AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
İkinizdede suç var adam gelip-geçici olan ilişkiye pahalı hediye almış sende aldığı hediyeyi saygısızlık edip satmışsın haklı olarak ister..!(Not:saygıyı öğretmiyorum yanlış anlaşılmasın)
Borç mu veriyor sanki. Adı üstünde hediye.
Daha ezik bir şey görmedim erkek arkadaşım bana hediye alacak gözüm gibi saklarım istersem açlıktan öleyim.
Sevgilin sadece dilde ve vücutta demek ki çünkü normal insan sevdiğinin değer verip aldığı hediyeyi satmaz durumun kötü ise çalış ve ihtiyaçlarının fazlasını alma o zaman
umarım bi an önce farkına varırda senden ayrılır ucuz orsp
Bi canım benim ya ahahah ben direkt atiyorum ya da birine veriyorum 😂😂😂iyi fikir demi
Pahalıysa isteyebilir ya da barışırsanız nolcak düşün bunları
Sevgilinmis pardon satman çok yanlış
İstesin, ne olcak sattım dersin onamı takılcak
Hiç etik diil
İstese zaten verecek diilsin oyke olsa satmazsin
Katılıyorum ve ekliyorum böyle bir şüphen olsa ona güvenin sarsılır ve uzaklaşırsın ama uzaklaşmıyorsan sende onun hediyeler almasından memnun olup bunu biraz kullanır gibi misin
Biraz mi? Baya baya kullanıyor
@IKAFAMAGÖREI heyatım nasılsın
özledim seni kız gel arada sataşim sana ahaha
@LauraGuevara şekerim iyiyim seni sormalı. Biraz daha özle işlerim var sonra boşa çıkıp seninle başa çıkarım jahsjajs
ay bebeğim ben seni kendi sorularıma bekliyorum sen onlara cevap yazsrsin oky hadi bye kolay gelsin
Yav beni de ozlesin biri 😂
sen sus
@LauraGuevara okey bulurum seni beybi
Sana yağmurlu günde su yok
oky bekliyorum bayb
bi zahmet istemesin adı üstünde hediye ne yapicaginda sana kalmis ister atarsin ister saklarsin
Senin gibi sevgilisi olduğu için talihsizmiş.
Korsan cadaloz kızlar çok ayıp ediyor. Hiç mi kalbiniz yok
ayy sen bu zekayla varya nasayı dolandırırsın
Abi nerden buluyonuz bu herifleri ya ben niye hep cimri buluyorum.
Şans
Güzele fakir fukara denk geliyor yaa
Denk gelmesi ile alakası pek yok aslında tercih etmezsin olur biter beklentini karşılamazsa maddi durumu ki bence normal bir karar
Evet ama mesela çok iyi birisi hoşlanıyorsun yani aşık oluyorsun sonra ama parası vs de olmuyor ama seni sevmesine daha çok Değer veriyorsun
O yüzden kızlar duygusal biraz aşka vs önem vermeyen duygusuz insanlar biliyor işini
Benim içindr duygular daha önemli her zaman
Ya zaten çoğunu flörtte bitiriyorum cimri veya fakir olduğu için ama bazen aşkından ilgisinden etkilenip şans veriyorsun ama zaten yine sürmüyor sonuçta 1-2 ay maximum benim hep benden düşük oldukları için bitti eğitim zeka kendine bakım ve para bakımından. Ondan zaten ilişkim olmadı gibi
Kötü şans
Bazende tersi oluyor.. Aile konusu mesela fazlası ile varlıklı ailem var.. Ama keşke olmaz olsaydılat
Kimse kimseden ne üstün ne düşüktür önemli olan herkesin kalbinin ekmeğini yemesi varlık da geçicidir önemli olan insan olsun karakterli olsun olması gerektiği gibi olsun @ayayayayayay belki bir gün anlarsın hayat hiçbir zaman egomuzu tatmin edecek kadar toz pembe değil ayrıca yaşlanınca artık hiçbir şey umurunda olmicak tatmin etmeyecek bile seni bunlar
He bu arada kızlar önce kendine bakmalı ben kız olduğum halde söylüyorum fakir bir kız yani sen kimsin ki zengin sevgili arıyorsun sen önce oku işini kur kendi paranı kazan sonra dengeni bul bu erkek parası bu kafada olan hemcinslerimden nefret ediyorum hele böyle konuşan olunca ağzına bir tane çarpmamak için zor duruyorum laf sokuyorum bu kadar basitler çünkü
Evet tabiki güçlü kadın daha ilgi çekicidir...
Aynen ilgi çekici ve daha kıymetli olur erkek ezemez aldatamaz aldatsa bile bunu sürekli inkar eder her zaman en kıymetli olan kendi emeğinle kazandığındır en azından zevk alırsın hayattan güçlü olursun
Eskiden para insanı güçlü yapmaz derdim ama bu devirde gerçekten güçlü yapar
İlk kısmı dediğinin hoşuma gitmedi... Aldatamaz inkar eder. Karaktersiz birine engel ne kadar işler bilmiyorum
Zaten insan anladığında ayrılır naparsa yapsın sadece kaybetmek istemez bu kadar kurulu düzeni var sonuçta
Bu medeniyetsiz insan tarifidir engel koyarak yanlıştan itersin yoldaki kasisler gibi
Aldatmanın engelimi var boşanırım ne kadar normal geliyor sana
Aynı şeyi söylüyorum aldatacak biir ile olmam
Arkadaşım ben üç okul bitirdim ve kendi paramla yaşıyorum zaten. Aptal mısın. Ve zengin erkek istiyorum çünkğ erkekler beni ve paramı kullanmaya çalışıyor param yok vs diyip. Tiksiniyorum bu tür erkeklerden. Bana sevgi şefkat göstermek için benden yararlanmak istiyorlar.
Bu demek oluyor ki kızlara hediye alırken iyi düşünün
Durumunu söyle ozaman belki hediyeleri satmana gerek kalmaz onlar size özel şeyler
Bencede çok haklısın bu konuda ama anlamadığım şey neden çalışıp kendi ihtiyaçlarını kendin karşılamak varken böyle bisi yapılır anlam veremedim
Bencede ben şey düşündüm çalışıp yetindiremedi mi falan diye mutlaka kendinin çalışması her zaman için daha iyi bişeyler satarak uzun süre devam ettiremezsin bende anlam veremedim
Ben 18 yaşındayım hem okuyup hem calisiom ve 6 kişilik bir aileye bakiom her zmn bir yol vardır ben çok is yapiom kimseye minnet etmemek için yani çok yol var böyle bir şeye gerek yokki
Kesinlikle öyle daha genciz çalışırız sağlığımız müsade ettiği müddetçe çalışırız Allah mutlaka rızkımkzı verir yani
Cok doğru
bence sen bu kafayla böylesine enayiyi bulmuşum bırakmamak için her yolu denerim düşüncesindedir
burada hakaret edenlerin kuyruk acısı var belli ki
Sen bunlara kulak asma
İkinizin yaptığı da doğru değil bence oturup konuşun
Bence satmamalısın çünkü sonuçta hediye almış ve onun gözünde kendini küçük düşürme ben satmazdım şahsen
Yaptın yanlış bir şey ve hoş değil ve ayrılınca o alırmı fikrim yok ama verilen şey geri istenilmez sen vermedikçe bence.
Sevgilinin sana aldığı şeylerin manevi değeri olmalı bu yüzden satmanız yanlış.
Hediyeyi geri isteme hakkı yok senin o istediğini yap
Yaptığın doğru değil ama isterse de durumu anlatırsın seni öldürücek hali yok ya
Ayrılınca çöpe attım dersin de şu an sorarsa falan bilmiyorum açıkça
Kişiden kişiye göre değişir isteyen var. Ben kapısının önüne atmıştım mesela aldığı herşeyi.
İnsanlar ayrilacaginı bile bile neden ilişki yaşıyor cidden anlamıyorum
😂Evin kirası çıktı diyo ya
Karaktersizlikte bugün
Bence erkek arkadaşını da sat
Alıyorsa yakışacağı içşn yaptığın ayıp senin
Bu tur kizlar nasil olabilir 😂😂
çoğuğun aklı varsa senden ayrılır
Sen nasıl bir kraliçesin ya 😂
Çocuğa üzüldüm çok yanlış kişiye değer veriyor..
Türk kızı olduğun için normal
Allah zenginleri fakirlerle karşılaştırmasın aminn
Bence ayıp onun vermeside aptallık
Bu ilişki gerçek değil
Ziynet eşyalarını isteyebilir.
Yaptığın şey çok çok ayıp
Iyi yapiyorsun... parada işte...
İsterse de avucunu yalar
Sen nasil bir fakirsin 😂😂
İsterse yallah kabristan
Direkt ayrılığı düşünmen 😊
Aranızda cinsellik var mı
Cok saygisizca. Umarim ogrenir ve hepsi geri ister
Evet isteyebilir satma derim
Onun karakterine bağlı
Demek ki kadınlara hediye yok bundan sonra
Yani hepsini mi satıyorsun ne bileyim sevgilin hediye almış sana satılır mı
Ya hatira onlar özel yani nasıl satiyordun pes
Takmadinda hiç mi sorgulamiyor
Yazık la çocuğa denk geldiği k##s#ra bak
Saçmalamışsın. Düşünüp alıyor satmak ne?
İster belki belli olmaz
Hediye satılır mı ya Allah'ım🤦🏻♀️
Tkpistedigmi kabul ettiğin için sağol. :)
Oha ya şaka gibi. Manevi değeri hiç mi yok ya 😕
Klasik Türk kızı şaşırmadım
Yaptığın şey hiç etik değil.