şu an trendyol da indirim var çanta alana ikinci 1. TL tanesi 30 a geliyor yani 2 çanta 60 hemen git siyah renk (herşeye uyar) çanta al diğeri de senin olsun polonun çantaları çon güzeller benden söylemesi ya da yine polo saatler var 25 den 40 a kadar var ondan al
Bu durum sevgilinizin annesiyle ne kadar samimi olduğunuzla alakalı bir durumdur, eğer ilişkiniz ilerlemiş ve siz onlarla tanışmışsanız tabi alınırsa hoş olur..
Anneler kutsaldır. Annelik duygusunu yaşamadım ama annelerin evlatları için nelerden vazgectigine çok şahit oldum o yüzden anneler gününde değil her zaman hatırlayıp hediye alarak gönlünü edebiliriz. Sadece Mayıs ayının ilk haftasında değil.
Bu sewgilinizin annesiyle tanısıp samimi olmayı gerektiren bir durum egr sewgilinizin annesini tanıyo we samimiyseniz onada hediye almanızda sakınca olmaz hediye wermekle karsınızdaki insanı sewindirmis olursunuz
Hediye için belirli bir günün seçilmesi bana cazip gelmedi hiçbir vakit.. ne yani haziranın ikinci haftası hediye alsam mayısın ikinci haftasindaki kadar sevinmez mi?
Alınmalı bence.. İncelik göstergesidir. Ama hediyeyi kız/erkek verse daha iyi olur. Annesinin utanıp/sıkılmaması için. Sevgili muhabbetleri hoş karşılanmayabilir her toplumca ve kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir tepkiler..
Boşanmış dul birisi ise kesinlikle 4 kalem pille çalışan bir viblatör al. Oğlum böyle sorumu olur? Biz nerden bilelim kadın neydir neycidir ne sever ne giyer hay Allahım durduramıyorum kendimi :D
Anne her zaman Annedir, Hiç tanımadığım Çocugunu kaybetmiş bir Anne bile olsa ben onu sevindirmek için alırdım, Sen İnsanları sevindir, Allah ta seni sevindirsin !
Arkadaşlar Soru ŞU Anneler Günü'nde sevgilinin annesine de hediye almalı mı? Bir Arkadaş benimle ciddiyse alırım yazmış, bir arkadaş gereksiz yazmış, başka bir arkadaş benimle evlenirse alırım yazmış, yine başka bir arkadaş nişanlı olsaydım alırdım diye yazmış!!! Sevgilinin anlamı nedir? Sevdiginiz kişidir ! Madem CİDDİ değilsen ve ya ciddi değilse, madem Sevmiyorsun, madem Nişanlanmayacaksın v. s. neden ozaman birliktesiniz? Soru Arkaşaınızın Annesine alırmısın olsaydı ozaman tamam, fakat soru Sevgilinizin Annesini soruyor, yani Sevdiginizin Annesini !!!
Bence ilişkinin boyutuna göre değişir. Hiç tanımadığın bir kadına hediye göndermek göz bayamak resmen. Show yani biraz. Ama tanışıyosak ve bir samimiyetimiz varsa ben alırım
En İyi Cevaplar