Yaşım 27. Bu zamana kadar kimle konustuysam kim hayatımda oldu ise ciddi bir yola giremedim. En güzel yaşlarımı evlenip eşimle yaşamak istediğim yaşlardi. Ailemin durumu çok çok iyi şükür kimseye muhtaç etmediler beni Allah razı olsun fakat kimle tanışsam hep çalışan kadın istiyorlar. Nedense boyle erkekler daha cok calismayan calismayi sevmeyen birde korkanlar cikiyor Ben hem evlilik hem kariyer yapamam hele cocuk olacaksa... Aile kurmak onceligim. Her kadin ayni gucte degil bunu kimse anlamiyor. Heleki orta yaslarimi kuracağım aileme cocuguma esime vakit ayirmak istiyorum. Neden ısrarla ters düşünen erkekler karşıma çıkıyor. Yaşam zorlaştı evet ama düşündüğüm şekilde evlilik yapanlar çok var imreniyorum. Nerede yanlış yapıyorum. Çok mutsuzum. Stresten kilo alamıyorum 44 kiloyum. :(((
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Senin düşüncelerine saygı duyacak erkekler maalesef ki iyice azaldı. Onun için de zorlanıyorsun. İstediklerin gayet makul şeyler. Anlayabiliyorum seni.
Şükür anlayabilen biri çıktı. Allah aşkına biz kadınlar neden yok ezerler yok döverler başkalarına muhtaç kalma! Sözlerine masum kalıp psikolojik baskı altına kalıp güçlü kadın olmalıyız algısı yaşıyoruz ki evet gerçekten bu üçe sahip kadınlar var eril enerjisi yüksek testerojen hormonu da yüksek kadınlar yapı gereği gerçekten güçlü oluyorlar. Erkek alanlarında da çalışıyorlar ama her kadın aynı güçte değil. Neden yapamayacağım ya da zorlandığım birşey üzerinde kendimi yıpratayım. Bazen güçlü olmak yapamayacağın şeylerden vazgeçmektir. Güçlü kadın olmak bit erkeğin karakterinde varsa bozukluk çalıştigimiz da onun karakterini gizlemez bence kadınlar da bunu farkında
yani kısmet bu işler
hakkınızda hayırlısı sizin içinde en hayırlı olan insan henüz karşınıza çıkmadı
kafanıza takmak yerine hayırlısını isteyin stres yapmayın sağlığınızı etkileyebilir
Artık devir değişiyor. Kadınların o kadar laf edipte oturması ayıplanıyor resmen. İnsanlar garip, ev hanımı olunması kötü bir şey değil, kaldı ki evli çiftin kendi kararı. Bulursun umarım.
hak veriyorum sana ne desem belki çevrenle alakalıdır bilemiyorum düşüncelerimiz yakın gibi
Senin beklentin normal de, hep kadın da çalışsın diyen erkeklerin karşına çıktığını düşünmüyorum. 1 2 olmuştur
hep karşıma çalışan kadın isteyen erkekler çıkıyor ısrarla. Hatta bu sebeple benimle ilişkimi bitiren bile oldu. Zaten biri ile tanıştığım da ilk sorulan soru ne iş yapıyorsun oluyor. Ev erkeği olmak bileisteyenler, evi tek başına gecindirmek istemeyenler veya korkanlar... Nerede hata yapıyorum. Birikim yapması konusunda çalışması konusunda hep tesvik eden ben oluyorum. Babam mesela çok çalışkan biriydı hala da öyle şu an emekli ama benim karşıma hep ters kişiler çıkıyor
Senin düşüncen kesinlikle doğru ve bence sağlam bir evin temeli bu şekilde olmalı. Ben bunun aksini isteyebilecek erkeklerin çok olabileceğini düşünmüyordum ama dediğine göre öyleymiş. Eğer çocuk olacaksa, kadın evi çekip çevirecekse bir de çalışması o kadını kadınlıktan çıkarır bence. Buna kim dayanabilir? Ancak senin istediğin düzende kadın mutlu olur ve mutlu eder. Eşiyle de, olursa çocuğuyla da rahatça ilgilenir. Şahsen ilgisini bana ayıracak bir kadını tercih ederim çalışan bir kadına. Ev arkadaşı gibi bir şey oluyor öbür türlü. Emin ol o şekilde bir eşe sahip olan bir erkek de işinde daha başarılı olur.
Yanlış anlaşılmasın çalışan kadınlara karşı değilim ama kadınlar da çalıştığın da erkeklere kendilerini köle gibi görüyorlar. Çünkü hem çalışıp hem ev işleri çok yorucu. Pekala bu sefer ev işlerine yardım eden erkekler kadına birşey katamadigin da veya kadın kendisine birşey katamayan erkeği gördüğün de psikolojik şiddet ve boşanmalar oluyor. Çiftlerin birbirine ihtiyaçları olmazsa o evlilikler sürmüyor. Erkek diyor ben senin yaptığını yapıyorum kadın diyor bende çalışıyorum. Sonra buyrun mahkemeye
"Çiftlerin birbirine ihtiyaçları olmazsa o evlilik yürümüyor" sözü çok doğru kesinlikle
Çalışan kadınlara ben de karşı değilim. Ancak kadın istemiyorsa, en sağlıklısı herkesin kendi rolünü oynaması. Kadın kadın gibi, erkek erkek gibi hissetmeli diye düşünüyorum.
İhtiyaçları çıkar gibi gören zihniyet doğDu kadın ev işi görünce mutfak robotu köle , erkek tek başına ev geçindirirse bakıcı tabiri oldu ve böyle düşünen insanlar hayatlarını birleştiriyor
Kesinlikle dediklerinize katılıyorum. Günümüzde boşanmaların hatta siddrtlerinin temel sebebi bu kadın ve erkeğin kendi alanlarından fazlasıyla uzaklaşması
Senin bakış açın bence hayatında olan erkeğe kendini iyi hissettirir. Bu bir sorun değil. Dediğim gibi, senden duydum bu kadar yaygın olduğunu bu taleplerin
Arkadaşlarım da aynı sorunu yaşıyor ama ben çok yaşadım bu durumu yani ev erkeği olmak isteyen bile vardı
Bu arada özenle dikkat ettiğim bir şeydir ancak gözden kaçırmışım. Siz diye hitap edene sen demem normalde, kusura bakmayın. Kendi alanlarından uzaklaşmanın, sizşn dediğiniz gibi sorunlar ortaya çıkarması durumuna katılıyorum ben de. Tabii ki çalışmak istiyorsa o bambaşka, ona karşı çıkmak saygısızlık olur. Ancak sizin talep ettiğiniz şekilde bir birliktelik, eğer böyle istiyorsanız en sağlıklısıdır bence
Ev erkeği olmak ne demek :) Sizden duyuyorum bu isteği ilk defa. Kadın çalışacak, erkek ev işlerini mi yapacak
Bu arada bir evi çekip çevirmeyi insanlar işsizlik sanıyorlar ama bu gerçekten efor istiyor. Kolay değil
Evet karşıma asla çalışmak istemeyen erkekte çıkmıştı şoke olmuştum
Her şey bir yana, utanmıyorlar mı ya? Çok enteresan.
Senin dogru bir yol haritasına ihtiyacın var kimse evlilkten korkmaz özgürlüğünün elinden gitmesinden korkar modern biri ile evlenmeye değer bunun haricinde her evlilik enkazdır huzursuz bir yuva zaten yıkılmıştır
Burdan desem. Ki konusalim. Oncekilerin vebalini yukleyeceksin on yargi yapacaksin suclu kim?
Herkes hemen anlasmiyor ki zamanla oluyor
Hayat şartları milleti paragöz yaptı maalesef