Aile & Toplum Annem, nişanlın düğüm günü hediyesi almazsa sen de alma bir daha diyor. Mantıklı mı sizce? _Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yani ben ona aldım ama o bana almazsa ben almayacak mıyım? Nasıl mantık bu?🌸🤍☺️ Güncellemeler+1 yıl Doğum günü hediyesi Annem, nişanlın düğüm günü hediyesi almazsa sen de alma bir daha diyor. Mantıklı mı sizce? Cevapla Nişan Soruları Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Az veren candan çok veren maldan hatırlamak yetet 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Nişanlın da alır herhalde düğün hediyesi o kadar da düşüncesiz olunmaz. 0 1 Yorumla _Beyza_13 +1 yıl Düşüncesiz biri değil Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl biz anlamayız öyle düğüm gününden düğün gününden falan 0 0 Yorumla
latidaas Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Hediye almayan erkek te hiç çekilmiyor ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Az veren candan çok veren maldan hatırlamak yetet
Nişanlın da alır herhalde düğün hediyesi o kadar da düşüncesiz olunmaz.
Düşüncesiz biri değil
biz anlamayız öyle düğüm gününden düğün gününden falan
Hediye almayan erkek te hiç çekilmiyor ya
Mantıksız
almasin kimse
Değişik konu bu