Birine hediye aldıktan sonra yaşadığınız üzücü bir olay oldu mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evet oldu. Sürpriz yapmak adına içimden gelerek bir hediye almıştım. "Senden Hediye Isteyen mi Oldu" cümlesi ile karşılaştım.
Biraz çabuk parlarım böyle kadir kıymet bilmeyen insanlara o sebepten ötürü hediyeyi alıp fırlamıştım. Neticede herkes kendi değerini kendi belirler.
Ne berbat biriymiş öyle o ya
Neticede, hayatımda olmayan birisi artık o nedenle arkasından konuşmak gibide olsun istemem... Herkes ne ekerse onu biçer diyelim kısacası
Eski sevgilime Fenerbahçe tşörtü almıştım.. bir de güzel aşk sözleri yazmış kağıtlar hazırlamıştım.
Ayakkabı kutusunu kaplayıp içine tşörtle kağıtları koymuştum. bulustuğumuZda vericektim.
Ama beni artık sevmediğini söyleyince elimde kaldı..
1hafta bekledim o hediyeyi vermek için. onun için uğraştım bu hediyeyi hazırlamak için.
Güzel sözler yazan kağıtları yırttım , tişörtü de kağıt toplayan bir adama verdim.
🤐
Arkadasimin aldığı hediyeyi görmüştüm biliyordum ve doğum günümde bana kitaplığından eski, hiç okumayacagim bir kitap hediye etmişti. Normalde kitap okumayı çok severim ama. Daha sonra bana aldığı hediyeyi kullandığını görünce biraz üzülmüştüm, küçüktüm tabi o detay önemli 😅
Cevap
11Cevap
2018 Haziran'da aldığım kolye vardı onu boynuna takarken artık sevmediğini ve devam etmek istemediğini söylemişti.
Doğum günü için bir hediye almıştım 1 ay öncesinden. Ne olursa olsun ayrılsak bile bunu ona verecem dedim. Aldattı veremedim.
Sanırım bir tane olduydu...
Aldığım hediye, bozuk çıkmıştı...
Bizim amcaoğluyla manitanın hediyeler karıştı tanga çıktı adama rezil oldum😃
Yani bayağı düşündüm ama yok yaa olmadı çok şükür 😇
Bir arkadaşıma doğum günü hediyesi almıştım ama pek umrunda olmadı hediye.
☺️ günlerce düşünüp arayıp alıp verince oda bir teşekkür bile atmeden alıp başkasına vermişti çok üzülmüştüm
Evet oldu. Hediyeyi verdim ve hiç beğenmedim dedi. Bende bu hediyeyi anlamak için akıl şart dedim. Ayrıldık 😂
Olmadı valla şöyle bir düşündüm de yok olma dı 🙄🤔
Kimseye hediye almadım. ya
Ayrıldık içim gitti o kadar para verdim😬😂😂😂😂
O kişiye hediyeyi hak etmemiş oluşu
Aldigim hediyeyi satti macden far paleti almistim
Hatırası 😥
Hediye duştü kirildi cok rezil hissettim
Veremeden ayrılmıştık
Keşke hediye almasaydım
Hayır olmadı
Hayır hiç olmadı
Hediye almam