Moda & Stil Dayımın düğünü var bu elbiseyi beğendim ama açık deyip olmaz diyor, şaka mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üstelik en kapalı elbiseyi bulmaya çalıştım deliricem ben Dayımın düğünü var bu elbiseyi beğendim ama açık deyip olmaz diyor, şaka mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Normal elbise işte 0 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Elbise cidden çok kötü ama ya. Daha cıvıl cıvıl bir şey bulabilirsin bence. İlla açık olmasına da gerek kalmaz. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben bunu günlük bile giymem kız bu ne Mağazaları gez daha kolay bulunuyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bütün elbiseler açık🥺 Yorumla
Nes2mvarhayattta Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Bruh bunu dugunede giymezsin mk gunluk elbise bu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Diğerleri de çok açık işte sorun orada Yorumla Soran +1 yıl Abiye tarzı olanlar ki o kadar abartılı giymeyi sevmiyorum Yorumla Nes2mvarhayattta +1 yıl Knk buda acik ona kalirsa bi gitse rezil oldun Yorumla Soran +1 yıl Ahahahaahh saçmalama istersen niye rezil olayım ne giyeyim peki😃 Yorumla
Aselinabakta Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence açık değil ama sana nasil durur bilmem yani ama açık değil 0 0 Yorumla
Laviniyasu Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Yırtmacı varsa guzel elbise aslında 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkasında var evet Yorumla Nabertatlımmmmmmm +1 yıl Sen burada mıydın tatlım Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. Sen bunu giy gelinden daha güzel olursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl AAAHAHHHA askiiim Yorumla KIZILİNKA +1 yıl 😍🥂🥂 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. neresi açıkmış ya değil ama ayakkabılar iğrenç 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Ayakkabıları demiyorum altına topuklu giyeceğim sadece elbise 🥺 üstüne gömlek giyeceksin diyor zehir ediyorlar her günümü ya Yorumla serdarcihan5 +1 yıl oha yani bunun üstüne gömlekmi olur kafayı mı yemiş ne güzel kıyafet hatta kapalı bile Yorumla Soran +1 yıl Nefret ediyorum yine pantolon giyeceğim bu gidişle herhalde düşünsene en yakınımız dayımın düğünü bi de şaka gibi ya Yorumla serdarcihan5 +1 yıl bunu. neredi açım ki Yorumla Soran +1 yıl Kolları işte ona göre geniş uzun kolları kapalı bir şey olacak aşırı muhafazakarlar Yorumla serdarcihan5 +1 yıl çarşaf giydirsin Yorumla Soran +1 yıl Öyle istiyor zaten ahuajjwsj Yorumla serdarcihan5 +1 yıl bu giymeni istemwyen kim Yorumla Soran +1 yıl Annem babam hepsi Yorumla serdarcihan5 +1 yıl demekki kapalı istiyorlar seni evlenince açılırsın Yorumla Soran +1 yıl Hayır onlara göre hareket etmeyeceğim kapanmakta istemiyorum Yorumla serdarcihan5 +1 yıl kemdi seçimin olması lazım ama bazı insanlar yobaz Yorumla Soran +1 yıl Şu okulumu bitirip mesleğim olsa rahatlıycam üniversiteye bile başka şehre gidemedim düşün açıktan okuyorum Yorumla Soran +1 yıl Neyse teşekkür ederimmm Yorumla serdarcihan5 +1 yıl yazıl canım sana inan üzüldüm umarım görüşleri iyi biri işe evlenirsin Yorumla Soran +1 yıl Onu da istemiyorum sağol Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl buna da açık diyorsa açık elbise görmemiş demektir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hep böyle ya her tarafım kapalı olacak Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl oldu bi çarşaf giydirsin temiz Yorumla Soran +1 yıl Ona kalırsa öyle yapacak aileyle yaşamak işkence gibi yemin ederim ya Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl kötü işkence evett Yorumla
PashaFortyEight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düğüne uygun değil bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uygun bir elbise bul o zaman gayet sade bir elbise bence Yorumla PashaFortyEight +1 yıl Yaz düğünü için simsiyah elbise çok mantıklı değil ayrıca Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. Çok açıkmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Normal elbise işte
Elbise cidden çok kötü ama ya. Daha cıvıl cıvıl bir şey bulabilirsin bence. İlla açık olmasına da gerek kalmaz.
Ben bunu günlük bile giymem kız bu ne
Mağazaları gez daha kolay bulunuyor
Bütün elbiseler açık🥺
Bruh bunu dugunede giymezsin mk gunluk elbise bu
Diğerleri de çok açık işte sorun orada
Abiye tarzı olanlar ki o kadar abartılı giymeyi sevmiyorum
Knk buda acik ona kalirsa bi gitse rezil oldun
Ahahahaahh saçmalama istersen niye rezil olayım ne giyeyim peki😃
Bence açık değil ama sana nasil durur bilmem yani ama açık değil
Yırtmacı varsa guzel elbise aslında
Arkasında var evet
Sen burada mıydın tatlım
Sen bunu giy gelinden daha güzel olursun
AAAHAHHHA askiiim
😍🥂🥂
neresi açıkmış ya değil ama ayakkabılar iğrenç
Ayakkabıları demiyorum altına topuklu giyeceğim sadece elbise 🥺 üstüne gömlek giyeceksin diyor zehir ediyorlar her günümü ya
oha yani bunun üstüne gömlekmi olur kafayı mı yemiş ne güzel kıyafet hatta kapalı bile
Nefret ediyorum yine pantolon giyeceğim bu gidişle herhalde düşünsene en yakınımız dayımın düğünü bi de şaka gibi ya
bunu. neredi açım ki
Kolları işte ona göre geniş uzun kolları kapalı bir şey olacak aşırı muhafazakarlar
çarşaf giydirsin
Öyle istiyor zaten ahuajjwsj
bu giymeni istemwyen kim
Annem babam hepsi
demekki kapalı istiyorlar seni evlenince açılırsın
Hayır onlara göre hareket etmeyeceğim kapanmakta istemiyorum
kemdi seçimin olması lazım ama bazı insanlar yobaz
Şu okulumu bitirip mesleğim olsa rahatlıycam üniversiteye bile başka şehre gidemedim düşün açıktan okuyorum
Neyse teşekkür ederimmm
yazıl canım sana inan üzüldüm umarım görüşleri iyi biri işe evlenirsin
Onu da istemiyorum sağol
buna da açık diyorsa açık elbise görmemiş demektir
Hep böyle ya her tarafım kapalı olacak
oldu bi çarşaf giydirsin temiz
Ona kalırsa öyle yapacak aileyle yaşamak işkence gibi yemin ederim ya
kötü işkence evett
Düğüne uygun değil bence
Uygun bir elbise bul o zaman gayet sade bir elbise bence
Yaz düğünü için simsiyah elbise çok mantıklı değil ayrıca
Elbise giyme o zaman