Ayrılık sonrası verdiğiniz hediyeleri geri ister misiniz? Sizden geri istense tepkiniz ne olur?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılık sonrası verdiğiniz hediyeleri geri ister misiniz? Sizden geri istense tepkiniz ne olur?

Bu yüzden hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı yani hediye alırım veya benden hediyeyi geri ister diye değil, düzenli olarak bir aşk hayatı ve sevgili hayatım olmadı genel anlamda insanların fazla maddiyat içerisine girmeleri ilişkilerde birtakım zararları neden olmaktadır, elbette sevdiğini sana güzel sürprizler küçük hediyeler almak güzel duygulardır.
Fakat pahalı hediyeler bilgisayar cep telefonu ya da elektronik cihazlar gibi çok değerli kıymetli hediyeler ve bunun yanında çeşitli hediyeler alırken biraz daha bütçenize göre hareket etmeniz ayrılık durumlarında insanların yüzsüz bir şekilde eşyalarını geri istemesine neden olmaz, ancak yine de her ne olursa olsun kişilerin ayrıldıktan sonra aldığı hediyeleri geri istemesi kustuğunu yutması gibi olduğunu söyler peygamber efendimiz
Benim hiç sevgilim olmadı ama olsaydı da aldığı hediyeleri geri verirdim tabi ki de yani istediği sürece verirdim onun malı sonuçta ve demek ki önemi yokmuş derdim. ama ben hediye aldıysam birine ne olursa olsun geri istemem verdikten sonra onundur. ama benim tavsiyem Eski sevgilinizin isteğine olumsuz veya saldırgan bir şekilde tepki vermek yerine, sakin ve nezaketli bir şekilde cevap vermek daha iyi olabilir. Hemen cevap vermek yerine, isteğini düşünmek için zaman istemekte haklısınız. Aceleci kararlar vermek yerine duygusal olarak sakinleşmek önemlidir. Hediyeleri geri verme ihtimalini değerlendirmek isteyebilirsiniz. Eğer hediyeler size aitse ve geri verilmesinde sorun görmüyorsanız, bunu düşünebilirsiniz. Eski sevgilinizin isteği sizde duygusal rahatsızlık yaratıyorsa, bu isteği kabul etmek zorunda değilsiniz. Kendi duygusal sınırlarınızı koruma hakkına sahipsiniz. Eski sevgilinizle dürüst ve diplomatik bir şekilde iletişim kurun. İsteklerinizi ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu durumda kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve rahatlığınızı önceliklendirmeniz önemlidir. Kendinizi zorunlu hissetmeden ve rahatsızlık duymadan hareket etmelisiniz. Eğer durum sizi zorluyorsa veya endişe duyuyorsanız, aileniz, arkadaşlarınız veya bir danışman gibi destek alabileceğiniz kişilere başvurabilirsiniz.
Çok gereksiz bir hareket. Üstüne fazlasını da verirdim ki bir daha bulaşmasın !
Özel eşyadan bahsediyorsak, verilmeli o başka konu.
Ama hediye zaten adından belli olduğu üzere hediye edilmiş. Yani o mal neyse, kime hediye edilmişse artık onundur. Ben sana hediye ettim ama hala benim diye bir şey yok.
Hediye geri alınmaz. Bu etik olmadığı gibi, mantıklı da değildir.
Bazı malları parası karşılığında satarsınız, bazı malları bir gülüş karşılığında satarsınız.
Parasını ödeyip aldığın bir şey kimindir? Senindir. Satıcı gelip, ver bakalım bu benim malım diyebilir mi? Arkadaşım parasını ödedim aldım dersin.
Şimdi burada da satıcı eski sevgilin. Ödeme olarak para almamış, mutluluk ve gülücük almış. Kalkıp sana ver bana diyebilir mi? Diyemez, mantıksız olur, saçmadır...
Sen ver. Al senin olsun de. Karaktersiz herif...
Gözünün önünde çöpe doldururum, al karıştır seversin derim 😅
Ahhaa harikasın 😂😂
😅 ama kaşınmasın ya, alınan hediye geri istenir mi o kim köpeeek djdj
Hiiççç yanii jdjdjf
Teşekkür ederim 🌸🌸☺️
Rica ederim 🌸🩷
Cevap
28Cevap
Merhaba,
Ayrılık sonrası, ayrılırken ki ruh halime bağlı, neden ayrıldığımıza bağlı olarak değişir farklılık gösterir!
İnsan gibi saygılı bir şekilde ayrıldıysak evet veririm hediyelerini!
Sanırım bende geri isterim, sonra da yakarım onları gerçi para ediyorsa satarım, abur cubur alır yerim filan, çocuklar ile yeriz! 😅
Benim için anısı olan kişisel bir eşyam ise kesinlikle isterdim. Mesela künyemi verdim diyelim (asla vermem gerçi) onu geri isterdim ancak satın aldığım şeyleri istemezdim. Ayrıldığım bir insan ile iletişimi uzatmak istemem.
Nasıl bı hediye almış olabilir ki geri istiyor. Altın falan mı aldı sana ya da telefon vs
Sorunun benle ilgisi yok
Eşyalarımı istedim de hediye istemek nedir ya?
Neden hediye ediyorsun o zaman?
Satarsa çok iyi olur. Ben sattığını öğrenir ona 2 cümle kurarım neyi sattığını sapıtır.
Hediyeyi satmak istemekten daha aşağılık bir harekettir.
Çöpe atar fotosunuda ona atar buradan alırsın derim 😂😂😂
İsteyeceğin hediyeyi almazsın ki zaten hediye geri istenilmez. İstiyorsa en layık şekilde iade ederim🤭
Maddi ve manevi değeri olan şeyleri geri vermek gerek. Aldığı gömleği kazağı geri isteyen olmaz herhalde.. olursa da çöp poşetine koyup verirdim
Hay hay. Seve seve geri verirdim. Hatta yıllar önce ilk sevdiğim kız ile ayrıldığımda bana verdiği hediyeleri parça parça edip kargo ile kendisine geri göndermiştim.
Ben ayrılık önceside sonrasıda onun için çektiğim krediyi ödemeye devam ettim anasını satım, ne hediye istemesi :D
Hediyenin büyüğünü vermişsin daha napıcan😂
Bunun adına hediye değilde enayilik denirdi, gençlik zamanları işte insanın gözü görmüyor :D o kredi ile o zamanlar araba alınıyordu :)) Hediye aldığım telefon vs saymıyorum bile :D
Duruma nasıl baktığın önemli enayi deme hediye de, yanlış deme tecrübe de 😅
Böyle böyle avut kendini diyorsun :D
Nasıl varoşça bi hareket yaa. Tamam sana alınanları gider kendin geri verirsin de karşı tarafın istemesi komik.. tuhaf..
Ayrılsak bile verdiğim hediyeleri istemem ya. Bu çok utanç verici bişey bence. Ama o isterse geri veririm alsın gitsin
Nasıl ayrıldığıma bağlı ve eşyaları sevip sevmememe🤔 eğer iyi ayrıldıysam isterse veririm ama kötü ayrıldıysak rüyasında veya letgo da görür 😂😂
Kötü de ayrılsan vermen gerekiyor😅
Banane hayatta vermem 😂😂 benim o sonuçta vermeseydi 😂
O çöpe gideceğine şu çöpe gitmiş olur. Gönderirim.
Belki benim adıma hayır yapacak yazık kıyamam 😅
Verirdim hatta buluşma yapmazdım kargolardjm aynı şehirde olsak bile ve bir daha irtibat kurmazdim asla ne kadar çok seversen sev bu acizlik
Geri istemem sxkimde olmaz. Geri isterse de veremem çünkü ayrılık sonrası hepsini çöpe atarım tutmam ona ait olanı
Hepsini paketler unutamayacağı bir hediye koyar veririm
Ama bir daha da bana ulaşmaması için elimden geleni yaparim
Geri istemem. O isterse karşı ödemeli kargoyla gönderirim..
"İyi ki ayrılmışım" şeklinde olur. 🤬
Ben istemem o isterse veririm... ayrilirken o gururu yine yaşarım
İstese bile yapacak bisey yok bitmişse eğer hediyesi de bende bitmiştir çöp olmuştur Çünkü
Kimsenin birşeyi kalsın istemem o söylemeden veririm veya gönderirim.
İsteyebilir ve geri veririm ilişki bitmiş hatırlatacak hiçbir şey kalmamalı iki taraftada
Geri istemezdim. İsteyene de verirdim tek laf etmeden, kendi kararıdır
Verirdim zaten kalsın istemem ama geri istemesi ayrı yüzsüzlük.
İstemem, isteyen olursa da yakar, küllerini yollarım
istemesine gerek kalmadan göndermiş olurum ya da atmış
istiyora gider çöpten toplar meraklıysa
Öyle bir sevgilim olamaz.. bu kadar karaktersiz birini sevgili olarak seçmiş olamam kendime. kizarim
Ben minnet etmem. Ama sinirle isteyende olabilir onada bişey diyemem. O noktaya gelinen durum önemli
Öylece vermem ya kafasına atarım ya didik didik eder veririm belli olmaz ama sağlam vermem o kesin...
Çöp poşetiyle kapının önüne koyarım, gelip alsın.
Yakmadığına dua etsin
Çöp poşetine koysun hele napıyorum bak ben sana çöp poşeti ile mi gönderdim o kadar kargo yaptım paketleme yaptım 😅Para ödedim ulan 🤣
@Kim-Bilir-Belkidee hakedene hakettiği gibi davranıyor sorun yok 😂
Gönül ister benzinle yakmak pahalı şimdi sırf bu yüzden hediye almalarını istemiyorum uğraşamam ben sizinle diyip sjdkdk
Hediye verilen şey geri alınır mı? Alacaksa çöp poşetiyle alır.
Ha 😅doğru orası da var Peri 😅çok haklısın bende yaparım yani o zaman düşünemedim de 😅
Sorun olursa çözeriz sıkıntı olana sıkıntı oluruz filan 😅
Hayırdır yani sjsjdi
Valla ben sadece birine hediye aldım 😅 Hediye kolisi yapmıştım ne var ne yok almıştım yani 😅
Ayıcık vardı büyükçe yeğenlerim oynar ziyan olmasın 😅 küreler vardı gül küçük prens çocuklar oynar 😅
Müzik kutusu vardı ben oynar severim 😅
Madem ayrıldık ver yani 😅
Kim kimin malına çöküyor 😅eşkıya mısınız anasını satiym 😅
Emanet mi bu hediye ya kaldı ki bana öyle şeyler almazlar hoşlanmıyorum sjdkdk
Bende zaten bilmediğim anlamadığım için çok şey aldım paketledim ilk oldu 😅
Ben anama bile hediye almam para veririm annecim ne istersen al derim hatta birlikte alalım sen bana söyle alayım filan
Yuh artik derdim icimden. Zaten o istemeden yollardm her seyini
hediyeleri veririm güszel de bir söverim
Bu kadarcık mı ksjdjd
napayım ki zerre umursamam daha öyle birini :D
Waffleını ye sinir et yolla sjdjdj
waffleı yüzüne fırlatsak ya :D
O da olur bana bunlarla gel yaa 😂
klasşdsa tam senin kalemin işler :D
Bunlar hafif bile ama idare eder 😂
olsun bizden bu kadar çıkıyor peri idare et :D
Bence bir hediye verildikten sonra o kişiye aittir. Küssem bile lafını edip geri istemem onun artık ama isteyeninkinide veririm tabi
Tabiki pahalı hediyeleri veririm. Çorap, iç çamaşırı aldıysa onları yırtar atarım onada vermem.
Verirdim ve ondan ayrılma kararı aldığım için bir kez daha kendimle gurur duyardım
Sinirden söylemis olabilir. gercekse bile güzelce bir kutuya koy. ver
hepsini kolileyip karsi odemeli sekilde kargolamistim
Tebrikler 😅
Saçmalamasın dolapta satarım ben onları 😂
Mantıklı yani 😅 ekonomi berbat filan ekonomiye can verelim 😅
@Kim-Bilir-Belkidee o kadar zaman harcamışım bari işe yarasın ama değil mi 😂😂
Evet evet kesinlikle 😅 Zaman hepsinden kıymetli ömür yahu bu ömür 😅 Hiçbir para ölçemez 😅
@Kim-Bilir-Belkidee ölçemez ama anlık mutluluk verebilir 😂
Katılıyorum 😅Mutlu günler dilerim Hoşçakal'ın
@Kim-Bilir-Belkidee size de iyi günler 🌸
EyvAllah 🌸
çöpe attım oradan alabilirsin tabiki
Kararına saygı duymak gerekir
Alır veririm onun eşyalarına kalmadım
Gözünün önünde çöpe atarım shhshd
Hayır benim derim kflse
Al başına çal derim geri veririm
Söyletmeden iade ederdim.
İsterse gönderirim olay çıkarmam
Şaşırmadım olurdu muhtemelen
Atarım kafasına ki attım da
Kafasına çarparım bana aldığı hediyeleri.
Hepsini veririm. Gerek yok bende kalmasına
Geri veririm ama başkasıyla yollarım
Çoktan çöpe gider isteyemez
Çöpe atarım ona niye vereyim?
Yari fiyatına sana bırakırım 🤣
Geri verirdim.
Kalmasının anlamı yok zaten isteyebilir
Çok komik ya hediye geri alınmaz ki
Sevgilim olmadı
Konu o değil olmasına gerek yok 😅
@Kim-Bilir-Belkidee sevgilim olmadan daha onca yasamadigim duyguyu tahminle anlatmak istemiyorum.
Hımm, olabilir, canınız sağolsun 😅
s*ktirsin mk
Al başına çal 🤣
Bence de nasıl yüzsüzlük o bee
Igrenti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?