Ikiside beni mutlu ediyor.
Ama düşünülmek biraz daha fazla mutlu ediyor 💃
Ikiside beni mutlu ediyor.
Ama düşünülmek biraz daha fazla mutlu ediyor 💃
Hediye almak daha mutlu ediyor. Hediye verdiğim zaman beğendiği bir şey mi aldım, ya beğenmezse, acaba hediye alacak kadar yekün mıyım diye bir sürü soru oluyor aklımda ve bu beni acayip strese sokuyor. Hediye almakta çok geriyor, eğer beğenmezsem tepkimi fark eder mi falan diye ama mutlu olmak açısından hediye almak daha mutlu ediyor
Vermek ama bunuda iki senedir tadıyorum yetimhaneye gidince çocuklara hediyye veriyoaunya hediyyeyi alınca mutlu olduklarını seni olmayan ya da terk eden anne babalarının uerinde tutuyor ve şevkat ve sevgi bekliyor onu onlara verince mutlu oluuorya insan o nelere bedeldir yaşayan bilir
Cevap
9Cevap
İkisi de ama daha çok hediye vermek
Valla verilen hediye işime yarayacaksa kullanabilecegim , isteyip almaya üşendiğim bir şeyse çok mutlu olurum onun dışında hediye almayi süpriz yapmayi daha cok severim
Hatırlamıyorum en son ne zaman hediye aldım aama galiba 2016-17 yılları olabilir bi arkadaşıma gömlek almıştım.
Ben mutlu olmam kimseden de hediye beklemem aldıklarımı da yanımda kısa Bi süre tutup başkasına hediye ederim.
Almak tabiki mesela üç saat sonra doğum günüm 😂 nasıl sevmim ben şimdi
Hediye almak beni çıkarcı gibi gösteriyor nazarımda, vermek de boşa para kaybı, sevmem böyle yapmacık işleri
Ikiside ama almak bir tık onde
Hediye almak daha mutluluk verici
Vermek mutlu eder
İkisi de
hediye almak tabiki dşxnldnf
Almak
ikiside
Da hiç almadım ben 😃
İkisi de
Vermek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?