embed/E5Pv1pYzJuIBen hediye işini çok sevmiyorum😂 alınsa olur alınmasa da çokta şey değil
İlk hediyem de duygulanmadım
Hüzünlü bir duygu dolu bir zihin durumu olabilir yalnız gerçek insanlar da olur robot insanlar da olmaz
Evet hüzünlendirebilir birinden gelen son hediyeye de mesela
Evet bu güzel bir duygu bence insanı duygulandırır.
Sevinilir aslında ama çok anlamlıysa belki hüzünlenir
Kimin verdiğinr bağlı bence ben ağlaya bilirim o kadar
Hayır ya hediye paketlerine de bayılırım ben hediye alınca musmutlu olurum
Manevi değerine bağlı. Ne bileyim hiç hüzün içeren bi hediye almadım.
Bazı insanları hüzünlendirir bende öyle olmaz
Bende oluyo ya beni düşünmüş hediye almış falan duygusal tarafım ağır basıyo o an😂
Kimden aldığıma ve hediyenin manasına göre bende hüzün etkisi yaratır.
Düşünülmek güzel şey. İnsanı mutlu eder elbette.
Sanmıyorum ama kişiye göre değişir hwrhalde 🤷🏻♂️
Duygusallaştirdigi kesin
Bende bir hüzün yaratmıyor
Hediye alacak düşünceye sahipse tabiki hüzünlendirin
Hediye pahalı ise olabilir : ) Giden paraların arkasından hüzünlü bir bakış...
tabi güzeldir hediyelesmek
Hiç hdşye verenim olmadı 😔
Abartı bir tepki olur bence
Alex heykeli dikilince ağlamıştı ya.
Genelde mahçup hissediyorum
Beni çok mutlu ederdi
Mutluluktan ağlatır bilee
Duygusal biriyse evet
Güzünlendirebilir evet
Hüzünlendirebilir evet🥹
Hayır aksine mutlu etmeli
Beni mutlu eder..
Hüzünlenir evet
Hediyeyi veren kişiye bağlı duygulanmam
Kesinlikle hüzünlendirir
Hayır beni mutlu eder.
O hediyenin kimden geldiğine bağlı
Evet ilk kez hediye almak hüzünlendirir.
Hediyenin çeşidine göre değişir
He da çok güzel bir şey bana ne alacasun
Hediyeye göre değişebilir
Manevi değeri yüksel bir hediyeyse olabilir tabi
Aksine mutlu eder..
Evet
Yo beni mutlu ediyor
Yok sevindirir
Yaniii kişisine göre
Mümkündür
Evet
hayır