Eski sevgilime Fenerbahçe tşörtü almıştım.. bir de güzel aşk sözleri yazmış kağıtlar hazırlamıştım. Ayakkabı kutusunu kaplayıp içine tşörtle kağıtları koymuştum. bulustuğumuZda vericektim. Ama beni artık sevmediğini söyleyince elimde kaldı.. 1hafta bekledim o hediyeyi vermek için. onun için uğraştım bu hediyeyi hazırlamak için. Güzel sözler yazan kağıtları yırttım , tişörtü de kağıt toplayan bir adama verdim. 🤐
Arkadasimin aldığı hediyeyi görmüştüm biliyordum ve doğum günümde bana kitaplığından eski, hiç okumayacagim bir kitap hediye etmişti. Normalde kitap okumayı çok severim ama. Daha sonra bana aldığı hediyeyi kullandığını görünce biraz üzülmüştüm, küçüktüm tabi o detay önemli 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1712Biraz çabuk parlarım böyle kadir kıymet bilmeyen insanlara o sebepten ötürü hediyeyi alıp fırlamıştım. Neticede herkes kendi değerini kendi belirler.
Ne berbat biriymiş öyle o ya
Neticede, hayatımda olmayan birisi artık o nedenle arkasından konuşmak gibide olsun istemem... Herkes ne ekerse onu biçer diyelim kısacası
Ayakkabı kutusunu kaplayıp içine tşörtle kağıtları koymuştum. bulustuğumuZda vericektim.
Ama beni artık sevmediğini söyleyince elimde kaldı..
1hafta bekledim o hediyeyi vermek için. onun için uğraştım bu hediyeyi hazırlamak için.
Güzel sözler yazan kağıtları yırttım , tişörtü de kağıt toplayan bir adama verdim.
🤐
Üzdün bee 😞😞
😔😔😔
Ama tersi bir durum olmadı çok şükür 😅
Aldığım hediye, bozuk çıkmıştı...