Bu sonucun yaşanmaması o bir hediye almışsa aynı değere sahip karşı taraf ta bir hediye almalı ki kendi yaptığı şey gözüne çok gelmesin. Tek taraflı olunca karakter sorunu yaşayanlar açısından biraz can sıkıcı olabiliyor evet. Onun için karşılıklı adım atmakta her zaman yarar var.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 554 cevap paylaştı.
Bana almış olduğu hiçbir şeyi geri vermem. Sevgilim bana bir hediye aldıysa mutlaka bende bir şeyler almışımdır. Ya da bir yere gitmişizdir. O zaman bende yediklerinin parasını isteyeyim kendimi daha küçük düşereyim. Saçma sapan durumlar, hayatımda bu istekte bulunan bir hatun olmadı.
Sıkıntı yok. Geri verirdim. Zaten baktıkça onu hatırlayıp duracağım. Beni kendinden kurtarır. Bundan sonrası da onun sıkıntısı olur. Bana aldığı şeylere baktıkça neticede beni hatırlar. Hoş, yani vaktinde başkasından da geri istemediyse...
Ayy en nefret ettiğim tiplemeler. Başıma hiç gelmedi böyle bir durum ama hediyelerini istese çöp poşetinin içine tüm hediyeleri doldurur kapının önüne bırakırım. Gel al kapının önünden derim. Gelir alırsa alır almazsa çöpü boylar
o soylemedin kendim geri gonderirdim... ki oyle de yapmistim zamaninda. ayrildigim birinin esyalarini ne diye sakliyacagim. ama ona verdigim hic biseyi geri istemedim. ne yaparsa yapsin isterse aatsin umurumda degil. yeter ki benim gozum gormesin
Iyi bari her kiminse sabir versin Allah ona sahiden gülmek bir yana iğrenç bir şey onları alırken sanki erkekmi yalvardı ona al dedi her şey iyi gündemi yani kötü günde düşmandan betermi olunuyormus pes yani
Ulan ne cimri be. Benden hediyeleri ister ise valla gözünün önünde yakarım. Ne ayıp bir şey ya. Madem geri isteyecek, ne boka veriyor? İnat değil mi? Yakarım gözünün önünde.
Anlayışla karşılar fazlasıyla geri veririm seviyorsam saklamak canımı yakar hele ki bu isteğinden sonra sevgim bitmisse saklamak gereksiz olur yüzsüz gibi beni bırakanin eşyalarını kullanamamm
Dipnot: bu olay başına geldi ve taraflar hediyeleri birbirine göndermedi hediyelerin sonu küçük cocuklara dağıtıldı ve çöpe atıldı
Çöpe atar resmini de çeker onu gonderirdim bu ne rezillik ya hediye isteme nedir dedi bir zamanlar kendisinin de sevgilisinin gönderdiği paraları iade eden madur kız 😀😏var böyle karakter yoksunları
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gel al derim. Evde son bi posta mı atarım. Hediyelerle birlikte uğurlarım