Ayrıldığım sevgilimin bana aldığı hediyeyi satmayı düşünüyorum sizce satmalımıyım?

Sevgilimle beş yıllık bir ilişkim vardı sürekli ayrıl barışlar kavgalar falan ama aldatma olmadı tabi bana yıllarca bok gibi hissettirdi bana yıllarca bok gibi hissettirdi biz yaklaşık bir gün önce ayrıldık ayrılma nedenimiz de her zamanki gibi benim ondan sonra ayrıldıktan sonra yani birini bulma ihtimalim ya da bulacağım biriyle bir şey yaşayacağım da sürekli olarak beş yıl boyunca bu laflarına küfürlerine hakaretlerine maruz kaldım her gün neredeyse her gün benimle bu nedenden dolayı kavga etti yetmedi ben de tartıştık küfürler etti ama kesinlikle ve kesinlikle ona yaptığım şeyler görülmediği hatta tam tersine değersizleştirildi kimse yanında durmadı ailesi yanında durmadı arkadaşları yanında durmadı hep ben ona destekçi oldum Stajyer bulamadı kendisi bile benim kadar çaba sarf etmedi ben tek tek bütün sanayi yerlerini gezip ona Stajyer ayarladım ve bana sadece kuru bir teşekkür edildi ona sürekli olarak bir şeyler yapmaya çalıştım kendimi ispatlamaya çalıştım ama bu ona hiçbir zaman yetmedi ve yaklaşık 2.03 haftadır bana öyle şeyler yaptı ki benim babam bir yıl önce vefat etti ve bu kolay bir şey değil benim bunu atlatmada tabii ki daha uzun süreler sağlanacak ama ben hiçbir şekilde ona yansıtmamaya çalıştım ben tek başıma bunu halletmeye çalıştım kimseden destek almadan o benim yanımda asla durmadı şimdi de yine bu bahaneyi öne sürerek sana güvenmiyorum laflarını dinleyerek ve bir ton küfür yiyerek ayrıldık ve babam bana bir miktar para bırakmıştı bunu kuruş kurşunu ona harcadım birlikte kapatırız dedi ama kapatmadı şimdi de bana aldı saati satmayı düşünüyorum bu parayla da babamın parasının en azından bir kısmını kapatmayı düşünüyorum ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum ya da sonradan pişman olacağım onun için saçmalı mıyım bilmiyorum burada anlattığım neyse onun 1000 katını düşünerek lütfen cevap verin sizce satmalı mıyım
Ayrıldığım sevgilimin bana aldığı hediyeyi satmayı düşünüyorum sizce satmalımıyım?