Sizi hangisi daha mutlu ediyor? Hediyeyi alan taraf olmak mı yoksa hediyeyi vermek mi?

Hediye almak daha mutluluk verici.
Hediyeyi uzatırken karşı tarafın gözlerinde ki biraz mahçup biraz mutluluk dolu ifadeyi görmek. Hediye paketini açarken yaşadığı heyecan duygusunu hissetmenin verdiği haz paha biçilemez..
Hediye vermek daha çok mutlu eder.
Hediye alırsam ben ve bana hediye alan kişi yani 2 kişi mutlu olur.
Ben hediye alırsam sadece 1 kisiye almayacağm için çok daha fazla kişi mutlu olur.
🌺
Beklenmedik günlerde hediye vermeyi çok severim, ama beklenmedik günlerde hediye almayı daha da çok severim 😂
Cevap
11Cevap
Hediye vermek çünkü; hediye verirken karşı tarafta oluşan jest ve mimikler çok hoşuma gider.
Vermek. İyi gözlem yaparım, mutlu olabileceği şeyi bulup vermek ve mutlu olduğunu görmek çok güzel bişi
Almak. Yani tamam hediye verince, hediyeyi verdiğim kişinin beğenmesi, mutluluğu, gülüşü beni mutlu eder. Ama alınca daha mutlu olurum.
Hediye almak beni hep mutsuz etmiştir, acaba beğenir mi kaygısı olur çünkü. Almak daha güzel
Alan galiba ama aldiktan sonra vermek iyi hissetdiriyor bak ahdjdj
Tabi ki almak doğum günüme 3 ay kala alınacaklar listesi yapıp söylüyorum herkese 😂😂
İkiside mutlu etmiyor ya tuaf yapim var benim kızların sevdiği şeylerin çoğunu sevmiyorum
Her ikiside. Genelde alınan hediyeyi begenmedigim için hediye vermeyi daha çok seviyorum sanırım
hediye almak beni daha çok mutlu ediyor fakat kimse de mi hediye almadım Şu zamana kadar
Birisinin gülüşüne sebep olmak. biz nasıl hediye alırken hoş oluruz sevdiğimiz bı yakının arkadaşın gönlünü hoş etmek mutluluk verici olmalı
Hediye almak her insanı mutlu eder.
Almak daha mutlu eder
Almak elbette, sürprizlere bayılırım. :D
Almak ama içinden gelerek almışsa
Vermek. Ama onu mutlu edecek bir şey olması lazım.
Hediye vermek.
Hediye vermek
Vermek
Her ikisi de
vermek
Verlem
Almak
Almakkkk
Hediye vermek
Vermek Benim için Daha mutlu Verici bişey
İkiside mutlu ediyor vqlla beni😂
Vermek