Pek hediye almam, zaten bana zor hediye alınır sanırım. Cevaplarınız için teşekkürler
Hediye almak mı, yoksa vermek mi sizi daha mutlu ediyor?
Pek hediye almam, zaten bana zor hediye alınır sanırım. Cevaplarınız için teşekkürler
hediye vermekte güzel karşındakinin yüzünde ki tebessümü mutluluğunu seninle paylaşması paha biçilemez bir duygu fakat insanlar olarak bencil bir yaratılış yapımız olduğu için ilk önce 'kendi' m olduğum için hediye almayı daha çok seviyorum çünkü bir insanın kendi mutluluğnu paylaşması başkasının mutluluğuna ortak olmaktan daha mutlu ediyor kendisini ama ikiside güzel duygular.
Orjinal ona özel bir hediye almışsam eğer hediye vermek beni çok heyecanlandırır..Ama hediye almak daha çok çünkü değer verildiğimi anlarım ve sevdiğim insandan bana bir hatıra kalmış olur
beğendiğini duymak daha güzel kargoya ver arkadaşları kapıyı açsın sonra hediyeyi onlar açıp vereceğin kişiye versin ilk tepkileri o arkadaşlardan öğren sana belli etmez sen orda olursan buda bir fikirdir sonuçta :)
Hediye almaya alşık değilim sevmemde almayı,hediye verip sevdiklerimin mutluluğunu görmekten haz alanlardanım:)
Cevap
2Cevap
Ikiside mutlu eder ama ben daha cok hediye vermesini severim ;)
hediye vermek.. ancak özel günler dışında.. özel günleri seven biri değilim..
hediye vermeyi çok severim:) mutlu yüz ifadesi görmek ve bunun sebebi olduğunu bilmek çok hoş..ayrıca hediye aramayı bile severim.bir de tam kişiyi yansıtacak bir hediye bulabilmişsem ne mutlu bana:)
İkiside çok iyi fakat birisine hediye verdiğimde gözlerinin içinin gülmesi kadar güzel bir şey yok
Ben hediye alıp vermeyi çok severim insanların yüzündeki o mutluluğu görmeyi gülümsemeyi görmek daha çok hoşuma gidiyor :)
Kesinlikle vermek ama,çok özel bi kaç kişi var..onlar verirse aynı hazzı yaşarım,yaşıyorum sağ olsunlar:)
ikiside... hediye almak beni düşündüğünü anımsayıp mutlu oluyorum
hediye vermek karşımda ki kişinin mutluluğunu görünce bende ayriyetten mutlu oluyorum herikulade mutlu oluyorum anlıyacağın
ikiside..sevgilime hediye vermekden cok hoslanilirdim,seviniyordu cocuk gibi..hediyye almayi da ayri severim..kim sevmez ki?ozel gunlerde hatirlanmayi,dikkat gosterilmesini..
hediye vermeyi gerçekten çok severim .. alırken utanıyorum o yüzden sevemiyorum :p
hediye vermeyi severim almayıda severim. ama almak daha keyifli.
almak daha hosuma gidiyo :) ama verdiğim kisi değerli biriyse hedıyesını acarkenkı mutlulugu daha mutlu edıyooo :)
elbette almak pahalı olsun canımı yesin
Almak tabii ki çok seviyorum hediyyeleri :))
Vermek daha mutlu ediyor.
ben almayı severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar