Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı.
Seçimi bana bırakılmış bir hediyeyi istemeyip beğenmezsem ve o alınırsa mutsuz olurum, üzülürüm tabiki. Onun dışında bu nasıl hediye diyebileceğim bir hediye almışsam üzülmemten çok pek hoşnut olmam sadece çünkü bir düşünce bir aklına gelmişlik sonucu alınmış hediye. Anlamı vardır illaki benim için ama söylerim yani niye böyle bir şey aldın ne gerek vardı gibisinden altdan altdan hafif mesaj veririm. Umarım anlar karşıdaki. Daha çok ince düşünülmüş anlamlı hediyeleri seviyorum ben. Bir söz de buna dahil edilir yani. <3
Bundan 17 yıl önce bir büyüğüm bana her yeri değil ama yinede altın bir saat hediye etmişti ben markası yüzünden beğenmemiştim ama şimdi her şeyin bir değeri ve kıymeti olduğunu anladığım günden beri her ne hediye olursa olsun bir tel çöp dahi kıymetini biliyorum
Beni mutsuz eden bir hediye hiç olmadı düşünülmüş olması bile yeterli benim için. Hediye insana kendini özel hissettiriyor.
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Hediyeleşmek güzeldir mutlu eder, ya hediye edilmesi değil de seçilen hediye seni mutsuz ederse ne düşünürsün?