Merhaba biz yaklaşık 1 senedir konuşuyoruz uzak mesafe ilişkisiydi ama yakın zamanda birbirimizin yanına atanacağız yaşımız da 25-30 civarında su an uzaktan ilişkiyiz aslında birbirimize bağlanmak için çok daha fazla küçük jestler yapmamız gerekmez mi mesela ben ondan küçücük bir şey almasını istedim ondan bir şey taşımak istedim yani ve utana sıkıla istedim ucuz olsun sakın pahalı alma dedim ki maddi imkanı cok güçlüydü o an alabilirdi ama almadı mesela ben istediğimle kaldım ben ona alıyorum hediye çok nadir sadece özel günlerde üstüne düsen görev olarak gördüğü için alıyor sizce normal mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alan erkeğin kıymeti bilinmiyor gidip özel tasarım yüzük yaptırdım şimdi başkasının altında.
Ağlicam simdi bana ot parçası alsa sevinçten ölürüm
ot ne ki azıcık sevildiğimi görsem, azıcık sadakat görsem dünyaları sererim önüne.
:(((( dünya hassas kalpler için cehennemdir
öyle zaten. ölmeden cehennemi yaşıyoruz.
Çok cimri 3 liralık bir hediye alıp seni sevindiremiyorsa ne diyim ben.
Evetttt 😔😔 ya saçma sapan seylere para harciyor her gün dışardan yemek yiyor saçma sapan masaya 2 bin TL veriyor
Zengin adam ulan biz ayda 4 bin TL için anamız ağlıyor şantiye de adam üstelik 2 bin TL yemek yiyor üstelik hediye almıyor. Geçen gittim otobüsle memlekete arkadaşıma dinlenme tesisinde tesbih hediye götürdüm 20 liralık sevdigim düşündüğüm için yani bir insan neden düşünmez ki anlamıyorum.
Sevmiyordur belki de…
Zaten sevmiyor. Sevse sen mutlu ol diye 2 liralık bir kolye de alır. Para önemli değildir önemli olan değerini hissedebilmek. Ya bir çiçek alsa çok mu zor ne kadar düşüncesiz erkek.
Evet yaaaa insan bir çikolata falan söyler dimi ya Ağlicam simdi huyu mu böyle acaba sadece özel günlerde alıyor hediye o da çok saçma sapan bisiler ya djkdkd ne aldığını duysan gülersin kalemlik aldi mesela djdjkd
ilk çocuk muamelesi yapmış dalga geçiyor seninle resmen.
İlk cocuk muamelesi nedir
İlkokul çocuklarına pastel boya keçeli kalem alırsınya hani silgisini içine koymak için düşünsene.
Jdjdjdjdj evt öyle oldu ya
Belki de düğün için birikim yapıyor evlenince kendisine bile harcayamaz ayrıca biraz anlayış lütfen
Ama benimle evlenecek mi ki 🥺🥺 bir de küçücük hediye istemiştim max 100-150 tl tutardı yani alabilecek maddi gücü olduğu için tuhafıma gitti yoksa
Hâlâ sevgiliyseniz senin suçun😀
En büyük suçum sevmekti… djjdjdd
Yani. Onu boş ver başka bir tane verelim😂
Jdjdjdjs vazgeçmemmm
Vazgeç gönlüm😂
Cimri mi acaba. :)
Bilmiyorum ki bence değil cünkü her gün dışarıdan bisiler yiyor kısmıyor saçma sapan seylere çok para harciyor
cimri ayrıl
Ühühühü ayrılamiyom ki
niye aranızda birşeymiş geçti
Yookkk da seviyorum :(
ama ilerde sevemcein
İlk askım ama :(((
ayrıl üzülme pişman olursun
Tamam pekiiii çok teşekkür ederim
Bulustunuz mu hiç
Eylül gibi buluşacağız su an atama işleri ile uğrasıyoruz
Hediyeleri nasıl veriyorsun
Trendyol ile yolluyorum ve o kadar ince düşünüyorum ki sevdiği şeyleri almaya çalisiyorum su an öğrenciyim harçlıklarımdan biriktirip alıyorum
Kaç yaşındasın
22
Bu kadar kimsye bağlanma
Jdjdjd su an bağliyim nasıl kopabilirim ki başkasına aşık olamiyom
Ayrıl unut sonra yani
Okey