yoksa normalce mesajdan kutlamalı mıyım ayrı şehirlerdeyiz? Samimiyetim var öğrenciyim, çok sıkı fıkı değiliz ama uzak da değiliz. Hediye alsam mı emin olamadım. Yoksa daha nişanlı evli değilim acele etmesem mi. Sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bunun için bir samimiyet gerekmiyor evlilik tarzı yani sevdiğin adamın annesini sevmesen bile saygın olur ben çok isterdim sevdiğim insanın annesi olsun ve ona bu özel günde bir hediye alabileyim ama yok.. tabi yine sen bilirsin ama erkek arkadaşın da sevinir bu duruma
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır tabiki. Her kesin bir annesi vardır. Eğer başka birisine de hediye verirsen anlamı kalmaz ki. Kadınlar günü değil bu sonuçta anneler günü. Bence sadece kendi annene al
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
29Cevap
Bence, küçük bir hediye almalısın.
Ama içinden geliyorsa bunu yap.
Zoraki yapılmış hiç bir şeyin kıymeti ve değeri olmaz bu hayatta.
Çünkü bir şeyi içinden gelerek yaparsan ancak karşı tarafa bu samimiyetini ve içtenliğini beden dilinle de ortaya koymuş olursun.
Güzel bir saksı çiçeği bile olabilir.
Bu hediye
Hediye almak veya vermek güzel bir şey aslında12 Yorumla
Soran+1 yılCüzdan almayı düşündüm sizce
- +1 yıl
Pier cardin çanta ve cüzdan indirimde web sitesinde.
+1 yılYani eğer içinden geliyorsa al tabii. Onun da hoşuna gidecektir eminim. Anneler genelde bu tür şeylere bayılır hatta arayıp onunla konuşup kutlamana bile bence bayılır. Eğer ne tarz bir hediye alacağım falan diyorsan erkek arkadaşından bu konu hakkında biraz yardım alabilirsin. En azından ne tarz bir hediye alacağını ondan iyi öğrenmiş olursun.
13 Yorumla
Soran+1 yılCüzdan diye düşündüm pierre cardinden
- +1 yıl
Bak oda güzel bir seçim olabilir. Onun zevkine uygun bir cüzdan tercihinde bulunabilirsin. Renk olarak ise siyah veya lacivert rengini tercih edebilirsin cüzdan da çok hoş duruyor bu renkler
Soran+1 yılBordo tercih ettim koyu hoşuma gitti
+1 yılİletişim halindeyseniz, o size karşı beklentiye girebilir, ufakta olsa bi hazırlık yapılabilir ilerde anneniz konumuna girecek şimdiden üzerinize düşeni yapmalısınız isterseniz tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılCüzdan almayı düşündüm uzun ilişkim ve samimiyetim var diye alsam mı almasam mı tereddüt ettim doğum günüydü iki gün önce ama ona bişey almadım mesela
+1 yılBence şimdiden bu topa girmemelisin. Doğum gününde küçük bir hediye alman daha makbul. Yoksa her özel günde hediyeye alıştırırsın karşı tarafı ve her özel günde bir öncekinden daha manidar veya pahalı bir hediye maratonuna girersin ki, bu sadede seni yorar.
10 YorumlaSamimiyetin varsa telefonda kutla. yoksa sanki ya. lakalık yapıyormuşsun gibi olur bence.
22 Yorumla
Soran+1 yılVar samimiyetim üç gün öncede doğum günüydü onu kutlamadım. ya da aldığım hediyeyi doğum günü hediyesi diye veriyim anneler günündede normal mesaj atayım bence sence?
Ben olsam çok ciddi isek, tanismalar oldu ve annesi ile samimiysem alırdım. Yoksa da gerek yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi ile samimşyetim var beş yıllık ilişkim ama kaynana adayından ziyade yani samimiyetim var ve bi anne diye almaj istedim
tabii ki ilişkinin süresine de bağlı ama nişanlı falan değilsin ve öğrencisin. araman bile düşünceli kaçar ve hoşuna gider ekstra bir beklentisi olacagını sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılÇiceksepetinden çiçek gönder. Arada söz yok nişan yok ne annesi yani... iş ciddiye binerse tabi ki al ama simdi erken. İnsanlara erkenden bu kadar değer verirsen sana vereceği değer yerdeki çöp kadar olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeş yıllık ilişkim iji gün öncede doğum günüydü onu kutlamadım o yüzden alıyımmı siye düşündüm acaba aldığımj doğum günü hediyesi diye mi versem çiçek de düşündüm ama çürük çiçekler güzel bi cüzdan parasında
- +1 yıl
Yani doğum günü adına verebilirsin tabi. Cüzdan güzel fikir.
+1 yılŞimdi düşünmeniz güzel. Ama hala olaylar o kadar ciddi olmamış. O yüzden güzel bir mesaj ve ya aramakla tebrik ede bilirsiniz canım.
10 YorumlaAlsan artı puan alırsın başka bi getirisi yok ama bekler bence al derim
10 YorumlaHerkes kendi annesine alabilir. Ortada resmi bir şey de yokken bu kadar samimi olmak gereksiz geliyor bana, tercih sizin tabiki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerek yok asko, almayanlarin kiymeti daha iyi biliniyor
20 Yorumla
+1 yılAcele etme kuzum... Annen değil. Nişanlı olunca alırsın.
20 Yorumla
+1 yılMadem gelin adayısın. İnce düşünen bir gelinin olduğunu bilmesi hoşuna gider al bence ben olsam ne alırım acaba hiç bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence alma. Mesaj atman yeterli olur. Eğer ileri bir seviye ilişkiniz olursa o zaman alırsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ileri derken çok kez görüşmüşlüğümğzmkahve içmişliğimiz evlerine gitmişliğim var ama nişanlı evli değilim tabi doğum günüydü bikaç gün önce onda bişey yapmadım
Soran+1 yılİlişkim beş yılık
- +1 yıl
5 yıl mı? Kaç yaşındasınız peki?
Soran+1 yıl23
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli biri olarak kesinlikle Alma sonra simariyolar. Ben cok guzel pahali bir buket yaptirmistim nisanlilik döneminde ama degmedi, kesinlikle Alma!!!
10 Yorumlanişan olayına kadar alma bence ayrıca her özel günde beklentiye girer
00 Yorumla
+1 yılAlma bence çünkü ortada bı ciddiyet resmiyet yok ağırdan al taş yerinde ağırdır sonuçta
00 YorumlaAlmamalısın ve nişan vs de yok zaten kutlamana gerek de yok meraklısı gibi
00 Yorumla
+1 yılBu topa girme bence, onun yerine doğum gününde al ama sen bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılGerek yok bence hediye için.
arayıp kutlarsan daha iyi olur00 Yorumla
+1 yılTanişiyorsan aranızda bağda güzelse.. bence cok hoş olabılır
00 Yorumla
+1 yılÇok samimi değilsen gerek yok bence mesajla kutlamak yeterli
00 Yorumla
+1 yılmesaj değilde arayıp kutlayabilirsin ilişkiniz ciddiyse alman iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBence almalısın. Ama tabiki aranızın nasıl olduğuna bağlı.
00 Yorumla
+1 yılArayıp kutlayabilirsin mesaj da bayram mesajı gibi olur ara kutla
00 Yorumla
+1 yılÇiçek yollasan yeterlidir. 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılBerbat soluk çiçekler o halde pahalı oparaya pier cardin den cüzdan alsam daha mantıkl ıdeğil mi
- +1 yıl
Gucci al madem afilli olsun diyosan 🤣
Çiçek gönder yeter bence
12 Yorumla
Soran+1 yılCüzdan aldım çiçek de düşündümaöa berbat çiçekler cüzdanla aynı para
+1 yılBen almam sonuçta evlilik yok bir şey yok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bu tarz şeyler yapmacık geliyor , ustelik anneler de daha ortada fol yokken fos yokken böyle şeylerden hoslanmaz.
Sadece kutlayabilirsin.00 Yorumla
+1 yılSana kalmış ama. anneler günü bizim gelen ve gorenegimizde yok. Batı adetleri
015 Yorumla- +1 yıl
Yav kardeşim boş boş duyar kasmayın ne vizyonsuz insanlarsınız zaten normal zamanlarda kadınların değerini bildiğiniz yok bırakın da 1 gün kendimizi iyi hissedelim
- +1 yıl
Alakası yok, İslam'da kadına değer verilir. Ben anneme çiçekte alırım hediyede, çok sevinir ama illahi anneler gününde almaya gerek. yok , zaten İslam'da böyle bir şey yok. Sen benim kadınlara değer vermediğini nerden bilebilirsinki açıp kalbime mı baktın. Biz kadınlarımıza değer vermeyi, sakalasmayi, güzel seyelr söylemeyi çok iyi biliyoruz yapmacık değiliz. Hadi by by
- +1 yıl
Beni başka erkeklerle karşılaştırma normal gunelrde senin değerini bilmeyen adam bir günde değerini bilsen ne olur, etrafındakiler vizyonsuz da ben napim 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bay bay 😁😁
- +1 yıl
Yemin ederim var ya asıl alafranga olan sizsiniz ama haberiniz yok 😆
- +1 yıl
By by denmez kanka batı adeti o eyv falan diyeceksin
- +1 yıl
Teşekkür ederim ne kadar kaliteli bir kişiliğe sahip olduğumu farketmen çok güzel. 😎
- +1 yıl
Allah'a emanet denir de anlayana
- +1 yıl
Çılgın Kartal Bey, kaliteli kişiliğiniz olduğu kadar da biraz sığ düşüncenizden kurtulsanız çok iyi olur
- +1 yıl
Gelişmeye her zaman açığım İslami bakış açısına sığ diyorsan ben bu sigliktan memnunum.
- +1 yıl
İslami bakış açısına sığ falan demiyorum. Sen şimdi bana dinsiz de dersin ama dinim için neler yaptığımı görsen ağzın açık izlersin 😁
Her şeyi Batı'ya bağlamayın diyorum sakin olun ya anneler günü işte niye geriliyorsunuz isteyen kutlar istemeyen kutlamaz nokta ve Batı'ya özentilikle alakası da yoooook - +1 yıl
Hayır hanım efendi size dinsiz demem, çünkü ğaybı bilen yalnızca Allahu Teala dir. Bizim kültürümüzde geçmişimizde anneler günü doğum günü Yok efendim. Araştırabilirsiniz. Saygılarımı sunuyorum. Yinede bana sığ düşünceli demeniz kırıcı. Bir hanım efendisiniz sizi kırmak istemem
- +1 yıl
Bana direk kırıcı şeyler yazdınız yukarda. Sağlık olsun. Kalbimizi paramparça ettiler zaten
- +1 yıl
Kusura bakmayın o hâlde kendimi tutamamış olabilirim
- +1 yıl
Rica ederim, 🥺
Trendyolda Nora Jewelry de çok güzel ve kaliteli küpe ve kolyeler var bence bayılır.
00 Yorumla
+1 yılUfak bir çiçek alabilirsin
00 YorumlaTrendyolda NORA JEWELRY diye bir mağaza var harika ürünler var bence mutlaka ordan bir hediye bakabilirsin.
00 Yorumla
+1 yıleğer ciddiyseniz hediye alabilirsin ama ciddi değilseniz bir çiçek alsan yeter bence
01 Yorumla
Soran+1 yılÇiçekler çok pahalı ve kötü çiçekler o paraya güzel bi cüzdan almak daha mantıklı geldi
+1 yılAlma bence çünkü hemen kendini ele veriyorsun yapma
10 Yorumla
+1 yılAranızda bağ varsa Annesiyle hediye almalısın
10 Yorumla
+1 yılAbartılı olmaması şartıyla alabilirsin tabii ki gayet düşünceli bir davranış bence
00 YorumlaAlma bence şimdiden alıştırma evlenirseniz daha samimi olursunuz yakinlasirsiniz öyle alirsin
00 YorumlaKüçük bir hediye alabilirsin hoş olur. Ama çok abartılı bir şey alma.
00 YorumlaEvet evet kesinlikle almalısın, biz buna kaleyi içten fethetme diyoruz 😋
00 YorumlaKendi annene ne alacaksın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇanta
Aman yok be, sende yaranıcam diye amma uğraştın
10 YorumlaAsla alma. Çok yapmacık durur.
10 Yorumla
+1 yılşimdiden alıştırma boş ver gitsin oğlu alsın
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir jest olur iyi olur
00 Yorumlaİçinden geliyorsa al tabi ama bence gerek yok
00 Yorumla
+1 yılevlilik düşünüyorsanız alın tabiki
00 Yorumla
+1 yılİyi birisiyse al kötü birisiyse alma
00 Yorumlakutla ya bi şey almana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılUfak bir hediye alınabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalma tabiki mesaj at yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılDopum günüydü ona bişey yapmadım amaaa söylemedim de kutlamadım
Cevap sahibi+1 yılsamimiyetine bagli canm degilsen boş ver tanimiyosun etmiyosun
Soran+1 yılTanıyorum yaaa samimiyetimiz var kaç kez oturmuşluğumuz var
Gizli Üye(18-24)+1 yılalma alıştırma, daha nişanlı bile değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHediye al müstakbel kaynanan
00 Yorumla
+1 yılNormal kutla istersen al
00 Yorumlabence bi çiçek yolla evine
01 Yorumla
Soran+1 yılÇiçek düşündüm ama çok kötü çiçekler güzel cüzdan parasında cüzdan düşündüm
+1 yılçiçek gönderr
01 Yorumla
Soran+1 yılÇiçekler kötü ve pahalı o paraya cüzdan alıyım siyorum
+1 yılAlirsan hos olur ama abartili bir sey de alma
02 Yorumla
Soran+1 yılCüzdan nasıl
- +1 yıl
Evet cüzdan olabilir, zarif bir kolye falan da alabilirsin.
+1 yılKesinlikle alma.
02 Yorumla
Soran+1 yılNedne
- +1 yıl
Sevgilinin annesi yani henüz bir şeyin değil. Bu aşamada fazla bence
+1 yılAran iyiyse al bence
01 Yorumla- +1 yıl
Bir dk sevgilinmis alma
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz