Bu ne saçmalık yahu hediyenin lafı mı olur ben burda utandım kız yazarken utanmamis burdan resmen şunu çıkarıyorum ki : İlişki resmen çıkar üzerine kurulmuş ayıp ya sen de üzülme canım duruyorsa hediyler bir poşete koy hepsini sonra koy kapıya sen muhatap dahi olma öyle saygısız bir insanla muhatap dahi bile olunmaz öyle çöp kenarına falan koyma kendi saygini düşürme düzgün poşetle ararsın son kez surda alırsın diye hiç muhatap dahi olmazsin o da alır gider üzme kendini sen de sonra da engellersin her yerden kafan rahat olur.
Merhaba. Zaten böyle bir durum olsa ben o kişiden kendimi soyutlamışsam hediyelerini de aynı şekilde kullanacağımı hiç sanmıyorum. İstemeye kalmadan elinde bulur. Yani bu görüntüdeki mesajlara mahel vericeğimi düşünmüyorum.
Gıcıklığına görüldü atarım cevap yazmam eğer devam ederse engellerim. Bunların peşine düşmek bilmem nerenin salaklığı (en iyi/hafif kelimeyi kullandım).
Gorgusuzluk, verilen mal geri alinmaz. Ben vermem mesela. Havada bulut sen onlari unut. Varosmudur nedir o kiz? Akli sira intikam alicak iste, bak ben sana ne yapicam hesabi. Demek ki neymis, onemli olan zeka yasiymis, beyin buyumeyince, gelisimin hic bir onemi yokmus !!
Normal bir davranış Eski ise onda beni hatırlatacak bir şey kalması gerekmez Bende de onu hatırlatacak bir şey kalması gerekmez Bana göndermese bile çöpe atmasını isterim
Aşırı saçma ucuz ve basit bir haraket…. Nişanlıma bu güne kadar kaç bin TL harcamışımdır hesap bile yapmadım. Yapmam da beraberken ve onu sevdiğim için yaptığım masrafları ayrılınca istemem karaktersizlik olur bence
Of ne İgreç Yaratıklar Var Bunlara bu kadar yüz verilirse Herşeyi isterler Ay yaa Komik durum Yüz verdiyse görürüp verecek Yapacak bir şey yok Adam Hakklı bu durumda 😂😁