Sevgilim 14 Şubat için kardeşimle hediye konusunu konuşuyormuş, kardeşim de bana söyledi hani oğlan soruyo benim ne sevebileceğimi.
14 Şubat ve doğum günüm ard arda geliyor diye iki ayrı hediye düşünmüş.
Ama mesele hediyeden çıktı.
kardeşim doğum günü için Swarovski den bi kolyeyi beğendiğimi ve 14 Şubat için romantik bi hediye olduğunu, doğum gününde de vogue gözlük iyi olacağını söylüyor, o da;
Instagram’da kalpli kutunun içinde 12 tane “designer” parfüm olan set var, kutuda ysl yazıyor. onlardan almayı planlamış. 200 dolar civarı ama çakma yani, kardeşim diyor bu çakma anca anladı. Ucuz da değil yani saçma.
Ben zaten çakma ürün istemem, kullanmam da. Ama oğlan bilmiyor bu işleri, az para da değil yani.
Ama o “aynı şey değil mi” diyerek Instagram’daki markasız şeyleri gösteriyor. Ama kolye dendiğim diye bağırıyor.
Şu an düşündüğüm tek şey şu:
Gerçekten dinleyip bana göre mi hareket edecek, yoksa yine kendi kafasına göre mi takılacak?
Çünkü burada mesele hediye değil, beni ne kadar anladığı. Pahalı hediye istemedim , onun dandik ve çakma hediye fikirleri daha pahalıya geliyor. Tercih konusunda yanlış düşünüyor. İyi yapmaya çalışıyor farkındayım imkanı da olduğu halde bilgisizlikten saçmalıcak gibime geliyor
ben ona creed aventus parfüm, polo cüzdan ve ne zamandır istediği için şarjlı diş fırçası aldım. Yani kullanabileceği kaliteli şeyler. Ama oğlanın marka bilgisi yok. Cidden canımı sıktı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer