Merhaba. Zaten böyle bir durum olsa ben o kişiden kendimi soyutlamışsam hediyelerini de aynı şekilde kullanacağımı hiç sanmıyorum. İstemeye kalmadan elinde bulur. Yani bu görüntüdeki mesajlara mahel vericeğimi düşünmüyorum.
Gorgusuzluk, verilen mal geri alinmaz. Ben vermem mesela. Havada bulut sen onlari unut. Varosmudur nedir o kiz? Akli sira intikam alicak iste, bak ben sana ne yapicam hesabi. Demek ki neymis, onemli olan zeka yasiymis, beyin buyumeyince, gelisimin hic bir onemi yokmus !!
Bu ne saçmalık yahu hediyenin lafı mı olur ben burda utandım kız yazarken utanmamis burdan resmen şunu çıkarıyorum ki : İlişki resmen çıkar üzerine kurulmuş ayıp ya sen de üzülme canım duruyorsa hediyler bir poşete koy hepsini sonra koy kapıya sen muhatap dahi olma öyle saygısız bir insanla muhatap dahi bile olunmaz öyle çöp kenarına falan koyma kendi saygini düşürme düzgün poşetle ararsın son kez surda alırsın diye hiç muhatap dahi olmazsin o da alır gider üzme kendini sen de sonra da engellersin her yerden kafan rahat olur.
Gıcıklığına görüldü atarım cevap yazmam eğer devam ederse engellerim. Bunların peşine düşmek bilmem nerenin salaklığı (en iyi/hafif kelimeyi kullandım).
Normal bir davranış Eski ise onda beni hatırlatacak bir şey kalması gerekmez Bende de onu hatırlatacak bir şey kalması gerekmez Bana göndermese bile çöpe atmasını isterim
Aşırı saçma ucuz ve basit bir haraket…. Nişanlıma bu güne kadar kaç bin TL harcamışımdır hesap bile yapmadım. Yapmam da beraberken ve onu sevdiğim için yaptığım masrafları ayrılınca istemem karaktersizlik olur bence
Of ne İgreç Yaratıklar Var Bunlara bu kadar yüz verilirse Herşeyi isterler Ay yaa Komik durum Yüz verdiyse görürüp verecek Yapacak bir şey yok Adam Hakklı bu durumda 😂😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Merhaba.
Zaten böyle bir durum olsa ben o kişiden kendimi soyutlamışsam hediyelerini de aynı şekilde kullanacağımı hiç sanmıyorum. İstemeye kalmadan elinde bulur. Yani bu görüntüdeki mesajlara mahel vericeğimi düşünmüyorum.
Gorgusuzluk, verilen mal geri alinmaz. Ben vermem mesela. Havada bulut sen onlari unut. Varosmudur nedir o kiz? Akli sira intikam alicak iste, bak ben sana ne yapicam hesabi. Demek ki neymis, onemli olan zeka yasiymis, beyin buyumeyince, gelisimin hic bir onemi yokmus !!
Bu ne saçmalık yahu hediyenin lafı mı olur ben burda utandım kız yazarken utanmamis burdan resmen şunu çıkarıyorum ki : İlişki resmen çıkar üzerine kurulmuş ayıp ya sen de üzülme canım duruyorsa hediyler bir poşete koy hepsini sonra koy kapıya sen muhatap dahi olma öyle saygısız bir insanla muhatap dahi bile olunmaz öyle çöp kenarına falan koyma kendi saygini düşürme düzgün poşetle ararsın son kez surda alırsın diye hiç muhatap dahi olmazsin o da alır gider üzme kendini sen de sonra da engellersin her yerden kafan rahat olur.
Arkadaşlar başıma geldi böyle bi şey çöpünü bile bırakmayın size aldığı görüp hatırlamaktansa verin gitsin
Geçmiş olsun o halde dost :)
Teşekkür ederim 😊
Suna benzer bir mesaj alacak olursam hesabina 2000 atarim, aciklamaya da fazlasi senden kurtulmam dolayisi ile verdigim sadakadir yazarim.
Bir sadaka bin bela defedermis, bu durumda bir bela icin bin sadaka veririm ben.
Kutunun içini taşla doldurup karşı ödemeli olarak yollarım 😅😂
Kralsın sen yaparsın vallahi bak bir iki aydır gördüğüm kadarıyla seni sen bunu yapabilecek bir yapıdasın fgf
Hediyelere önem veren banaa kalkıp bunu derse zaten kendini bitirmiş sayarım, ödesin sığır 😅😂
Sen de kendi hediyelrini iste o zaman intikam şart. D
Hiiç diyaloga giremem valla, suskunluğumuz asaletimiz olsunduu 😎
yürrüüü bee :D
Gıcıklığına görüldü atarım cevap yazmam eğer devam ederse engellerim. Bunların peşine düşmek bilmem nerenin salaklığı (en iyi/hafif kelimeyi kullandım).
Normal bir davranış
Eski ise onda beni hatırlatacak bir şey kalması gerekmez
Bende de onu hatırlatacak bir şey kalması gerekmez
Bana göndermese bile çöpe atmasını isterim
İstememesine rağmen göndermiştim bir kere gururlu bir insanım hayatta gelemem bu tarz iğrençliklere.. Keyifli günler..
Aralarında kurulan ilişkinin temelini sevgi değil de maddiyat üzerine kurulursa bu tür mesajları çokta haripsememek lazım.
Geri veririm zahmet ettirmez bana hem çöpe atmak için. Kargo ile geri gönderirim hatta alsın yeni sevgilisine versin sadakam olsun hahaha
O istemeden geri veririm zaten. Bende durmasını hem istemem, hemde ayrıldıktan sonra kullanamam bana verdiği hediyeleri…
Öyle bir şey isterse kargoya veririm adresine yollarım Bu kadar basit yok görüşmek için bahaneymiş falanmış filanmış o işler fasa fiso
Eşyaları, üstüne bi de o eşyaların parasını ve de imalı bi not hepsini bi kutuya koyarım kutuyu da kapımın önüne koyarım gelsin alsın
Yani böyle mantikda olan birini hayatıma zaten başında almam 😂 ama oldu da istedi büyük ihtimal görüşme amaçlı bahane derdim
Gülerim ve karşı ödemeli kargoya veririm ya da o hediyelerin hepsini letgo da satarım parasını pttile gönderirim
Üstüne cebine para koyarım al lazım olur ezik derim jdjdbd
Çöpe attım, muhtaç olduğunu bilseydim geri verirdim derim. Parasını da hesabına yatırırım.
Hediye edilen bir şey geri alınmaz, onun için vermem de geri almam da.
Eskici değilim bu yüzden o bunu dillendirmeden ben eşyalarını vermiş olurum.
Çöp poşedine koyar çöpe koyar konum atarım gel al diye
Terbiyesiz derim ve asla yüzüne bakmam. Allah öyle açından, görgüsüzünden korusun.
Geri vermek istediğinde bile reddederim. Geri istemek nedir ya
Bende 1190 TL yollayıp üstü kalsın derdim galiba 😂 başımın gözümün sadakası olsun yazardım hatta 🤣
Yuh istemem de istetmemde veririm ne aldıysa hemen ayrılınca.
Ama çok ayıp... gerçi karakter meselesi ya da acayip nefret hissi
Aşırı saçma ucuz ve basit bir haraket…. Nişanlıma bu güne kadar kaç bin TL harcamışımdır hesap bile yapmadım. Yapmam da beraberken ve onu sevdiğim için yaptığım masrafları ayrılınca istemem karaktersizlik olur bence
Of ne İgreç Yaratıklar Var Bunlara bu kadar yüz verilirse Herşeyi isterler Ay yaa Komik durum Yüz verdiyse görürüp verecek Yapacak bir şey yok Adam Hakklı bu durumda 😂😁
Yerinde olsam iyi bir kalaylar sonra engellerdim :))
Çok saçma, verdiğin hediye geri isteye çok aşalık bir şey
Cam hediye varsa alırım kafasına atarım al hediyen derim :)
Çok saçma bir davranış ya
Yok artık hahaha asla istemem bu ne ya
Çöpe bırakır git al derim
Böyle bir mesaj alsam direk engellerim galiba :)
Bulabilirsiniz alır tabii
Sevişme parası istemesinde :)
Bu ne varoşluk der ayrıldığıma şükrederim
Adının anıl olduğunu öğrendim takıldığım yer 😂😂
Bu kişi ben değilim eğer onu diyorsan, fotoğraf alıntı. İsmim Anıl değil benim. Ha bana diyorsan eğer :D
Hepten fakesin 😂😂
Fake değilim sen çok yanlış anladın olayı, görseldeki fotoğrafı internetten aldım. Yani o olayı yaşayan kişi ben değilim.
Hmm anladım
Kafasına kafasına atarım
Al hepsi senin olsu :d
alırım o hediyeleri suratına çarparım
Veririm al başına çal yüzsüz herif derim
Ne bu böyle tefeci gibi😂😂😂
O dile getirmeden verilmeli zaten.
Israrcı olmam veririm
yeni sevgilimde git al derim
Iyi ki ayrılmışım derim imxmekxmxj
Hala beni görmek istiyor demekki çöpe attım derdim
"duruyo" diyenden hayır gelmez zaten.
Şimdiden uyardım vermem
ne gerek varya almasaymis isteyecek se
Resmini çeker atarım baksın
Rezillikkk
Sende heosini çöoe at sonra konum at alsın çöpten.
Valla ben istememiştim ama o gönderdi sağolsun 😁
Acizce.
Salak bu kız resmen ver gitsin
Veririm
Kafasına fırlatırım