Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Flört aşamasında yarının ne getireceğinin bir garantisi olmadığı için, içinden gelmiş olsa dahi kendini dizginlemeli ve pahalı hediyeler işini şimdilik ışin içine karıştırmamalısın.
Çünkü ileri de daha fazla daha fazla derken bir bakmışsın elinde onu mutlu edicek bir şeyin kalmamış.
Üstelik kızın kabul etmeme sebebi maddi veya manevi karşılığını veremeyeceği bir hediyenin yükümlülüğünü taşımak istemiyor olabilir.
Ayrıca bu pahalı hediyeler ancak parayı seven veya karşısında ki insanı sömürmeyi seven kişilerin hoşuna gider.
Onun ruhuna ve kalbine dokunabilecek türden hediyelere yönelmelisin. maddi değil maneviyat üzerine kurulan bir ilişki daha ileriye dönük ve sağlam olacaktır30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanlış anlama, belki içinden gelerek iyi bir şey yapmaya çalışmışsın ama flört ya da sevgili aşamasındayken altın almak biraz saçma bence.
Yani o kadar değerli olmayan ama takıldığı zaman güzel, estetik duran bir kolye ya da küpe alsaydın kabul edebilirdi.
Daha flört aşamasındayken altın almak karşı tarafta kötü anlaşılabilir, mesela "benim hiç bir özelliğim yok, benimle olmaya devam etmen için seni altın ile öldüllendiriyorum" gibi bir mesaja dönüşebilir,
ya da kız henüz kendinden emin değilken, seni sadece flört olarak görüyorken, ona altın alarak evlilik çağrışımına sebep olmuş olabilirsin, bu da kızda aniden kaldıramayacağı psikolojik bir yüke sebep olabilir ve senden soğumasına sebep olabilir.
Flört aşamasında altını kabul eden, hiç ses çıkarmadan alan kız tehlikelidir, senin flörtün bu açıdan düzgün birine benziyor.
Eğer eğitimli modern bir kız ise böyle şeyler yapma, kendinden soğutursun. Kezban ise atlar pahalı hediyelere onlardan da uzak dur zaten.20 Yorumla
Acaba hediyeyi neden kabul etmedi? Burada birden fazla düşünce olabilir. Bunu ona sormak gerekli. Nedense insanlar hep, başkalarının davranışlarını kendileri çözümlemeye çalışıyor. Yüz yüze sorup, anlamlandıramadıkları bir şeyin cevabını beklemek hiç alışılageldik bir şey değil sanırım. Ne olursa olsun ben bunun yanlısıyım. Tabii burada karşı tarafın da samimi ve içten olması şart. Gerçeğinden bağımsız bir sebep söylerse, bu soruna pek de çözüm olmayabilir. Bunları söylüyorum çünkü, bu düşüncenin altında yatan sebebi öğrendikten sonra, ancak o zaman sorduğun soruyu kayda değer bir şekilde yanıtlayabiliriz.
00 Yorumla
Altın nedir yaa bide flort’a ve 10 gram
Bence kimse kabul etmez
“10 gram hediye alacam-alayım”
10 gram 4.800 lira falan eder
Sen bir iphone 11 veya 12 al ya da whaç al bak nasıl kabul ederler
Ayrıca 3-4 kez lüks yemeğe ve gezmeye çık ortalama aynı hesap olur
Altın yerine pırlanta kolya al 7-8 bin liraya
Nasıl teşekkür eder
Ama altın gaklı bir durum
Kolye veya küpe desen (yüzük, bileziği es geçiyorum olmaz zaten) kızların %90’ı kabul etmez zaten ve bu evlenilenilecek anlamına gelmiyor10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Kızları potansiyel para yiyici olarak gördüğünüz için lüksü gösterişi sevmeyen bir kız gördüğünüzde bunu hemen evlenilicek kız olarak görüyorsunuz. Kız sadece sadeliğe önem veriyor ve belki de eşim olmayan kişiden pahalı olan hediyeler almam prensibi var. ya da en kötü ihtimalle akıl oyunu gerçekleştirmek için böyle davranıyor. Kadının zekasını küçümsemeyin erkeklerin zayıf noktalarını öyle bir kullanırki kendisini sizin gözünüzde tanrıça konumuna bile koyabilir.
EVLENİLİCEK KIZ kriteri ve anlayışınızı biraz gözden geçirmenizi ayrıca kadın ve erkek beyni zihin yapısını anlatan kitaplar okumanızı videolar izlemenizi tavsiye ederim20 Yorumla
+1 yılAyrılınca isteyip istememesinden dolayı değil, ben de kesinlikle kabul etmezdim. Ne gerek var? Hem o bana öyle bir hediye alsaydı benim de aynı fiyatta olan bir hediye almam gerekirdi ben de bunu karşılayamazdım. Hediyesini kanul etmem için ya evlenmemize çok az kalması gerek ya da evli olmamız gerek. Onun haricinde ben de kabul etmezdim. Aynı şekilde altta birileri hesap ödesin yeter yazmış. Buna kesinlikle katılmıyorum, kimse sırf kız olduğum için hesabımı ödemek zorunda değil. Ha, nasıl olur; O bir yemek ısmarlar, bir dahaki sefere ben ısmarlarım.
10 Yorumla
+1 yılFlörtümden pahalı hediyeler bende kabul etmezdim. Kötü hissettiriyor. Ne olucamız belli değil. Sonuçta bugün varız yarın yokuz. Belki evlilikle belki ayrılıkla sonuçlanıcak. Ben adamın emekle çalsp didinip kazandığı parayı kabul edemem. Sonra yük olur bana hiç gerek yok. Bir gül kafi yeter yanına da cici bi not. ya da süpriz yumurta alsın ya çok severim. Cikolatası güzel olmuyor ama içindeki oyuncakları seviyorum.🤣
40 Yorumla
+1 yılAlma ya, flört bir de. Alınmaz öyle şeyler kaba olur karşıdakini de mahcup eder. İncelikle düşünülmüş, küçük bir hediye daha iyi olur. Bu bir yemek kitabı olur, bir bitki olur, beraber geçirilen yeni yerler keşfedilen bir gün olur, bir şapka olur her şey olur ama pahalı hediyeler sadece para göstermek içindir.
22 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ne gösterişi. Benim ona karşı hislerim sadece takılmalık değil
- +1 yıl
O zaman şöyle şeyler almamanı tavsiye ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu evlenilecek kız ne demek?
Siz kızları kaça ayırıyorsunuz?
Bu evlenilecek kız ( evet test ettim vermedi demek ki namuslu)
Bu tek gecelik kızı ( Geçenlerde emlakçı Ahmet abi ayarladı en son onunla imiş diyorlar)
Kanka kız ( Kanka işte tüm yediğim pokları anlattığım kişi)
Kezban ( Ne şehir hayatına ayak uydurmuş ne de kendi hayatına)
Bu mu yani?51 Yorumla
Soran+1 yılOnu yanlış yazmışım. Benim değinmek istediğim hediyeyi kabul edip etmemesindeki amaçtı. Soruyu okuduktan sonra yanlış kelimler kullandığımı farkettim. Sınıfçı bir insan değilim yoksa
Flörte hediye pahali olursa neler olur.
1... Bu beni parasi ile elde etmek istiyor der.
2... Beni ucuz bir. kiz gibi gördü der.
3.. Hediye alan erkek kizi kendine mahkum eder gibi hissetrir.
4.. Dogru karar vermesini engellemiş olursun.
5.. Kendini borçlu hisseden kiz sana samimi olamaz.
6...7... daha. cokkk var..00 YorumlaBelli olmaz anlayamazsın yani çok prof rol yapar lar. Kabe İmamı gbi konuşup şeytan gbi sokar lar. Günde 5 bin TL harcatır yolda simitçi görürsün simit alalım mı dersin. Aaaa beb çok tutumlu biriyim boşa para harcatmam olmaz der 1000 tl lik yemege götürür seni simit yerine
00 YorumlaDoğru söylemiş art niyetli bir kız olsa acımaz alır seni bir güzel söğüşlerdi
Gel görki şanslıymışsın hem adap edep bilen hemde insan evladı bir kıza denk gelmişsin20 Yorumla
+1 yılYani flörte alınmaz flört bir ilişki türü değil daha ilişkiye bailamamışsınız. Sevgili vs değilsiniz. Flört döneminde böyle şeylerin alınması daha erken. Mesela flörtüm bana aşsa bende kabul etmem çünkü tek flörtüm o deüil bu yüzden üzülürüm.
33 Yorumla- +1 yıl
Kaç tane flörtün var dhebeb
- +1 yıl
@baranTek125 blm dlfkf
- +1 yıl
Keşke bende olsam onların içinde hdnene tüh 😢
Sebepsiz linç yemişsin birazcık🙁 soruna göre evlilik olur olmaz mı diye belirlenmesi zor ama bazı insanlar böyle hediyeler karşısında mahçup olabiliyo veya gerek duymuyo evlenilecek biri olup olmadığını buna göre belirlemek birazcık zor ileride değişir mi değişmez mi bunları göz önüne almak lazım 😌
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenilecek kız mı diye yanlış belirtmişim. Bende biliyorum böyle basit bir şeyden karakter analizi yapmak.
Gururlu olup cıkarcı bir kız olmadığını gösterir bu da güzel bir şeydir
50 YorumlaNe alaka flörtünse kabul etmez zaten
Sevgili olunca hediye etsen kabul ederdi
Bu seferde evlenicek kız değil diyecektin 😉
Ne saçma sorular böyle10 Yorumla
+1 yılFlortum diyorsun yani ortada bağlı bir sebep yok..
Sen nişandan sonra buna karar ver bence..
Nişandan sonra kızların çoğunun gözü dönüyor..
#Vesselam10 Yorumla
+1 yılÇok kaliteli bir kız görgüsüz değil bence
10 Gr altın değerinde bir takı mi alacaksınız yoksa direk 10 Gr mi alıp vereceksiniz?13 Yorumla
Soran+1 yılO görseldeki kolye işte 10 gr ağırlığında
- +1 yıl
Bana flortum böyle bir şey almak istese bana çok değer veriyor diye düşünürüm ve kabul ederim. Eğer bir ayrılık vs olursa da geri iade ederim kendisine. O almak istememekle belki sizinle bir gelecek düşünmüyor da olabilir en kotu ihtimalle
Soran+1 yılBenzer bir şey aldım geçenlerde. Israrla kabul edemem dedi. Israr edince almak durumunda kaldı
Ben hesabımı ödeyince bile rahatsız oluyorum altın hediye nasıl kabul edeyim ahahahahahhaha
40 YorumlaTek bu hareketinden evlenecek kız olduğuna karar vermek zor ama pahalı bir hediyeyi kabul etmemesi görgülü olduğunu gösteriyor bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi kız demek ki. Yoksa kızların %85-90 ingiltre gibi " sonuna kadar sömür ve hiç bir şey verme."
Altın eşyalar evli kadınlara ya da nişanlı olduğunuz kimselere alınmasını tavsiye ederim. Bişr kuyumcu olarak.22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDelinin tek geldi gene. 😂 ulan %15 pay bıraktım. İstersen kendini o kısma koy 🥰
Bence iyi bir kız. Su zamanda yorumlarda da göreceğin gibi para peşinde olan çok kız var. Eğer karakteri de duzgunse tam evlenilecek bir kız.
20 Yorumlakesin kürtsün sen hacim 🤣🤣 yanlis anlama bizim arkadas memleket dugunlerini adetlerini anlatti, duyunca kürt kizlarini kapsama alanimdan cikarttim afsgaha
00 Yorumla
+1 yıl10 gr altını şu an ki kuru baza alarak bir erkeğe hediye alsan o bile senle sevgili olabilir 😂 evliliği falan bilmem ama var mısın yok musun da hamdi beyin yüksek teklifine hayır demiş sevgilin 😂
00 Yorumla
+1 yılAkşam-akşam gözüm bayram etti içim açıldı teşekkürler. 😂
Evkenilecek kız diye ayırt etmen garip geldi. Ne alaka yani? Kadınlara bakınca evlenilecek kız, evlenilmeyecek kız olarak mı nitelendiriyorsun? İyi anlaşıyorsan seviyorsan evlenilecek kızdır) aşırı iyi bile olsa bunlardan 1i yoksa ilerlemez zaten.00 Yorumla
+1 yılSadece bu açıdan değil genel bir bakış açısıyla değerlendirme yapmak lazım. Önemli olan kalp güzelliğidir. Eşine sadık olsun, ihanet etmesin, arkasından iş çevirmesin, dobra olsun, dürüst olsun, bana değer versin ben bu kızı sevmesem de hayatımdan çıkarmam.
02 Yorumla- +1 yıl
Mesela benim hayatıma bir kız girdi diyelim ben bu özelliklerine bakarım. Bahsettiğim şey budur.
- +1 yıl
Sadece bu özelliğinden senden 5 puan aldı. Neden daha fazla puan toplamasın ki? Kalkıp da dört dörtlük olmasını bekleyemeyiz ama dört üçlük olsun. 😊😊
+1 yılKız doğrusunu yapmış, almamalısın. Sadece içinden geldiği için bile olsa, onun gözünü boyamak için değilse de almamalısın. Ayrılırsanız, anlaşmazlığa düşerseniz aranızda sorun olur.
00 Yorumla
+1 yılAyakta cekiyor olabilir. Insallah gercekten iyi biridir. Fakat neden daha flört ettigin birine altin alma geregi duyuyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 aydır görüşüyoruz ama
+1 yılEvlenmek için sadece maddi kriterlerin geçerli olduğunu düşünmüyorum. Kız arkadaşın için maddi değeri olan şeylerin belki de o kadar önemi yoktur. Mutlu günler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabimin sevgiliside böyleydi pahalı bişey istemem alma diyordu evlenmeye karar verdiler 50 bin liralık alyans istedi ve daha neler neler bunlara inanmayın göz boyamaktan başka bişey değil
32 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere hayat kurtaracak bi örnek vermişsin 👏👏👏
- +1 yıl
Herkes aynı değil ama.
Kabul eder normalde kadınlar. Ama sana gebe kalmak istemiyor olabilir. Ezilmek isteyen biri değil demekki
10 Yorumla
+1 yılFlörtün olduğu için demiş olabilir mi? Evlenirken şu kadar altın istiyorum derse?
13 Yorumla
Soran+1 yılDemez. İhtiyacı yok çünkü. Doktor kendisi
- +1 yıl
Doktor ve 10 gr altına pahalı mı diyor?
Soran+1 yılHaberi yok böyle hediye alacağımdan. Ama daha öncesinden pahalı hediye kabul edemem alma demişti
+1 yılEvlenirken belli olur ne olduğu. 5 dal bilezik isteriz adettir diye başlarlar evlenme lafını duyunca, benden söylemesi.
10 Yorumla10 gram altın hediye etmek isteyen sevgiliden direk ayrılırdım.
20 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir kırosun be 😛 bu gerçekten kıroluk 😛
20 Yorumla
+1 yılTek sebep değil tabi ki ama en azından gözü tok ve seni kullanmıyor demek ki
20 Yorumla
+1 yılBen de istemezdim. Altında kalmak gibi oluyor pahalı hediyeler olunca mahcup oluyorum
20 YorumlaNe güzel işte görgüsüz değil bazı kızlar Altin altın diye bağırıyor 😂😂
20 Yorumla
+1 yılşaka mısın sen ya birisi bana hediye olarak gram altın alıcam sana dese sen öküzün hangi cinsisin ya hangi mandıradansın derim
01 Yorumla
+1 yılİlk başta hep öyle olur nişanlılık ve evlilik döneminde bunu da al şunuda al sen meler başlar sen yenisin galiba kardeş
00 Yorumla
+1 yılNelere bakıp nelerle ilgilendiğinden konuşmalarından hangi hediye alacağını öğrenmelisin dikkat gerek
00 Yorumla
+1 yılFlört evresinde niye kabul etsin ki zaten ne saçma değerlendirmeleriniz var ya
10 Yorumla
+1 yılPahalı hediyeler kabul etmemek bir taktik? Bunu halen anlayamıyor musunuz😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Abartma ya 😀
- +1 yıl
Kadınları tanımadığın belli. Ailesi uyarmıştır kızı😂 “bir erkekten pahalı hediye alırsan karşılık vermelisin “vs vs türk ailelerine uyarla sen 😂
+1 yılHemen evlenilcek olmaz ama bu iyi bi yanı yani 1 puan aldı benden söylemesi
10 Yorumla
+1 yılFlört döneminde neden böyle bir şey yapıyorsun? Anlamsız…
10 YorumlaAynen, bu devirde erkeği sömürmeyen kız zor bulursun.
10 Yorumla
+1 yılİnsanların bu kadar kompleks yalanlar söylediği bi zamanda bu bir ölçüt değil.
00 YorumlaMaddi değeri dışında hiçbi anlamı olmayan bi hediye, aşırı lümpen
00 Yorumla
+1 yılNe boş insamlarsiniz yağh yorumlarda kanser soru da peğhhöö
00 Yorumla
+1 yılHediye alınıldığında, o kişiye söylenilmez ki. Gidip alınıp hediye verilir.
00 YorumlaFlörtüne...
Altın...
Almak...
Sanırım yazma nedenini anladım. Hayırlı işler.00 Yorumla
+1 yılhiç kimse resmi birlikte olmadığı bi kişiden pahalı hediye istemez sonradan görme olmadığı sürece.
00 YorumlaHem altına yatırım hem de kızı bağlama iyimiş ilerisi için.
00 Yorumla
+1 yılTek başına bu detay, bu soruya cevap vermek için yeterli değildir.
00 YorumlaO almazsa bana ver puhaha aşxvjaxghş😂 Şaka şaka. Kız kibarlık yapıp almamış
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Böyle ayırt edemezsin birader. Ama kız flörtünse bundan sonra sana iyi gözle bakmaz.
00 YorumlaYani bende kabul etmem hani adı konmadan ne gerek var
00 Yorumla
+1 yılKanka bak bence bir kıza alınması gereken hediye maddiyattan çok maneviyata bakar belki bir çiçeğe bile mutlu olur ha bunlara mutlu olmuyorsa gözü başka yerdedir. Bir insan sevince sevdiği kişi küçük şeyler yapsada mutlu olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel düşünmüşsün ama Evlilik olursa alırsın pahalı hediyeleri aksi takdirde kızın elinde kalırsa kötü hisseder sende öyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlörte altın verildiğini ilk defa duydum nişanlın değil, eşin değil?
12 Yorumla
Soran+1 yılNe fark eder. Böyle hediyeler almak için illa o sıfatla mı alınır
Cevap sahibi+1 yılo zaman çok kandırılırsın
+1 yılBunlar biraz fazla gibi gerçekten. Evlenilecek kız olduğunu diğer davranışları ile beraber anlayabilirsin ama aferin pahalı şeyler istemiyorum demiş hoşuma gitti. Başkası olsa onu alır harcar.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜff saçma saçma sorular. İlla bunda mı belli olur evlenilecek kız olduğu?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlara güvenmiyorum zarf atmış da olabilir. İlk önce şöyle böyle der sonra kanını emer aman diyeyim
00 Yorumla
+1 yılBana hediye et kanka ya boşuna gitmesin hediyen mahsadın sevindirmek değil mi 😀
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne