Geçen sene aldım annesine de babasına da ama bu sene almak istemiyorum çünkü evine davet etti şehir dışında onlar annemle birlikte gittik o şehirde bı kaç gün durduk bı türlü buyrun gelin demediler bı kaç gün sonra davet ettiler bı bardak çay bile ikram etmediler halbuki şehir dışından geldik bı yemek falan ikram etmeleri gerekirdi onlar bize 10 kişi gelip günlerce kaldılar defalarca geldiler bı sürü ikramlar hazırladım iki dakika yerimde durmadan onlara hizmet ettim kimsede bana yardım etmedi ona rağmen evlerine gidince bı çay bile vermediler bide üstüne temizlik yaptırdılar babası çamaşırları elde yıkasin bile dedi bunun üzerine bende nişan atıp evime döndüm sonra onlar bize gelip özür dilediler altın bilezik hediye ettiler barıştık ama yine de evlerinde olanlardan sonra anneler günü hediyesi almak istemiyorum sizce olanları unutup hediye almalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen nişanlıyken kendi anneme süpriz çiçek siparişi vermiştim çok sevinmişti kaynanama almak istemedim bi türlü içim istemedi kendisi çok pinti biri bana gelinlik alırken hep en ucuzunu kötüsünü almak istemişti insanın zoruna gidiyor sonuçta o yüzdende almadım iyi ki de almamışım sonra nişan attım bi çöp bile değmezmiş onlara
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılValla ben devam etmene şaşırıyorum onca şeyi bi altın bileziğe unutmuşsun helal olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kızdım onlara onlar özür diledi annemde bı daha yapmazlar dedi birde annem evlenmedigim için artık fazlalık gözüyle bakıyor iş de bulamadım o yüzden neyse zaten bayramdan sonra evlerine tekrar gidicem bakayım yine aynı davranışlarda ayrılcam o yüzden nikahı erteliyorum
- +1 yıl
Bı insan 7 de ne işe 70 te odur onlar gelin değil köle alıyor bu artık ülkemizde belli olan bı aile tipi yani o kadar çoklar ki hepimiz biliyoruz ve uzak durmalıyız.
hediye alma
nişanı at evlenme
tekrar barışarak hata etmişsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam ben de almam
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki nişanlım anneme alırsa yine de almamalı mıyım
Cevap sahibi+1 yılAlma
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
+1 yılHayır alma hak etmiyorlar
10 YorumlaAyıp olur
07 Yorumla
Soran+1 yılOnların yaptığı ayıp değil mi
Soran+1 yılNe alayım
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılAmin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Nişanlımın annesine Anneler Günü hediyesi almazsam olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat