Instagram'da bir topluluk eski sevgili mezatı düzenledi. Eski sevgilinde kalan eşyaları topluyorsun ve satışa çıkarıyorsun. Yoğun ilgi gören mezatın 2. si de düzenlenecekmiş 22 Şubatta. Elinde eski sevgilisinin eşyaları olanlar için güzel fikir :D

Instagram'da bir topluluk eski sevgili mezatı düzenledi. Eski sevgilinde kalan eşyaları topluyorsun ve satışa çıkarıyorsun. Yoğun ilgi gören mezatın 2. si de düzenlenecekmiş 22 Şubatta. Elinde eski sevgilisinin eşyaları olanlar için güzel fikir :D

Hayatımda 1 sevgilim olmuṣtu yıllarca sevgiliydik bana ne çiçek aldı ne baṣka birṣey. Ben ona hep birṣey alırdım. Bi ara sinirlendim ve istedim artık sen bana birṣey almıyorsun dedim. Bana ondan sonra zor kötek bir kolye almıṣ çocuk kolyesi gibi çin ürünü belli yani inanılmazda çirkin yani belki 2000lerde takıyorlarmıṣtır çok demode. Yinede birsey demedim çok sevindiğimi söyledim ama bidaha adam hiç almadı bana. Ben bu adama zamanımı verdim, yeri geldi yakınlaṣtık, sevgimi verdim, ṣefkatimi verdim, desteğimi verdim hepsini geçtim ben o adam için kimseye bakmıyor kimseyle konuṣmuyordum bide bu adamın tipi bile yoktu yani 10 kadın getir 1i bile beğenmez öyle bi tip... peki noldu?
En sonunda öküz olduğu için kavga ettik bana demediğini bırakmadı, bana or. ospu bile dedi. Ne or. ospuluğumu gördüyse.
Bende kolyesini çöpe attım. Ṣimdi bidaha böyle sevgili bulsun NAH bulur kaç senedir yalnız oh olsun.
Ben giysi toplama kutusuna atmıştım tüm hediyeleri o kadar nefret etmiştim anında kurtulmak istemiştim sonra pişman oldum dedim keşke birilerine hediye etseymişim 🤭 bir sürü altın-gümüş kolye bileklikler pahalı parfümler vs gitti umarım ihtiyaç sahibi biri bulup almıştır diye temenni ediyorum
Eski sevgilimse eğer bir kişi, eşyalarını ona geri veririm, neden satayım ki benim olmayan şeyleri? Başkasının eşyasını satmak ahlaksızlık resmen.
Ayy, bu olay beni benden aldı ya! 😂 Hem eğlenceli hem de bir o kadar yaratıcı bir fikir! Eskide kalan sevgili, eşyalarıyla beraber geçmişte mi kalsın? Elinde eski sevgili yadigârı şeyler varsa ve duygusal bağ kesilmişse bence bu mezat tam senlik! Hem alan memnun, satan memnun! 👏🏼
Ama yok “benim eski sevgilimden kalan eşyalar hatıra” modundaysan, tabii onları saklamak da bir seçenek. Ama cidden sat beni kurtar modundaysan, bu mezat bayağı eğlenceli bir serüvene dönüşebilir. Hele ki orada birilerine "Oo bu mu alınmış sana?" diye yorum yapmak da ayrı keyif olur bence.
Sen ne düşünüyorsun? Katılır mıydın böyle bir etkinliğe? Bi' çılgınlık mı yapsak? 😜
Cevap
39Cevap
:)) bi kaçını çöpe atmıştım. O da benim epey bi evraktan oluşabin emanetlerimi, zamansız yersiz bi ksrgoya verip uğraştırmıştı. sevgililik başka, emanet başka kardeşim, allah muhafaza etsin.
Şimdi olsa belki ben de Dolap'a koyardım
Bence çok iyi fikir, hatta ben sadece eski sevgilinin eşyalarını değil, hızımı alamayıp ex’i de mezatta satarım 😂
Yok, direkt camdan aşağıya. Gelsin toplasın alsın gitsin. Para etmez onlar 🤣. D
Kendi alsın gitsin diyorum 😅
mezat ne demek
bu arada bence satılmamalı ya küçük bir anı olarak kalmalı her ilişki yeni bir tecrübedir
eski sevgilimin eşyalarıni neden satiyim mesela eski sevgilimin yuzugu var bende hala durur o bana verilmis ismim yaziyor yüzügün içinde asla satmam
Ya düşünülüp alınmış şeyi satmak, atmak mantıklı gelmiyor bana.
Tabi çirkinleşilmediyse.
Neyse ki ben eşyalarıma çöken yumuşaktan eşyalarımı söke söke almıştım. Var öyle tiksinç çökücüler. Ben insan gibi isteyene eşyasını geri verdim. Eşyasını geri istemeyenlerinkini satsınlar tabi ama haklılar.
Öyle ucuz ilişkiler yaşamadığım için hayatımdan çıkan insanlardan bana kalan şeylere kıymet veriyorum.
Ona ait olanları geri veririm İyi niyetli bir şey değil. Ergence.
aşkımız mezatta çıkmış kahrolası çöpcüler aşkımızı süpürmüşler
Eskiye dair ne varsa çöpe atarım. Onun hediyelerinden gelecek 3 kuruşa ihtiyacım olmaz...
Tarihimize açıp sergilerdim halka hizmet gelip görsünler 😂
Hiç eski sevgilim olmadı ya da hediye aldığım birisi olmadı
Tutmam ki hiçbir şeyi. Çoktan halkalı çöplüğüne gitmiştir 🤣
5 sene köşede durdu ve onları en sonunda çöpe attım rahatladım
Hangi toplulukmuş belki güzel bir ürün bulurum link var mı
Eski sevgilimi satmışım eşyası mı kalır bedavaya veririm 😂😂
Çöpe atarım ne satması gram değeri olmaz onların bende tek bir resmini bırakmam
Eşyalarını değil de hediyelerini satsalar alabilirdim djfjf
Ölüsünü mumyalar açık arttırma ile satarım...
Ölünüzü dirinizi bir gün hepinizi..
@birazkülbirazduman terbiyesiz
😜
Giyilmiş çamaşırları kapan kapana gider sjdjfjfs
Kendisini bile satarım 🤣🤣 şaka şaka ne saçma işler bu ya
Ayrıldığım an ondan hiç hiçbir şey yanımda bırakmam ama kendisine idade eder ya da gider ederim
çok iyi bi düşünce eeger kalp kırılmışssa kimden geldigi belli olmayan eşya kıyafet yok edilmeli
Eski sevgilimden gelen hediyeleri çöpe atmam geri vermem ya da satmam kullanırım. Bana alınmış bir hediye sonuçta aynı şekilde bende aldıklarımı geri almam bana birazcık ergence gelir 🤭😂
Eski sevgilimin aldığı eşyaların yeri çöptür benim için
Evet dün de Mersin’de düzenlendi bence satılabilir zaten artık değersiz olan bir anıdan kar etmek mantıklı
Kendi yok eşyasıda yok dkdm
nE😂 daha neler duyucaz at gitsin kızım ne satması çokmu muhtaçsın
Dara düşsem hiç affetmem ama hiç bana hediye alan birisi olmadı
Uğraşmaya değmez boş alanda yere atar arabayla ezer geçerim
Direkt atmaktan çok daha iyi 😂
ben neden soru yazamiyom
Bende yazamıyorum neden öyle oldu ki
Ahah bunu düşünemedim diyelim 😂
Sanki altınlar iPhonelar hediye etti size altı üstü ucuz üç beş çiçek toka kokina. Kimse de satın almaz bunları.
Satmam zaten hepsini birilerine verdim
Hayır saklamam
Ahaha güzel fikirmiş jsjs
Yok artık daha neler 😄😄
Mantıklı olabilir işe yarasım
Su bile almadığı için satacak hiçbir şey yok😂
O nasıl bir fakirliktir yaa
Kendisini bile satarım
haberde görüp sorumu paylaştın 🤣🤣
Bu soru bana hayli uzak 😂
Satardım süper fikir
Eski sevgiliyi mezatta Satsak
Eşyalarıni ona geri veririm 😂
Hayır satmam da görseldeki eşyalar güzelmiş
Uğraşmam atarım sokağa
Çok şükür o kadar düşmedik
Bir değeri kalmadı kötü ayrılmıştık
satılır valla iyi para var
Satmammm ben hala giyiyorumm
Direk çöpe atarım
Arttırmaya gerek yok bir pazarına götür bağışla
İnsanları sömürmeyi bırakmalılar
satmam en mutlu olduğum günün anıları var.
Bana yazma şansın var mı 67 yazıyor zonguldakdami yaşıyorsun merak ettim bende Zonguldak
Satarim
En sevdiğin film nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?