Tamam gel, vereceğim diyenlerden misiniz, yoksa attım onları falan mı dersiniz, yoksa ne kadar yanlış biriyle birlikte olmuşum yazık be mi dersiniz, dersiniz de dersiniz...
Ayrılık sonrası aldığı hediyeleri geri isteyen sevgiliye tepkiniz ne olur?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 375 cevap paylaştı.
Ayrılık sonrası hediyeleri istemesine hiç gerek yok. O istemeden bütün hediyeleri geri yollarım hayatımda olmayan birinin hediyelerini ne yapayım asla kullanmam ama ona aldığım hediyeleri geri yolla demem. O hediyeleri ne yapacağım bana ne faydası olacak
Öncelikle ben hediye sevmem, herkesten de rica ederim bana hediye almamasını. Gerek yok. İlle alınmışsa da sonrası kimseyi ilgilendirmez. Ayrılık sonrası canım isterse çöpe atarım, istersem geri dönüşüme, istersem başımın gözümün sadakası diye bir ihtiyaç sahibine veririm. Böylesi bir mesaja cevap vermem, yalnızca engellerim. Kendi kafasına göre bana hediye alıp, sonra da kafasına göre beni böyle bir çirkinliğin içine çekemez. Elimde milyar dolarlar olsa alınanların parasını karşı tarafa atmam, sırf bu terbiyesiz yaklaşımından. Aldığı her şey duruyor bile olsa göndermem. Attığı bu mesaj üzerine biraz düşünüp aydınlanmasına vesile bile olabilirim belki. O kapasitede birisi ise…
Çok saçma bir durum bence. Sonuçta sen alıyorsan karşı tarafta alıyor. Hediye bir kere geri istenmez ki😂 Ben hediye aldığım kişiye kalitesiz bir şey almayı sevmiyorum. Paraya kıyarım bu konuda. Sen öyle yapınca karşı taraf da öyle yapıyor. Benden geri istemeye kalksa bir 30 bin filan ödemem gerekirdi herhalde 😅😅 bence kesinlikle istenmesin
istemekte bence edepsizlik. hediye ederken ayrılırsak alırım şartıyla mı verdin ki ayrılınca geri istiyorsun. bi de bu kadar ilişkinin seviyesini düşürmemek lazım. iyiy ya da kötü bi yaşanmışlık işte bittiği yerde kalmalı. tabi en önemlisi saçma sapan insanlardan akıl alıpta bunları yapmamak lazım...
Bir defa başıma geldi ben iade etmek istemiştim herşeyini istememişti çöpe attığım günü unutmam o gündür ilişkiler içinde hediyeleşilmesinden yana değilim kimseyede önermiyorum. En azından ilişki rayına oturmadan iyice tanımadan hediyeleşilmemeli🤷♀️
Alışveriş & Hediyeler konusunda 554 cevap paylaştı.
Alır çöpe atarım. Sonra fotoğrafını atarım. Böyle saçma sapan, çocukça durumlarla uğraşamam. O zaman almasaydı kardeşim, bir de bunun derdine mi düşüyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 324 cevap paylaştı.
O istemeden zaten ben onları atmış olurum. Ben iletişimi kestiğim hatırlamak istemediğim birinin bana hediye ettiği herşeyi başkasına hediye eder veya geri dönüşüme atarım. Hediyelerini geri isteyen kişiye iban at parası neyse gönderirim derim...
Büyük bir koli alırım. İçine büyük kaldırım taşlarıyla doldurup, üstüne de onun bana aldığı hediyeleri koyup. Adresine karşı ödemeli olarak gönderirim. Ödeyeceği kargo parası da benim ona yaptığım son güzellik olur 😂😂
Hiçbir şey demem. Duruyorsa hediyeler geri veririm. Yoksa parasını yazmış malum onu öderim. Hata onda değil belli ki erkek nasıl bir kadın olduğunu anlamamış. Dolayısı ile kendimi suçlarım, kadını değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Maddi değeri yüksek bişeyse tabii ki geri isterim , neden istemeyeyim sevdiğim insana almıştım fakat şimdi gitmiş başka biriyle sevgili ve benim hediyemi kullanmaya devam ediyor. Öncelikle nasıl ayrıldığımıza bakıp istenir iyi mi ayrıldık kötü mü ayrıldık falan. Ayrıca kendisinin onu atması lazım ben yeni bir sevgilim varken eski sevgilimden kalma birşeyi kullanamam mesela bu bana ters. Ha ama şu ana kadar aldığım hediyeleri de istemedim sonuçta napıcam götüme mi sokucam.
Bana harcadığı paraları da hesaplar onları da gönderirim ki iyice utansın tişört vs az kalır. Madem isteyecek kadar küçüldü ben de tam küçültürüm onu ki böcek gibi ezilsin
Ayrılırken görünmemesi lazım böyle şeylerin. Karakter burada ortaya çıkıyor bir kez daha. Alınan alınmış konusu bile açılmaması lazım. Ne aldığım şeylerin lafını ederim ne de alınanın.
Bunu demesine kesinlikle fırsat vermezdim benim resimleri yakıp hediyelerini çöpe atmışlıgım var bana bu şekilde cesaret edip yazamaz bile canını okurum öyle eski sevgilininn
Bunu yapacaksa hiç almasın. Sanırım laflarımla ezer aldıklarını da kafasına geçirirdim. Ben asla geri istemem geri vermesini de kabul etmem. Pişman olacağım şeyi baştan yapmam
Oturup bunların hesabını yapacak biriysen o hediyeleri neden aldın mal denir buna. Bence yüzüne çal ve Allah’ın cimrisi NeXT’ine verirsin artık paçoz diyin
Yani atarım ki çöpe kendim de geri istemem. İsteyene de kuruşu kuruşuna öderim ya kimsenin arkamdan konuşmasını istemem. Herkes kendine yakışanı yapar.
Knk nap biliyon mu jsjsksld Buluşmaya biyere git. Kutu hazırla içine kirli kokan bi sweat koy eski bir pantolon hatta üstüne sıç akıllansın ve birdaha aldığı şeyleri yüze koymasın