Geri verirdim
Saklamaya devam ederdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kişiye duruma göre değişir mesela ben ona çok emek vermişsem oda beni çok üzmüşse zarar vermişse bana hediyelerini geri vermem cünkü o hediye benim hakkım istersem kullanırım veya çok tiksindiysem de o kişiden yakarım geri vermek yerine zaten ben hediyeyi karşılksız bırakmayı seven bir insan değilim karşılığında hediye aldıysam oda benim aldıklarımı vermek zorundadır
Daha da soğurdum. Saçma bulurdum bir yandan da. Düşüncem şu eğer ayrılık gerekçesi çok büyük bir sorunla olduysa örneğin ihanet gibi bir şeyse geri istenebilir belki ama bence pekte bir anlamı yok çünkü ne hali varsa görsün düşüncesine hakim olurdum.
Bence evlenmeden önce pahalı hediyeler alınmamalı. Günümüzde bakınca pahalı hediyeler alanlar var ayrılık olunca maalesef durum ortada.
Cevap
11Cevap
Ben verirdim
Böyle bir karaktersizlik yapıyorsa tabi ki veririm. Hediyeyi geri istemek nedir ya bu kadar çocuklaştınız mı cidden
Bence de çok basitçe
Aynen ya zaten öyle bir şey yapıyorsa bende direk hediyeyi ona geri iade ederdim alsın tepe tepe kullansın hiç sevmem öyle cimri insanları ya. O yüzden o saatten sonra ya çöpe atarım ya da geri veririm..
Verirdim geri. Onun hediyelerini her gordugumde o mendabur surati cikcak onume
Aynen bende tüm hediyeleri geri iade ederdim ona alsın tepe tepe kullansın. Onun aldığı iki kuruşluk hediyeyemi kaldım sanki ben. Cimri insanı hiç sevmem ya. Benden uzak dursun o derece.
Aynen
istemesine gerek bile kalmazdı giderken eline tutuştururum
Aynen bende direk verirdim kendisine istiyorsa yüzsüz gibi öyle dedikten sonra saklayacak halim yok ya. Alsın tepe tepe kullansın o kadar da gurursuz biri değilim öyle dedikten sonra saklayacak değilim.
:D yaşşa be
Geri verirdim napicam başka turşusunu kurucak halim yok :d
Hediye almadigim icin böyle seylere maruz kalmazdim, zaten öyle bi tiple ortamda bile olmamda neyse
der ve geri verirdim.
😆...
Hediye geri istenmez. İsteniyorsa ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamış olurum.
Verdiği hediyeleri geri istemek terbiyesizlik değil mi ya? Bankaya emanet para mı bırakıyorsun
O istemeden hepsini iade etmek isterdim zaten
Aynen bende hepsini aldığı tüm hediyeleri geri iade ederdim kendisine hiç sevmem böyle insanları ya. O yüzden geri iade ederdim o lafından sonra. Cimri insanı hiç sevmem ya uzak dursun.
Verirdim çeyizime koycak halim yok ya
O istemeden daha, geri verirdim.
Geri verirdim.
Aynen bende geri verirdim kendisine öyle dedikten sonra asla kullanmaz veya saklamazdım o kadar da gurursuz bir insan değilim. Yani ayrılır ayrılmaz tüm hediyeleri ona geri yollardım.
Çöpe atmak yerine ona veririm..
İsteyecek kadar yüzsüzse götürür yüzüne carpardim.
Verirdim ya
Saklarım
Veririm
Yüzüne çarpardım
Çarparım suratına
Aynen bende aynı şekilde aynısını yapardım. Hiç sevmem böyle şeylerin ayrıldıktan sonra laf söz olmasını. Yani böyle dedikten sonra ona tüm aldığı hediyeleri geri iade ederdim alsın tepe tepe kullansın.
Çöpe atardım gitsin alsın
Geri verirdim
Çöpe atardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?