Çevrenizden gelen kullanmadığınız hediyeleri ikinci olarak satar mısınız? Hediye tüccarlığı gibi düşünebilirsiniz? :D

Çevrenizden gelen kullanmadığınız hediyeleri ikinci olarak satar mısınız? Hediye tüccarlığı gibi düşünebilirsiniz? :D

3 yıl önce yurt dışından hediye olarak saat ve parfüm geldi, arkadaşlığımız bitti ama ben satmayı düşünüyorum nede kullanmayı , çekmecede duruyor 🙏
Cevap
17Cevap
Hayatımdan çıkardığım insanların bana aldıkları hediyeleri 2. elde satarım ama sevdiğim insanların aldıkları hediyeleri asla satmam.
Yapmam sattığım anlaşılırsa utanırım ama iletişimim kalmadıysa satarım o zaman
hediye satılırmı ya yazıklar olsun hiç beğenmemiş olsan bile saklanır, satmak çok aşağılıkça bir hareket
Bana gelen hediyeyi asla başkasına satmam ya da vermem. Manevi değeri cok yüksektir çünkü basit küçük bir şey dahi olsa saklarım kullanmasam da.
Yıllar yıllar önce Singapur dan ummadığım birisi bana play station ve navigasyon cihazı getirmişti hediye olarak hiç ilgi alanıma girmediğinden belli bir süre sonra satmıştım
Yapmışlığım oldu napim bana gelmiş 39 numara ayakkabı almışlar fişte yoktu eee bende 37-38 giyiyorum sattım
Aldığım hiçbir hediyeyi ne atarım ne de satarım. Hepsini saklıyorum alan kişiyle ömür boyu görüşmeyeceğimi bilsem bile.
Ban gelen hiç bir hediyeyi kolay ikinci el olarak satmam. Sonuçta karşıda ki kişi düşünüp almış. Benlik değil.
Sürekli hediye alan biriysen artık hediyelerin yanında bi anlamı kalmamış olmalı ki satıyorsun. İcab etmez satacaksan hiç kabul etme ya da al satma
Cok saçma bence bir sekilde hediye eden kişi bilse hoş olmaz veya siz birine bir şey hediye ettiniz gitti sattı nahoş bir durum
Sana deger verilip alınmış o hic satilır mı ya
Hiç düşünmedim ama güzel fikir keşke önceden aklıma gelseydi satardım. Niye aklıma gelmedi djddnnsj
begenmedigim veya kullanmayacagım bir seyse evet yani evde kalabalık etmesinin anlamı yok
Hayır tabiiki düşünülüp alınmış bişey niye böyle bişey yapiyim
Şöyle satarım işime hiç yaramayacaksa ve ben bunu kullanamayacaksam ya birine veririm ya da satarım
hayır satman eğer hiç işime yaramayan bir şeyse başkasına veririm
Kullanmasam da satmam durur öyle
@Kimbu032 dm kontrol edermisin?
Kaba bir davranış olur
Letgo’da her türlü okuturum 😂
Satmam ama hediye ederim ben de bir başkasına.
Hayır okadar düşledim
Okadar düşmedim
Hayır, değer verip saklarım 🥰
Direk çöpe atarım iğrenç
mantıklı ama hediye gelmio
Ex manita saat almıştı sattım onu
Ne hediye alırım nede veririm.
Hiç hediye almamış ben
Ben satarım 😂
hayır
Letgo ve dolap
satarım ben
Hayır tabiki
Hayır
Tabiyki
Yok artık
Hediye mi geliyor 🤔
Hayır yapmam.
yapmam nede olsa hediye
Hayır.
Hiç hediye almadım
Ciddi olamazsın
Lütfen şaka olduğunu söyle
@pradamella hayır gerçek
Yani ailenden biri de mi almadı
@pradamella hayır
🥲🥲🥲
Akşam Akşam beni üzdün gerçekten
Bugün biraz duygusalım zaten
@pradamella hayat böyle
Ama olmamalı böyle kabul etmiyom, bi insan nasıl hiç hediye almaz
Peki hiç sevgilin falan da mı olmadı
@pradamella hayir
İlginç, çevrende arkadaşın yok mu peki hiç? Seni üzmek için sormuyom yanlış anlama
@pradamella istmeiyorum kimseyi
Aslında ben onu sormadım ama neyse, kendine iyi bak
Evet
Ekonomi kötü.
Asla yapmam
Hayır satmam
Tabiki hayır
Ay çok ayib
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?