Çok küçükken bana doğum günü hediyesi olarak beyaz don, atlet alınmıştı. Ne alaka diye hala sorgularım. 😂 

bir arkadaşım bana gazoz açacağı hediye etmişti çok kızdığım halde belli etmedim yanından ayrılınca çöpe attım iki gün sonra evde misafir varken gecenin köründe lazım oldu ertesi gün yenisini aldım 🤦🏻♀️
Arkadaşın eksiği tespit edip nokta atışı yapmış
@paslanmazdemir yok ya beyni kıt arkadaşım birinden hoşlanıyordu ben ve o kişi de çok iyi anlaşıyorduk bizim birbirimize ilgimiz olduğunu sanmış ikimize aynı şeyi almıştı
Cevap
3Cevap
Sırf pisliğine Galatasaray forması hediye etmişti arkadaşım. Ondan hiç hoşlanmadım ve iade ettim, kendi seve seve giydi.
Biz her derbide iddiaya girerdik de o yüzden pisliğine almıştı, sizin ki biraz havadan gelmiş gibi. :)
Görümcem bana mutfak terazisi hediye almıştı
Hala amaç neydi anlamış değilim
Kargo yanlış geldi sandım ben ama doğruymuş😂
Sigara icmedigim halde çakmak hediye edilmisti. Sonra o kişiyle evlendim. Ne büyük bir canım ettiğimi yıllar sonra anladim.
hoşlanmamak değil de beğenmediğim olmuştu. aşk düğümü mü ne kolye almıştı "bu ne koca karı şeyi gibi annene ver" demiştim. vermedi bende hala
Hep pahalı hediyeler verdim ve aldım, öyle anlattığın gibi bir şeyle karşılaşmadım.
Mum 🙄 ciddiyim mum alan olmuştu
Yılbaşında arkadaşım bana kokulu mum almıştı çok güzeldi. Seninki nasıldı ki hiç hoşlanmadın. Hem romantizmi çağrıştıran bir hediye bence😅
Tesbih
Aynen😁😁
Evet oldu
Crop giymediğim halde bir arkadaşım crop hediye almıştı
Tuvalet kağıdı
Aaa öyle deme baya zamlandı neşedeyse lüks ihtiyaç kategorisine girecek tuvalet kağıdı
Şahsen olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?