Benim durumum pek iyi değil satıp ihtiyaçlarımı alıyorum . Mesela geçen bir kolye almış evin kirası çıktı. Sürekli böyle pahalı şeyler alıyor ama ayrılırsak geri ister diye korkuyorum. Sizce ister mi?

Benim durumum pek iyi değil satıp ihtiyaçlarımı alıyorum . Mesela geçen bir kolye almış evin kirası çıktı. Sürekli böyle pahalı şeyler alıyor ama ayrılırsak geri ister diye korkuyorum. Sizce ister mi?

Sen, onu daha iyi tanırsın. Biz, bilemeyiz ama sevgilinin daha sevgiliyken öyle pahalı şeyler alması ne kadar doğru? Bak, bu tartışılır. Ayrıca bence istemez. Çünkü o kadar pahalı şeyler hediye eden biri maddi olarak iyi bir konumdadır diye düşünüyorum ve ekliyorum. İhtiyacın olduğu için satmanı anlıyorum. Neticede keyfi bir durum yok ama hediyeyi satmak bence de saygısızca.
Valla açık söylemek gerekirse yaptığın yanlış bir şey durumun iyi olmayabilir ama karşındaki kişi de enayi değil seni sevdiği için alıyordur. Seninde böyle düşüncesiz bir şekilde konuşman beni birazcık sinirlendirdi açıkçası. Yani satıp ihtiyaçlarını alman problem değil de ayrılınca geri istemesini problem ediyorsun? 😆Komik. Bence dürüst olup sevgiline durumu açıklamalısın daha sonra farklı birisi konumuna girme :))
Kıza kşr diyenler hakaret edenler neyin kafasını yaşıyor ya bir insanın namusuna yaptıgı bir hareketle ve ya sattığı hediye ile dil uzatamazsınız siz! İnsanin hayatına bu şekilde yorumlar yapamazsınız sorunun cevabını verip geçin kıza hakaret edenin aklı yok bu kadar yanii
Erkek arkadaşınla bu durumu konuşup maddi açıdan yardım etmesini isteyebilirsin, her ne de olsa hediye geri alsa da almasa da ayrılsa da ayrilmasa da erkek arkadaşın sorduğunda atıyorum aldığım kolyeyi takıyor musun diye sen de hayır sattım ben onu dersen büyük bir psikoloji ile oraya yıkılır soğutursun.
Cevap
84Cevap
Bende kız arkadasima bazen pahalı hediyeler alıyorum. Eğer bir gün ayrılırsak bana geri vereceginden eminim fakat ben geri istemem yine de. Satması, atması veya başkasına vermesi beni ilgilendirmez. Para bir metadir sonuçta. Hediye de hediyedir. Ben sevgilime 5 liralık bir hediye aldığımda da aynı seviniyor 10binlik bir hediye aldığımda da. Aynı şey. İsmi hediye.
Affedersiniz ama madem sormuşsunuz açık konuşacağım. İki karakter yoksunu birbirinizi bulmuşsunuz, hiç bişi olmaz merak etme. Derdin bu hediyeleri satıyorum diye vicdan yapıp yalnız ihtiyacım vardı diye vicdanını rahatlatmak bile değil. Geri ister mi, istemez mi. O parasıyla senin gibileri kullanır, sen de hediyeleti satarak onun gibileri. İkinize de hiç bişi olmaz. Bir de birbirinizden bahsederken sevgilim ya da erkek arkadaşım demeyin başka bişi bulun! 😏
😂 çok komik her ne kadar zor durumda kalırsan kal satmamaliydin manevî değeri var sonuçta dürüstce durumunun olmadığını söyleseydin sana yardımı dokunabilirdi ama zannetmiyorum geri isteyeceğini var mı hâlâ öyle ergen kafası yaşayanlar bilemiyorum tabi ama istersede attım kaybettim vs dersin yapacak bir şey yok gibi.
Valla istese de onlar artık mortingen şıtrayze yani soğuk su içsin ama parasını isterse orasını bilemicim
Böyle bir şey etik değil hediye verildiğinde o ondan çıkar ama
Aynen hediye karşılık beklemeden verilmeli
Tamam karşı kişinin durumu iyi değilmiş ben şahsen erkek arkadaşınin ona yardım etmesini beklerdim. Yani durumu varsa şayet
Eveet aynen
Abi isteyemez bu yüzük değil. Hediye yani.
Ben duyarsizligi sevmem sevdiğim zor durumda iken duyarsız kalırsam küfür yemiş gibi olurum
İnşallah ister de sattığın ortaya çıkar. Manevi değer nedir bilmeyen birisin demek ki.
Görün beyler görün. Nasıl kızları tercih ettiğinizi iyi izleyin. Sonra da sizi parayla pulla ölçen tartan hanımlara japon yapıştırıcısı gibi yapışın e mi?
Ayılırsakı bilmemde ona ayıp yani o sana değer verip hediye alıyo ve sen onu satıyorsun bir nevi kullanmak oluyo onu
Kendisine haber verirsen iyi okur bence ondan habersiz satma tabiki hediye senin sonuçta istediğini yapabilirsin ama. Bu durumdan sevgilini haberdar et yani ihtiyacım var sattım diye anlatabilirsin. Bişey olmaz
Ne kadar aşağılık bir durum. Niye satıyorsun ki? O hediyeleri sen kendini özel hisset diye veriyor sattığını bilse sinirlenecek eminim. Hiç mi hediyeye değer vermiyorsun? En azından gidip durumunun olmadığını söyle hediyeyi ayrı parayı ayrı versin
Ayrılınca eşya istemek hoş bir şey değil, geri vermeyebilirsin. Ama hediye satmak da hoş değil sanki. Durumum kötü demişsin ne kadar kötü bilmediğim için yargılamak da asla istemiyorum. Bir de ayrılırsak yerine ayrılınca demen dikkatimi çekti.
Hediyeyi satman için almadı kullanmam için aldı içinde. Hadi ayrılmadan önce şu aldığım kolyeyi tak der kalırsın.
Durumu yok diye herkes herşeyi gözden çıkarsın o zaman olacak iş ml. Benim sevgilim böyle yapsa direk ayrılırdım
Yaptığın hiç hoş değil. Bir gün üzerinde görmek isterse ne diyeceksin? Adamın eli bu kadar açıksa bunu belirt de hediye yerine o dönem para versin ya da satmak zorunda kaldıysan da bilsin. Sonradan öğrenirse çok üzülür.
Yok yaa erkekler güçlü kadın sevmiyor para yiyici seviyor sonra tr kızı şöyle böyle diye ağlıyorlar xd
Yaptigin duygusal olarak partnerini uzucek olsada, gunumuz ekonomisinde yaptigin sey icin seni suclayamiyorum.
Bence maddi durumunun iyi olmadigini ona belirt ve bu pahali hediyeler yerine daha mutevazi maddi durumuna yardimci olacak seyler yapabilir. Ama kirami odeyemedigim icin bana verdigin hediyeyi satmak zorunda kaldim dersende kizacagini sanmam. Hepimiz insan evladiyiz sonucta.
Erkekler görün böyle kızları 150 TL den fazla tutacak bir hediye almayın iyi ki eski sevgililerime pahalı hediye almamışım. Umarım geri ister ayrılınca sevgilin
Varoş kokun buraya kadar geldi.
Bazı insanlar enayidir sende haklısın.
Ahhaha boş ver sen zaten planını yapmışsın. Ona da kılıf bulursun
Hiç mi değeri yok sende umarım geri ister nasıl hesap vereceksin merak ediyorum insanları saf yerine koymayı kesin artık bir akıllı sizsiniz zaten
İstemez belki ama ben sevgilim aldığım hediyeyi kullansın isterim. Mesela kolue aldı diyelim ben derim aşkım neden takmıyorsun begenmiyor musun diye sorarım. O zman ne cevap veriyorsun
Geri istemese bile yaptığınız hoş bi şey değil bence
Sonsuz destek bu yoruma
@BayanOlric 😇 sağol olric ☺️
Hediye geri istenmezki, adamı sırf söğüşlemek için burada karakter sorunu var, gerçekten zor durumda olduğun içinse durum başka tabi
Erkek arkadasin bu kadar rahat olduğuna göre takacagini sanmiyorum. Ama yaptigin ne bileyim cok ayip ya insan ani olsun diye hatırlanmak icin alir bunlari ben supriz yumurtadan cikan oyuncagi bile sakliyorum nasil kiyarsin ya
Sizin gibi kadinlar yuzunden kadinlara guvenimiz kalmadi. Adam deger verkis almis degere verdigin deger bu. Yazik biraz onurlu ol.
Sana aldığı hediyeyi nasıl satabiliyorsun ya geri istemeyi geçtim onun manevî değeri de mi yok. Ulan şöyle erkeklerin denk geldiği kızlara bak ya..
İster mi istemez mi bilmem ama yaptığını doğru bulamadım. Hem ayıp hemde düşünüp alınmış, senin için manevi değeri olmalı.
Lannnnn 😅 bu yüzden mi "yaktım, attım" yalanları söyleniyor yoksa? Hiç geri istemedim ama insan merak ediyor...
Neden hediyeleri satıyorsun ki sana alınan bir şey sonuçta bu yaptığın hiç doğru değil sevgiline değer vermemek demek bu
Hep böyle sahtekâr dolap çeviren kızlara alırlar böyle kızlar yaranıyor gerçekten sevene değer vermezler boşversene müstehak erkeklere onların anladığı dil bu çünkü.
Nasıl ayrıldığınıza göre durum değişebilir sinirle çöpe attım de geç ne kadar bi hediye üstün de durabilir ki
Sizin ki çıkar ilişkisi olmuş. Bunun adı aşk değil. Hediye satılmaz. Verilen hediyeyi istemek zaten yüzsüzlük. Bugün de bir insan daha tanıdım.
Hayat alma verme ilişkisi üzerine kurulmuştur. Çıkar ilişkisi gibi görünmeyen tüm ilişkilerin altında bile bir çıkar vardır gerçekte. Fakat açıkça görünmez. Mesela sen hasta ve bakımsız bir kadına aşık olmazsın neden? Çünkü çıkar ilişkisidir aslında her şey. Senin ihtiyacını karşılayamaz hasta ve bakımsız kadın…. Bu örnekleri çoğaltabilirim. Kimse sakın çıkıp da benim ilişkim çıkarsız demesin hepsinin temeli alma vermeye dayalıdır. Alma verme sadece seks temelli değil. Her alanda alma verme…. Dolayısıyla çıkar…..
Sigmund Freud’un Savunma Mekanizmalarını okumanızı öneririm. Size uyan bir tane var ama söylemeyeceğim.
Ayrılırsan attım de 😂 anlamsızdı benim için de. Ama istemez bence. Hemen satma ya bari biri kalsın görsün üstünde arada
İsteyeceğini sanmıyorum durumu elveriyor ki alıyor ama yaptığın çok ayıp ve uygunsuz. Gözünde hiç mi manevi değeri yok o hediyelerin
Size değer verip pahalı hediyeler alan biri, sizin ihtiyacınız olduğunu bilse zaten yardımcı da olur bunu yanlış buluyorum.
Bülent Ersoy istemişti armağan dan seninki de ister neden istemesin öküz ölünce ortaklık biter 😉😉
Geri alacagi hediyeyi neden veriyor, geri isteme hakki yok, yokta sen neden ayrilirim ilerde dedigin kisiyle birliktesin?
Yaptığın çook yanlış canım. O seni önemseyip sana hediyeler alıyor. Üstünde görmek ister. Ayrıca neden ayrılacağınızı düşünüyorsun ki
Verilen hediye geri istenmez, alınan hediye ise satılmaz
Sevgilimin verdiği kazağı başkasının üstünde görünce cinlerin temepe çıkıyor sendeki nasıl bir , bize mi denl gelmez hediye veren erkek , soruna da istemez sanmıyorum
Sizin gibi şeref yoksunları yüzünden kadınlara güvenmiyoruz. Bu yaptığın mesela canlı ispatlardan biri
Her erkek ayni degil
Pardon kadin olacakti djdhsj
İsteyip istemeyeceğini bilemem ama hediyeleri sattığını duyunca sizi istemeyecektir.
tatlım ev kirasını ona kitlemek için direkt aynı eve çıksaydın sana aldığı hediyeleri bankaya adına koy öyleyse eminim harçlık alıyorsunsdur tut onları biriktir hatta evlen bu çocukla sana değer veriyor belli
Durumunu anlıyorum ama kimse çok iyi şartlarda yaşamıyor bence ikinizde hatalısınız
Görmek istemesem bile hediyeleri bir kutuya koyar saklarım ölene kadar, satmak nedir
Ilerde aldığım şeyleri hiç giymiyosun/takmıyorsun dersen napcan?
hediye falan satilmaz demisler ama maddi durumum yık diyoraun onun icin kimse bunu elestiremez ve sen de her hediyeyi satma kizim eğer seviyorsan bir değeri kalsin da ayrilinca sanmıyorum isteyeceğini
Onursuz gurursuz basit Türk ooooo... r... plari ajsjsjsj🤣🤣🤣🤣🤣
burada hemcinsine böyle bir yorum yaparak sen ne olmuş oluyorsun? O*ospu diyecek kız para karşılığı birliktelik yaşıyorum mu demiş? Sevgililer birbirine hediyeler alabilir bu gayet normal bir durum, burada onursuz veya gurursuz denilecek bişi yok. Kız da belirtmiş ayrıca olayını kimse güzel pahalı bi hediyeyi satmak istemez demek ki durumu kötü. Gerçekten ben çok üzülüyorum nasıl kalbiniz bu kadar kötü olabiliyor.. Ayrıca burada bunları söyleyerek BASİT durumda olan bence sensin. Ne yazık ki sen hayatın boyunca hiç sevilmemişsin.
Kesss ağlama mi BASİTI SENI SENDEN ÇOKKK VAR
Ben kimsenin sevgisine ihtiyacım yok Allah sevgisi yeter bana insanlar nerenin köpegiki takayım seviyor veya sevmiyor çokta umurumda nolur beni sevin ajajajaj
Canım üslubun ifade ediyor herşeyi. İnsanlara gereksiz yakıştırma yapmadan önce bi kendine bak. Sözcüklerini, kelimelerini süzgeçten geçir. Sevgiye ihtiyacın var ya da yok bu beni ilgilendirmiyor ama kimse sana bir kadına bacım deme hakkı da vermiyor. Tabi insanın biraz kendine saygısı da olması gerek böyle yorum yapması için onun da sende olmadığı aşikar. Gerek üslubun gerek yazamayışını göz önünde bulundurarak daha fazla muhatap olmak istemiyorum çünkü sen konuşulacak insan değilsin. İyi geceler.
Sen kimsinki benimle muhattap olmaya kalkiyon zaten ayrıca senin zoruna gitmişse buda beni ilgilendirmez insanlar alınsın kırılsın umurumda değil hiç ilgilendirmez benide bağlamaz açıkçası ve buraya gelip bana ahlak dersi veremezsin sen kimsinki beni değiştirmeye çalışıyor HADDINI BIL madem seni ilgilendirmiyorsa burnunu gelip sokma yetkinde yok sana kimse gel zorla yorum yap demiyor sktr ol git sen dedin die beni deisecem SEN KIMSINKI burada iki dikkat çekmek için ahlak bekçiliği yapma sktr git başka yerde söktur ahlak bekçiliğini itttt
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma o zaman. Seviyesize bak birde neler diyor sen millete sayarken iyi sana söylenince mi kötü? Tam senlik hareket. ‘Basit Türk bacım demişsin canım ben Türk vatandaşıyım sen burada, bu platformda yorum yapıyorsan ve genelleme konuşuyorsan eğer, ben burnumu çok güzel sokarım. Senin dilinden konuşmasını ben iyi bilirim ama sen konuşulacak insan değilsin. Belli ki kimseyle karşılıklı tartışmaya da girememişsin sen bu konuşmayı nimetten say :) tekrarı zor olur.
Senin gibi s... k delisi orsp benimle basacikabileceginimi saniyon sen susmadın müddet ben asla susmam ve burnunu sokarsan ske ske çıkarmasını bilirim orssspnun evladi seni bk suratlı ananı skrm senin khpenin evladi seni oorrrrrrrrsssssspuuuu cocugu anası sksmisin evladi sokmucaksin susacaksın benimde inadım. inat susmucam ya boş ver ol ya da susmucam sen beni korkutabileceni basede bilecenimi saniyon ezik orsp y... rak altından kalkman gelmiş bana ders veriyo sen ne biliyon sen kimsinki a... mna koydugumun yerden bitmesssii seni hadi Allah aşkına anladığım dilden konuşsana konuşmazsan en ala katıksız orrrrrssssssuuusssspuuuu çocuğusun...
Hahahha senin gibi kaç tane orrrrsp elimden geçti hahhahha koptum buna çok güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣 kuduruyorsun farkındayım ama ben ALLAH'TAN BAŞKA KIMSEYE BOYUN EGMEM RABBIM'IN IZNIYLE ve senin gibileri karşımda kedi köpek oldu yani açıkçası el yumruğunu yemeyen kendininkini demir sanarmis o misali😉😉😉😉😉
Senin gibi köpek soylari genelde beni susturmaya korkutmaya çalışıp elime aldığımda dur nolur yapma ayağı çekenler oldu genelde o yüzden fazla havvvlama havladikca batarsın ki hadi inadım. inat yapıyorum hadi gtu yiyen engell olsun olmazsan orrrrusssssspuuu çocuğusun
Kuduruyon çünkü orrrrusssspusun ve sīk delisisin hahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 eceli gelen köpek camii duvarına isermis senin gibi basit yerden bitme o... ruspumu susturacak beni ahahhahajaja
Senin gibi s... i... k delilerine boyun EGMIYORUM COK SUKUR RABBIM'IN IZNIYLE O YUZDEN NEFESINI TÜKETME burada sana kimse aferin vermez ayrıca orrrrpsunnn ve namus ahlak bekçiliği yapiyon analı kızlı kaç kişiye verdiniz kim bilir ajsiis
Hahahah sen anca laf yapan ama karşımda bir bk yapaman ezerim seni böcek gibi çünkü basitsin senin gibi kezbani ciddiye aldimya yazıklar olsun bana hahahahahahh🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂
Kişi kendinden bilir işi. Demek ki sizin yaptığınız bu haliyle herkesi böyle görüyorsun. Ben kimseden aferin almak için bişi yapmam. Kimseden de böyle bir beklentim hiçbir zaman olmadı, olmazda. Kendime inandığım sürece de ihtiyacım olmayacak. Şimdi sen kendi yazdıkların hariç benim yazdıklarımı gün aşırı oku. Belki biraz kelime haznen genişler. Daha sağlıklı iletişimin olur en azından. Sana faydam olsun, birde kıyak :)
Hahahahahha mk orspusu bir tane kız takipçin yok hep erkek birde namusluyum diyor ajajsjjsis
Tabi herkes kötü bir ben iyim 😁😁😁😁🤣🤣😂😂
Tabiii tank you veryyy much qjwjsjsjjs
Nickini bilerek Kürt kızı yapmışsın aslında amacın provakasyon o yüzden türk kimligine altı çizili şekilde saldırıyorsun senin gibiler yüzünden kürtler asagilaniyor bunu yapmaya hakkın yok
Yaw boş konuşmayın sizi kaleee almıyorum mna koydugumun erkek delileri ajsjsjsjsj
Al hepsi senin olsun follos
Ben sizin gibi siii... k delisi deilim o sizin işiniz siz devam edin ajsjsj kahhhhhpeeeeee
Ya ne keko kızsın sen, cringe
Kesss orssssspu seniii kimle fingirdesiyon anan kimlerin altında orsssspnun evladi ajajsjs
Sen azginliktan delirmiş durumdasın sanirim. Ailene söyle seni evlendirsinler. Hayatını özgürce yaşayabilen insanları kiskanman ve iğrenç kelimeler söylemen çok doğal senin ve gibiler için. Çünkü siz ailenizin eteklerinden bir metre uzağa gitseniz o.. olma potansiyeli tasirsiniz aileniz için. Dışardan tutucu gibi konuşup bir de hasetlenirsiniz. Sen var ya zaten sonunda kuzeninle ensest bir evlilik yapacak olan zavallisin konuşma. Biz istediğimiz gibi takilirken sen ailenin uygun gordugu biriyle ciftles kiskandigini da çok belli etme :) sen bacım diyince biz bacım olmuyoruz ama sen evlenip iki yıl sonra kuzenin tarafından üzerine kuma getirilince viyyyyy diye ağlayacaksın. Şimdi ırkçı gibi yazmış göründüm ama ben de yarı kürtüm ama bazı gerçekler vardır aileme sonsuz teşekkürler böyle baskı altinda zavallı ve nefret dolu yetistirmediler. eger öyle olsaydı senin gibi azginliktan duvara tırmanan hırsını da hemcinsinden çıkaran biri olurdum.
Neyse çok cringe bir havan var muhtemelen bıyıklı bir kizsin zaten evlenmeden önce lazere gitmelisin yoksa kocanın abisi sanabilirler seni
Hahahhahah ışık saçmak için önce yanmak gerekir derken azginliktan yanmaktan bahsetmemiştir Mevlana eminimki.. ama baya ışık saciyorsun ahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahhahaahhahah
Hele orrrspuq bak hele orsp bana orsp dese ben orspyq ne deim kişi işi kendinden bilirmiş ki kuduran sensin gelmeis Allah'in yosmasi bana ahlak dersi veriyor demekki sen aziyorsunki canın erkek istiyor sen benim ayak tozum dahi olamazsın sen kimsinki basitsin sen Bi hiçsin yani ajsjsjsj ayrıca senden kat kat namusluyum mna koydugumun geneleviiiii orspdu ajsjjsjd
Hahahahha o kadar ezilmissinki profilime bakarsın işte öyle devam et cano ve şunu unutma çok şükür baski altında büyümedim ayrıca senin gibi aile yanında da büyümedim senin anan baban mezhebi geniski erkeklerin altına kadar yatabiliyon şıklık orspu aksksjsjj🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kişi kendinden bilir işi derken çok haklıydın :) tecrübeni konuşturdun yine kuzen sevici
Senin b... o... k suratlı anan babandan başka kaç kişiye vermiş git araştır yosma baban belli değil senin khpnin evladi seni ajsjsjsj
Hahahahah susmucam skee skeee seni susturucam orpsssspuuuu
😂😂😂😂😂😂😂
Erkekler sana şeylerini surmemek için tutup keserler bacım olma ihtimalin yok o yüzden :) içten yanmalı motor olduğun için çok ses cikariyorsun
Ezikkk orsppp erkek hastasi sk delisi kaaaannnnnjcikkkkkk 😂😂🤣🤣🤣🤣
Hahahah küfür ediyorsun diye mi suscam senin gibi olmadığım için sukrediyorum
Evet senin gibi basit sk delilerine 7 24 sürüyorlar haklisin ayrıca sunuda deim erkek gibi kızım senin gibi yapmacık basit deilim
Yaaa... rk altından kalkmayan b... o... kk suratlilin evladi gelmiş dikkat çekmek için kendine sIk arıyor hahahahau😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣
Sen zaten benim gibi olamazsın sen kimsinki tuvaletin paspası olursun sen anca ki ben seni taş die kiccccimi silmem sen asla ben olaman çünkü seni o kadar yüksek seviyede görmüyorum ajajwj🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İyyyy KıRoya bak hahahahahhahaha ya erkek gibi kız olmak güzel bir şey mi kız gibi kız olamıyor musun bıyıkları kes bi bak bakalım nasıl da kiza benziyorsun bu kadar umutsuz olma her kurtlu çürük ucuz malın bir alicisi vardır kuzenin bu yüzden var
Hahah He kız çok bıyıklarım kaslarimin ortasi recep ivedik kası gibi bitişik aksksjsjsj dişlerimi fırçalamam ansjsjsjsj
İçindeki nefretin sebebini kendin biliyorsun buraya sayıp sövüp kendi kendine boş boş duvarlara baktığına eminim
Ayrıca doğru dedin kendini ifade ettin ucuz malın alıcısı çok işte senin gibi basit kızların alıcısı çok mendil gibi kullanıp atıyorlar sizi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 işte onu bana yapamıyorlar neden ucuz deilim sizin gibi demekki siz ucuzsunuzki alan alana veren verene size ee sizde vurdurmaya aliskinsiniz qjsjsjsj
Sen basitsin yazdıklarının üzerine düşüp okumuyorum bile gözümün gördüğüne cevap veriyorum hahaha o kadar kaleee alınacak birisi deilsin basit kızlarla muhattap olmuyorum ama seninle nasıl oldum açıkçası BASITSINN...
Kimi ne kadar tanıyorsun da böyle konusabiliyorsun bu sitede olduğumuz içinse eğer sen de buradasın
Beni görsen yanımdan dahi geçemezsin sen kendini bir bk saniyon ama ucuz olduğun için bir tarafına vuran çok olmuş kalkmış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kes sesini ben senin o tartıştığın basit kızlara benzemem...
Bu söz senin içinde geçerli sende kimseyi tanımıyorsun...
Evde kalmış kalikkk ajsjsjsj
Hahahahhahahahaha ben senin yazdıklarını öğelerine ayırıp irdeliyor um sanıyorsun galibajdjjdjdjd kızım ben senin yanından tabiki gecemem kcindaki sinekler izin vermez buna ardında yeşil duman bırakan kızlarla da ben muhatap olmam sen ilksin ilkim benim :)
canım evde kalik olan sensin o yüzden duvara tirmaniyorsun ben evliyim :D ama sen şimdi cahil bir çomar olduğun için evliliği mertebe sayiyorsundur
Evlisin burada başka erkeklere veriyor kannnckkkk orspp seni 31 yaşındasın kalik şıklık seni ezikkk yanımda olsan seni sinek gibi ezerim böcek gibi eziksin çünkü sen namuslusunda burada ne sk ariyon demekki kocan seni doyuramıyor doymadigin icin başka y. rrk aramaya çıkmışsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Grizekalisin ya ahhahahahah bak burada ne sk arıyorsun namuslu isen burada ne işin var diyorsun da sen nereden yazıyorsun e be bıyıklı kezban
Başka bir şey aramak için buraya gelmeme gerek yok biyiklarim yok ve gayet seksi bir kadınım tatlım :) elimi sallarsam ellisi ama tercih etmiyorum sosyal hayatımda senin gibi birilerine saldıran bakımsız kezban değilim:) demekki buraya birilerine verme umuduyla gelmiştin ama goruyorumki kimse almak istememiş üzüldüm :)
Senin yerden bitme boyunla benim ayağımın dibinden dahi geçemezsin a... mi boooukklu seni ajsjsj🤣🤣🤣🤣 sen kimsinki
Evet kocası yetmemiş sexsi orspp başka erkeklere vermeye gelmiş ajsjjsjsj🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahhahah ezikkk ayyyy koptum vallaha hahahahhahahahahahah🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 senin seksiliğin benim yanımda söner ablis genelde senin gibileri oynanan atılan tipler 😉😉😉😉😉 ama işte bana onu cesaret edemezler bıçağı yerler sen kendini anca başkalarına arzulan kocan yetmediği için sana hahahahahh🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣gülmekten karnım yırtıldı canım orsssspu seni ajsjsjsjsj
Ahahahhahahahahahhahah boyumun kısa olduğunu nereden cikardin acaba bayan kazulet:) seksi olmak demek sadece görüntü demek değil kamyoncular gibi bir agzin var tek bir erkek bile seni seksi bulmaz. Zarafet denilen kavramdan haberin var mı emin değilim. Ayı gibi konuşan bir kizsin kızlarla değil erkeklerle daha çok anlaşan birisin büyük ihtimalle çok fazla erkek KANKAN vardır işte o erkek kankalar için sen de erkek bir kankasin yani bir albenin yok. Uf neyse cinsellik üzerinden başkalarını asagiliyorsun ya asıl cinselliği hiç yasayamayacak olmana otur ve ağla çünkü tüm canlıların hayatını devam ettirmesi için gerekli olan temel bir ihtiyaçtır bu. Sen maalesef sana katlanan senin gibi de seceneksiz birini bulmak zorundasin
Karmaisabitchh, bırak şununla muhatap olma ben polemiğe girdiğim günden sonra cümle kurmayı unuttum malum arkadaş beynini kullanıp yazı yazamıyor. Seviyesi bile yok, ayrıca belli başlı küfürlerden başka bildiği de yok. O yüzden böyleleri için vaktini harcama. Bunun gibi hemcinsini korumak yerine böyle aşağılayarak konuşanlar bitmek bilmez. Ondan dolayı harcadığın zamana yazık bununla muhatap olacağına git bi hayvanı besle sana daha da katlısı olur. Bedeni o*ospu olanları görürsün de bunun gibi zihniyeti o*ospu olanları ancak böyle zamanlarda görürsün. BOŞVEEEER:) ayrıca arkadaş profiline girdiğin için saydırmış ama beni takibe almış. Kişi önce bi kendini sorgulayacak ki karşısındakine laf edebilsin ama değil mi :)
Çok haklısın wingssss insanlık damarını bulmaya çalıştım bir süre ama yokmuş :) zaman kaybından başka bişey değil stresli bir gundeyim ben de sinriimi ondan çıkarıyorum iyi geliyor aslında
Benim erkek kankamda yok kendi yaptığınız işi bana deme boşuna çünkü sizin gibi basit deilim ki bir erkek benimle kanka olmaya dahi cesaret edemez o cesareti vermem ben o kişilere aynen senin gibi kendimi vücudumu sevgilemiyorum ben kimseye seni kocan doyuramıyor onu bunun erkeğine vermek için burada geziyon Allah bilir kocanın bile haberi yok burada olduğundan 🤣🤣🤣🤣 gece kocana vurduruyon sabah akşamda burada gelene gidene vurduruyon kendini hahahahah ezik aşağılık seni ajsjsj ayrıca ben senin gibi ucuz deilim benimle arkadaş olacak kişi önemli olması lazım benimle evlenecek kişi bile önemli olacak sizin gibi erkeklerin her istediğine boyun eğen ezik kız deilim ajsjsj çok şükür 😉😉😉😉😉
Aynen terapi Allah ne verdiyse saydir kalbi kırılırsa da kirilsin
Farkındaysan senle ta... ssak geçiyorum demekki kocandan stress cikaramiyon korkak ve öz güvensiz bir orspu olduğun için sen benimle basedemezsin Allah'in izniyle sen susacaksın BEN değil ...😁😁😁😁😁
Hahahahah siz kimsinizki kalbim kırılsin la şu an çayımı aldım sizle stress atıyorum hahahah siz beni üzecek ve kıracak kadar önemli bir seviyede değilsiniz sizin laflarını kulağımdan girer diğer kulağımdan çıkar yani sizin gibi köpeklere boyun eğmem ben Rabbim'in izniyle
Ya seninle kim evlenir be hahahahahahaha öyle bir enayi var mı acaba erkekler kanka olmaya cesaret edemezmis. Kanka olmaya bile cinsel bir anlam çıkarabilecek kadar mi azginsin gercekten :d sen cesaret edemezler dersin ama onlar tenezzül etmiyorlardır sana erkek olsam bin tane penisim olsa bir tanesini sana süreceği. e dağa taşa surerdim
Rabbinin izniyle mi milletin namusuna laf ediyorsun eminimki Allah şu an naklen seni izliyordur :D abicim sen zaten bizimle ancak ta. sak geçersin bir erkekte bile o kadar ta. sak yokturki sütü seven kamyoncu seni
Kürt kızı bence sen çok fazla ergen dizisi izlemişsin :) hayatım evlilik erkeğe boyun eğmek veya erkeğin kadına boyun eğmesiyle alakası yoktur. Evlilik denilen olayda Kişiler karşılıklı saygı, sevgi ve anlayışlı olurlar. Ama sende en önemlisi SAYGI kavramı yok. Yanlış anlama senin kendine saygın yok. O yüzden burada konuşulanlar senin kulağına küpe olsun. Her cümlende basit demişsin senin en başından beri yaptığın şey de basitlik en ufak örnek de hemcinsine böyle küfürler savurman. burada millete küfürler yağdırarak babacan bir insan olamazsın aksine BASİT oluyorsun. Daha fazla küçük duruma düşmemen için konuşuyoruz ama alışmadık götte don durmuyor o yüzden sen kendi seviyendekilerle ötmeye devam et canım benim bu lig sana hayli büyük.
Hahahhaah aynen ya ben çok çirkinim evet bakmıyorlar bana hahahahahh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ezikk orspiii ulan konuşmaya bile cesaret edemiyorlar ki kaç tanesi köpek peşimde hahahah kıskanç köpek kudur evde kaldığın için seni senin gibi tipsize vermişler a... min yanıyor acısını milletten almaya kalkıyon ama sen a... mini ona buna kendin sürtüyonki ezik ve çirkin oldugun için seni kaynanan gorumcelerin bile muhattapa almıyor Allah bilir gelmiş burada ağır abi ayakları yapiyor hahahhaahha ezikk orsppu seniiii 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben bu bıyıklı kezbanla muhatap olmazdım ama nicki görünce çok sinirlendim kürt adı altında türkluge hakaret ederek çatışma çıkarmaya çalışıyor bölücülük yapıyor aslında terör yani. O gibiler yüzünden kürtler ayrımcılığa uğruyor böyleleri yüzünden oluyor bir çürük elma tüm sepeti çürütüyor
Ve kendini en önemli yerde, sosyal medyada gösteriyor. Kürt olsun olmasın bizler kimseyi böyle ayırmayız. Kendi aramızdada böyle zihniyetsiz çok fazla insan kendinde biter işi. Ama o Türk kızlarına, kadınlarına genelleme bi küfür ediyor terbiyesiz bundan ne beklenir ki zaten
KÜRTOGLU KÜRDÜM türkleride sevmek zorunda deilim hatta doğruyu demek gerekirse anne kürt baba Türk ama türkleri sevmiyorum sevmek zorunda da deilim hadi sevdirebiliyorsan sevdir orsswpuu
Ağır abi ayakları ne demek ya ahhhahhhahahah ya cidden senden hoşlanan adam varsa eğer gerçekten kendisine saygısı yoktur o kişiden uzak durmani tavsiye ederim kendisine saygısı olmayan insanın sana da hayri olmaz
Vallaha abla ben reel hayatta da kürtlugume laf edenin anasını s... kerm RABBIM'den başka kimseden korkum yok benim ki sizi sevmek zorunda deilim...
Seni gibi s... i... k delisi güzel tek aynen anası orssspu seni ajsjsjjs🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. Böyle küfürler ederek ne * yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama emin ol bu Ülkede senin gibileri de asla sevilmez. Sevmemeyi öğrenmişsin ama Saygı duymayı öğrenememişsin. Kaldı ki burada sana kimse şahsi kişiliğine laf bile etmemişken. Yazık ya acıyorum cidden.
Benim de anne türk baba kurt kimseye düşman değilim senin gibi cahillerle de çok muhatap olmuyorum istisnasin sen. Böyle olduğun sürece hayatın bk gibi olur sevmek zorunda değilsin ama çeşitli yerlerde hakaret yazarak kendi ırkını temsil etmiş oluyorsun ve aslında onları yanlış tanitiyorsun kötülük yapıyorsun sen aslında Kürt düşmanlığı yaratiyorsun suanda
Orssspu ananın ağzına yaprak çok benim bokkkkkkjum yakışır senin anan benim bokkjkkkumu yiyecek essek gibi yiyecek hemde hahahahah kudur ağla orspiii🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Boş boş yazıyorsun da ne oluyor rabbim diyip de durma komik oluyorsun rabbin herkere hakaret etmeni iftira atmani mi emrediyor?
Cok kuduruyorum şu an keko kızın teki anonimden küfür yazıyor diye :D
@Wingsssss Senin anan kerhane genelevinde çok yraaak yedirmisler orsssspu s... i... k delisi anan çikolata ambalajı gibi kaç kişinin altından geçmiş hahhaahah orssspu anan benim s... ctigim bokkkkkkkhkkkaqa benziyor çok yedirmisler anana çok vurmuşlar ajsjsjjs🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çikolata ambalajı dedi hahahahhahahahhahahahahahahhahahahahaha
A0 Türkçe ile bu kadar yazması bile mucize
Beni susturabilecenizi sanıyorsanız SUSTURAMAZSINIZ ALLAH'IN IZNIYLE...
Allah sponsor olmuş 😁 susmani istesek sana cevap vermeyiz konusmani istiyoruz aslında biz eğleniyoruz kekocan ahahah ta. sakli kiz
Konuşsana kız bıyıklı kezban hahahahahaha hadi amaaaaaaa eglendir bizi soytari
He yaaaa çok eyleniyom bende vallaha abla şu an varya beni çok güldürüyorsunuz hajshjsj🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Karşımda olsa ağzındaki dişlerini dökeceğim orsspu gelmiş bana artistlik yapıyor hahahhahah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahhahaha senin gülmek için bir standartin yoktur zaten IQ seviyen düşük olduğu için gülme eşiğin ona paraleldir 😁 farklı olan her zaman ilgi çekici ve eğlencelidir sen şu an çok eğlencelisin senin gibi çaresiz ezik bıyıklı kezban keko bir kız gormedigimiz için seninle ilgiliyiz bir kaç saatligine
Hahhahahah koptummm zaten burada eyleniyoruz iki yaw yaslariniza göre evde oturup yemek yapicaniza gelmiş kendinizi çocuk gibi kandiriyip y.. rrrak yemekten başka bir bkaaa yaramiyonuz hahahah anası skikkkler sizi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 gerçek hayatta sizin gibi karşımda oturmayı bırak Yanımda hadi gecemezler ama burası sanal eyleniyom sizle ne ayıp ajsjsjsjj
Kız Arizona kertenkelesi yazsana köle hadi eglendir bizi soytari senin hayata geliş amacın bu değil mi hadi eglendir şimdi bizi senin gibiler bize kendimizi iyi hissettirir senin gibiler sayesinde şükrediyoruz hahah
Sende Gt varsa isteğimi kabul ette ananı bir skiyim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ah canım a0 Türkçe eyleniyorum demiş kıyamam yasimiza göre yemek mi yapicakmisiz senin yasin çok mu küçük valla kocam el ustunde tutuyor senin gibi köle değilim senin hiç bir artı özelliğin olmadığı için s. k karşılığında kölelik yapmak zorunda kalacaksın kuzeninle
Vallaha senin gibilerinin sayesinde can sıkıntım geçiyor stres topumsunuz siz benim hahhahahahh🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben senin yalvarmalarinla kapımda köpek olup istek atmalarinla da egleniyorum hahaha gurursuz onursuz Kürt kızı istek atmış
Hahahah kocasıyla anlaşamayan 5 para değeri olmayan orssspu kaynanan bile seni yoluna yürümüyor gelmiş burada mutluluk rolleri yapıyor Allah bilir kaç tane gizli sorunda kocam beni önemsemiyor kaynanam şunu yapıyor demissindir 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kiro denmesi hoşuna gidiyor sanırım hhahahahab o. rspu kelimesi en azından kadınsı bir şey ben sana ta. sakli kamyoncu biyikli kezban diyorum hahahhahahahaha varya ağla yani
Ciddiye bile almiyorumki köpek gibi havlayan sensin demekki kuduruyorsunki eğleniyorum adı altında benimle basedebilecegini saniyon sokak orrrpusu seni ajsjsjsjsjsj
Kocam duvardan duvara demistim ahaghahahahaha yine mi gol değil Kürt kizi
Ben seninle baş etmiyorum seninle eğleniyorum seninle alay ediyor ve asagiliyorum kimseyi hiç asagilamam ama sen istisnasin hatta tek istisna çünkü bunu kazandın bu senin hakkın
Senin gibi goll yapma peşinde deilim Türk orssspusu hahahah burada erkeklere millete kendini sevdirmek için kendini fenomen yapmak için laf vurduğunu ya da goll yaptığını saniyon ama seni si... k... lemiyor bile anca sen s... k görünce azginligin gider sen kölesin sadece yatakta skilmek için almış kocan seni hahahahh🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sevgisiz orssspuuu
Ulan karşımda olsan bu kadar havlatmam seni kendini ambulansın içinde bulun ama burada artistlik kolay havlamaya devam sevgisiz orssspu ahahahahaha
🤣🤣🤣😁😁😁😁😁hahahah
Sen beni asagiladigini sanan ama beceremeyen bir eziksin çünkü elif gibi DİK duran birisini sen asagilayamazsin diyelimki öyle san sen he öyle aynen çocuksun ağlama hahahahhahaha ayyy ezikkk yaw sen kimsinki sen git bir a... min kıllarını al ajsjsjsksk
Kimin sevgisiz olduğu belli oluyor :) yeterince sevgi ve de ilgi görüyorum herkesten hıc endişen olmasın. Evet kocam yatakta biseyler yapmak icjn de evlendi ben evlenmemize gerek yok desem de o evlenerek ilişkiye girmek istedi :) sürekli cinsellikle ilgili hakaretler yazıyorsun neyin eksikliğini cekiyorsan oraya vurmuş çenen :d
Elif gibi dik durmak mi hahahahhahah kızım tam bir canısı ne dik durması be beyin masturbasyonu yapıyorsun kimsenin umursmadigi beğenmediği bir şeysin kız bile diyemiyorum kim seninle yatmak istesin ki zaten ha bir de evlenmekten bahsediyor hangi canım seninle yatar kız mı yok başka sanmam o kadar çaresiz bir erkeğin olacağını.
Kız ezik seni cinseellige o kadar duskunsunki hahahahahah ondan açsın aç ben insanları kaleee almıyorum hayatımda olan insanları seçerek alırım kadın veya erkek olsun dostum olacak kişi benim için önemli olması lazım kenar mahalle ezikleriyle arkadaş olmuyorum ama ben sevdiklerimden ilgi görüyorum çok şükür ama en çok en çok beni YÜCE RABBIM SEVSIN insan sevse ne sevmese ne 😁😁😁😁😁😁
Hahhahahaha ulan sizin gibilerini ben umursamıyorum ha sizi gerçekten hayatta adam yerine koyan yok siz gelin beni görün bir ama sizde o cesaret yok çünkü kocasının bile adam yurduna koymadığını ben neye koyayım hahahahahhah vallaha öyle Bi köpek it oluyorlarki peşimde kadın olsun erkek olsun yani ama doğru sizi demekki adam yerine koymadiklari için kendinizden biliyorsunuz bu işi hahahh😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Rabbin seni neden sevsin herkese hakaret ediyorsun küfür ediyorsun rabbin de sevmiyordur emin ol. He evet cinselliğe düşkünüm sana ne ki bizim cinselligimizin seninle kesiştiği bir nokta yok seni ilgilendirmez eğer cinselliğe duskun değilsen doktora görün çünkü bu anormal bir şey burada gelmiş kendine erkek arayan sensin aptal seni seni kim ne yapsın ahahhaha
Ataerkil grizekali seni iki lafından biri kocan kaynanan görümcen.. senin hiç mi kişiliğin yok erkekleri bu kadar üstün goruyorsun yok erkek gibi kizim falanlar.. ne kadar çok meraklisin erkek tribününe oynamaya senin gibi bakmıyoruz dünyaya koca kölesi değiliz ama sen şimdiden köle olmuşsun çünkü başka bişey görmemişsin ki
Canım erkekler zaten peşimde köpek sen. ikinciyi arıyorsun sen 7 kocalı hürbüzsün ajjsjsjsjhahahahha yani burada başkasına verme arzun var hahahah ayrıca sen kimsinki RABBIM'le benim arama giriyorsun 5 para etmez ucuz bir kişiliğe sahipsin sen kimsinki onu bunun sı... çtı... ğı seni hahahahahah
Erkek gibi olmam seni hiç ilgilendirmez... eee bak kendi ağzınla dedin s.. i... k delisi olduğunu hahhaahhah🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Senin dalgani mi tasladım?
Kudur erkek delisi seni oğlum erkekleri alttan alıp her dediklerine boyun eğen sizin gibi tipsiz orssspulwr ben yapmam erkekler nerenin köpeği oluyorki boyun egeyim...
Sen tek başına yasa ve öl biz kadınlar ve erkekler birlikte mutluyuz sana da b. o. k yemek düşer
Hahahhahahah ezikkk köle seniii 1 ömür boyu rock! yiceksin ezikk orspuuuu basit ve değersizsin aslında 3 harfliler sizi 7 24 skiyor hahahahh🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Amiiinnn inşallah bir ömür boyu o dediğini yerim hahahhahahahahahah onsuz olmaz çünkü hayat onsuz hiç güzel değildir :D üç harfliler görünerek yapsınlar birazda yakışıklı taş gibi adam kılığına girip çok iyi olur hem de aldatmak sayılmaz grup vs iyi olur:D
HHahhaha demekki canin istiyor a... q s... i... k delisi seni hahahahah orssspu anandan gelmiş bu meslek sana ahahahahahh🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sen gurupla skiliyon demekki kocanla kayinin seni ikisi bir götürüyor hahahahahahahaj
Bana bak Kürt kardeşim ensest köpek o sizde olur bizde olmaz şerefsiz rabbim diyip duruyor bir de bıyıklı kezban kimsenin s. kmeyecegi itici pislik birilerini muhatap buldun kendine diye bırakamıyorsun şu an yazmaya devam ediyorsun anasının babasının bile sevmediği değersiz bedensin sen sadece
Kardeşim demedim duzeltmis o. r. o. spusu dedim
Kudurddduuuu hahahahahahha ayyy bu çok güzel kuduruk senii hahahahh🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kayinin la kaç saat yapiyon avrat ajsjsjsjsj
Aglaaa hahahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nasılda kudurdu o... russss... puuuuuuu
Böyle seylere aklın calistigina göre aileden görmüşsün demekki anana yapmışlar ki bu kadar detaylı konusabiliyorsun pislik seni rabbim diye neler neler diyor
Asiretini söyle çabuk
Kudurrrrr orrrrrrrussssssspuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu benim anam hacı senin anan gibi basit para delisi orrrrusssspumu ananida amcan zamanında götürmüş jajsjsjsjsj
Gtun yiyorsa asiretini söylersin
Çabuk asiretini yaz buraya sen yaz ben seni buldururum
Sen özele gelsene orrrrussspunun evladiij seni ajsjsjsjsj
Gtun yemiyor mu yazmaya yazmasan da buldururum seni asiretsiz soysuz
Bulunmazsa senin o. orrrrssspuuu anayin ammmmmina caksinlar orrrsuppu cocugu ananın ammmmni gtttunu sikkkkkkkkkkhkkkerim senin
Buldurr 😉😉😉😉 hahahahha kuduruk güzel kardeşim seniii buldur sen nasıl skiceeem seni elimden alabilene helal olsun
Yaz asiretini yaz korktun mu neden yazmıyorsun yazmazsan korkak şerefsizin tekisin
Sen de bilirsin aşiretin ne olduğunu kimi nasıl nereden bulduğunu çok iyi bilirsin tabiki zurnanın zırt dediği yerde onemsizler listesinde değilsen
Troll soru olduğunu düşünmüyorum ama tam mega mind bir hareket skwkkw
Demekki yeterince saygın vede sevgin yok kardeşim yazık...
Hediyenin bir önemi var galiba senin için hem çocuğun hemde hediyelerin bir değeri yok
Allah'ım böyle hediyeler alan hatun nasip et memleketde ne insanlar var ya kıymet bilmedikten sonra.
Sana kiymet verip aliyo ayip günah emeklerinj satıyorsun istediğin kadar kötü durumda ol
Hediye yerine direk parasını isteyeydin hem karlı çıkarsın 😂
Ya hatıra onlar sana alınmış özel şeyler abi nasıl yapabiliyorsunuz şunu ya ayıp
İstemesi cok sacma ama ne yazik ki bazi erkekler isteyebiliyor bunu da goz onunde bulundurman iyi olabilir
Yemin ederim 1 gram bile bu soruna inanasım gelmedi
İsteyebilir... satman dogru değil, çünkü adami geçim kapısı yapmışsın.. gerçi adam niye pahali hediye alıyor ki... ayrılın bitsin
Yok erkak arkadaşın güzel kardeşim bir marka olduğundan böyle bir şey yapmaz. Çünkü güzel kardeşim.
İnşallah ister. Erkek arkadaşına çok üzüldüm. Eğer sen ona değer versen aldığı hediyeleri satmazdın. Onu ve sevgisini haketmiyorsun.
Sende maneviyat yok sanırım tamam durumun olmayabilir ama böyle bişey yapman çok yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?